Libnet.ro
UNICEF

11:15

CCR amana din nou o decizie privind numirea lui Florin Iordache la sefia Consiliului Legislativ

Hotnews Hotnews,
 CCR amana din nou o decizie privind numirea lui Florin Iordache la sefia Consiliului Legislativ

Curtea Constitutionala a amanat din nou miercuri o decizie asupra sesizarilor PNL si USR privind numirea prin votul in plenul reunit al Parlamentului a lui Florin Iordache in functia de presedinte al Consiliului Legislativ. continuă pe Hotnews

Surse: CCR a amanat pentru a doua oara o decizie privind numirea lui Florin Iordache la sefia Consiliului Legislativ

Curtea Constitutionala a amanat miercuri, pentru a doua oara, pronuntarea unei decizii in ceea ce priveste contestarea numirii deputatului PSD Florin Iordache la sefia Consiliului Legislativ, precizeaza.

PENTRU A DOUA OARA CCR a amanat o decizie privind legalitatea numirii lui Florin Iordache la sefia Consiliului Legislativ

Curtea Constitutionala a amanat astazi, pentru a doua oara, pronuntarea unei decizii in ceea ce priveste legalitatea numirii deputatului PSD Florin Iordache in functia de presedinte al Consiliului Legislativ, au declarat surse din cadrul Curtii pentru G4Media. ro.

CCR dezbate sesizarile privind numirea lui Florin Iordache la sefia Consiliului Legislativ

Curtea Constitutionala dezbate, miercuri, sesizarile PNL si USR privind numirea deputatului PSD Florin Iordache in functia de presedinte al Consiliului Legislativ, scrie Agerpres. De asemenea, CCR va lua in discutie si sesizarile celor doua formatiuni in legatura cu numirea lui George Edward Dirca in functia de presedinte al Sectiei de evidenta oficiala a legislatiei si documentare a Consiliului. Liberalii au depus, pe 22 octombrie, sesizarea de neconstitutionalitate referitoare la hotararea Parlamentului privind numirea deputatului PSD Florin Iordache in functia de presedinte al Consiliului Legislativ.

Sesizarile privind numirea lui Florin Iordache la sefia Consiliului Legislativ vor fi dezbatuta la CCR

Miercuri, Curtea Constitutionala va dezbate sesizarile realizate de PNL si USR, privind numirea lui Florin Iordache la sefia Consiliului Legislativ. Totodata, CCR urmeaza sa ia in considerare si sesizarile.

CCR dezbate sesizarile privind numirea lui Florin Iordache la sefia Consiliului Legislativ

Curtea Constitutionala dezbate, miercuri, sesizarile PNL si USR privind numirea deputatului PSD Florin Iordache in functia de presedinte al Consiliului Legislativ, transmite Agerpres.

Brigitte Pastrama a ajuns din nou la Politie. Ce s-a intamplat acum

Viata cuplului Pastrama este una cu adevarat incitanta si pe atat de plina de controverse, pe atat de aventuroasa. Drumurile la sectia de Politie nu au cum sa lipseasca din ecuatie. imbracata mulat, cu geanta de firma de zeci de mii de euro, fosta doamna Nastase a mers din nou in fata oamenilor legii, alaturi .

CAZUL NAVALNII: CEDO condamna din nou Rusia pentru tratamente degradante

Moscova este din nou condamnata la CEDO pentru tratamente degradante aplicate lui Aleksei Navalnii, relateaza Hotnews.

Ioana Ginghina este din nou fericita. Vestea pe care a dat-o admiratorilor

Dupa ce a primit inelul de la iubitul ei, Ioana Ginghina este in al noualea cer. Frumoasa actrita este pregatita acum sa imbrace iar rochia de mireasa. Artista a facut dezvaluiri despre relatia cu partenerul sau. Ioana Ginghina este din nou fericita Desi parea ca pe plan sentimental, lucrurile nu sunt chiar asa roz in .

Donald Trump se gandeste sa candideze din nou, la alegerile din 2024

Presedintele in functie al SUA, Donald Trump, le-a transmis consilierilor ca analizeaza posibilitatea de a candida din nou in scrutinul prezidential, in anul 2024, afirma surse politice de la Washington citate de site-ul de stiri Axios. com.

Trump se gandeste sa candideze din nou, la alegerile din 2024 - surse

Presedintele in functie al SUA, Donald Trump, le-a transmis consilierilor ca analizeaza posibilitatea de a candida din nou in scrutinul prezidential, in anul 2024, afirma surse politice de la Washington citate de site-ul de stiri Axios. com, potrivit Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )