Libnet.ro
UNICEF

21:45

CCR decide daca Romania intra in stare de alerta. Am putea avea trei zile fara nicio restrictie

Antena3 Antena3,
CCR decide daca Romania intra in stare de alerta. Am putea avea trei zile fara nicio restrictie

Curtea Constitutionala va decide miercuri daca OUG din 2004, privind reglementarea starii de alerta, este consitutionala sau nu. Starea de alerta a fost contestata zilele trecute la CCR de Avocatul Poporului. in cazul in care se va primi un verdict negativ, Guvernul nu va avea baza legala pentru a impune restrictii. Pe de alta parte, Parlamentul va adopta azi o lege privind starea de alerta, insa legea va intra in vigoare abia luni. continuă pe Antena3

Zi cruciala pentru Guvern. CCR decide daca Romania intra in stare de alerta. Am putea avea trei zile fara nicio restrictie

Romania ar trebui sa intre in stare de alerta incepand de vineri. Starea de alerta e reglementata printr-o OUG din 2004, contestata zilele trecute la CCR de Avocatul Poporului. Azi, CCR decide daca OUG din 2004 e constititionala sau nu. in cazul unui verdict negativ, Guvernul nu va avea baza legala pentru a impune restrictii. in paralel, Parlamentul va adopta azi o lege privind starea de alerta, insa legea va intra in vigoare abia luni. Haos.

15 mai: Romania intra in Starea de Haos. Cum vom trece la modelul suedez fara sa vrem

Klaus Iohannis a anuntat ca Romania va intra in stare de alerta din 15 mai, insa decizia finala apartine CCR. in cazul unui verdict negativ, Guvernul nu va putea impune nicio masura obligatorie in primele zile de libertate. incepand de vineri, pandemia ne va gasi intr-un desert legislativ: nu va exista lege, ordonanta de urgenta sau ordonanta militara. Fiecare cetatean se va autoguverna. Un soi de model suedez, dar implementat romaneste.

Cristian Tudor Popescu, dupa decizia CCR: Oamenii deja s-au relaxat, acum totul depinde de gena dacica

Romania intra in stare de alerta incepand de vineri, 15 mai. CCR a decis ca OUG din 2004 care reglementeaza starea de alerta e constitutionala.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )