Libnet.ro
UNICEF

07:45

CCR a avizat propunerea de modificare a Constitutiei la articolul privind familia

Hotnews Hotnews,
 CCR a avizat propunerea de modificare a Constitutiei la articolul privind familia

Curtea Constitutionala a Romaniei a decis ca legea de revizuire a Constitutiei care prevede ca familia se intemeiaza pe casatoria liber consimtita intre un barbat si o femeie respecta dispozitiile Legii fundamentale privitoare la constituire. continuă pe Hotnews

SURSE: PSD vrea doua zile de vot pentru referendumul privind familia traditionala

PSD vrea ca referendumul privind familia traditionala sa fie organizat timp de doua zile, potrivit unor surse politice, citate de G4Media. ro. Astfel, ar exista mai multe sanse sa fie atins pragul necesar de.

PSD vrea doua zile de vot pentru referendumul privind familia

PSD vrea doua zile de vot pentru referendumul de modificare a Costitutiei pe tema familiei traditionale, au declarat pentru G4Media. ro surse politice. Potrivit acestora, Guvernul ar urma sa adopte marti OUG in acest sens. in paralel, ar urma sa fie organizat si un referendum pentru schimbarea denumirii judetului Olt.

Cristian Busoi DESFIINTEAZA propunerea lui Dandy Orlando privind pachetele de servicii de sanatate: Reflecta o FOAME MAJORA de BANI a Guvernului!

Europarlamentarul Cristian Busoi, presedinte al PNL Bucuresti, considera ca propunerea ministrului Finantelor, Eugen Teodorovici, privind pachetele de servicii de sanatate diferentiate in functie de cuantumul.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )