Libnet.ro
UNICEF

08:15

Sesizarile privind numirea lui Florin Iordache la sefia Consiliului Legislativ vor fi dezbatuta la CCR

B1 B1,
Sesizarile privind numirea lui Florin Iordache la sefia Consiliului Legislativ vor fi dezbatuta la CCR

Miercuri, Curtea Constitutionala va dezbate sesizarile realizate de PNL si USR, privind numirea lui Florin Iordache la sefia Consiliului Legislativ. Totodata, CCR urmeaza sa ia in considerare si sesizarile. continuă pe B1

CCR dezbate sesizarile privind numirea lui Florin Iordache la sefia Consiliului Legislativ

Curtea Constitutionala dezbate, miercuri, sesizarile PNL si USR privind numirea deputatului PSD Florin Iordache in functia de presedinte al Consiliului Legislativ, scrie Agerpres. De asemenea, CCR va lua in discutie si sesizarile celor doua formatiuni in legatura cu numirea lui George Edward Dirca in functia de presedinte al Sectiei de evidenta oficiala a legislatiei si documentare a Consiliului. Liberalii au depus, pe 22 octombrie, sesizarea de neconstitutionalitate referitoare la hotararea Parlamentului privind numirea deputatului PSD Florin Iordache in functia de presedinte al Consiliului Legislativ.

CCR dezbate sesizarile privind numirea lui Florin Iordache la sefia Consiliului Legislativ

Curtea Constitutionala dezbate, miercuri, sesizarile PNL si USR privind numirea deputatului PSD Florin Iordache in functia de presedinte al Consiliului Legislativ, transmite Agerpres.

CCR amana din nou o decizie privind numirea lui Florin Iordache la sefia Consiliului Legislativ

Curtea Constitutionala a amanat din nou miercuri o decizie asupra sesizarilor PNL si USR privind numirea prin votul in plenul reunit al Parlamentului a lui Florin Iordache in functia de presedinte al Consiliului Legislativ.

Surse: CCR a amanat pentru a doua oara o decizie privind numirea lui Florin Iordache la sefia Consiliului Legislativ

Curtea Constitutionala a amanat miercuri, pentru a doua oara, pronuntarea unei decizii in ceea ce priveste contestarea numirii deputatului PSD Florin Iordache la sefia Consiliului Legislativ, precizeaza.

PENTRU A DOUA OARA CCR a amanat o decizie privind legalitatea numirii lui Florin Iordache la sefia Consiliului Legislativ

Curtea Constitutionala a amanat astazi, pentru a doua oara, pronuntarea unei decizii in ceea ce priveste legalitatea numirii deputatului PSD Florin Iordache in functia de presedinte al Consiliului Legislativ, au declarat surse din cadrul Curtii pentru G4Media. ro.

Surse: CCR amana pentru a doua oara pronuntarea pe cazul numirilor lui Florin Iordache si George Dirca la Consiliul Legislativ

Curtea Constitutionala a decis amanarea pentru inca o saptamana a pronuntarii pe sesizarea privind alegerea lui Florin Iordache si a lui George Dirca la conducerea Consiliului Legislativ, potrivit unor surse politice.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )