Libnet.ro
UNICEF

10:15

15 mai: Romania intra in Starea de Haos. Cum vom trece la modelul suedez fara sa vrem

Adevărul Adevărul,
15 mai: Romania intra in Starea de Haos. Cum vom trece la modelul suedez fara sa vrem

Klaus Iohannis a anuntat ca Romania va intra in stare de alerta din 15 mai, insa decizia finala apartine CCR. in cazul unui verdict negativ, Guvernul nu va putea impune nicio masura obligatorie in primele zile de libertate. incepand de vineri, pandemia ne va gasi intr-un desert legislativ: nu va exista lege, ordonanta de urgenta sau ordonanta militara. Fiecare cetatean se va autoguverna. Un soi de model suedez, dar implementat romaneste. continuă pe Adevărul

Guvernul discuta masurile care vor fi luate dupa 15 mai, cand expira starea de urgenta

Guvernul Orban discuta, in sedinta de luni, un proiect de lege privind unele masuri pentru prevenire.

Seful statului este categoric. Din 15 mai vom intra in stare de alerta

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, marti, fara ezitare, ca la data de 15 mai Romania trece din s.

Motive de deplasare in afara localitatilor dupa 15 mai. Ce va fi permis?

Site-ul MAIanunta masurile de prevenire si control a epidemiei de coronavirus propuse a intra in vigoare incepand cu starea de alerta din data de 15 mai 2020. Iata in continuare lista activitatilor.

Cum vom lucra in birourile deschise de la 15 mai. Ce masuri sunt obligatoriu de luat

Atat angajatorii cat si angajatii care folosesc birouri deschise vor avea unele reguli noi de la 15 mai, dupa relaxarea masurilor impuse de Ordonantele Militare.

Cum vom merge la dentist din 15 mai. Masuri speciale pentru cabinetele de stomatologie. Bolnavii de COVID-19 vor avea cabinete dedicate

Cabinetele de stomatologie se redeshid din 15 mai, dar vor functiona dupa reguli stricte. Pacientii cu COVID-19 vor putea merge la dentist doar la cabinete special desemnate de catre autoritati. Masurile sunt prezentate in documentul pus in dezbatere publica de INSP.

Marcel Vela: Declaratia pe proprie raspundere ar putea ramane si dupa 15 mai. Cand aflam in ce conditii vom putea putea parasi localitatea de domiciliu

Ministrul de Interne Marcel Vela a anuntat vineri seara ca planul de masuri propus pentru perioada de dupa 15 mai va fi adus la cunostinta publicului, care poate veni si cu eventuale propuneri de imbunatatire. Ministrul a facut referire la posibilitatea mentinerii declaratiei pe proprie raspundere, la amenzile de dupa 15 mai.

Masuri propuse de MAI pentru starea de alerta, incepand cu 15 mai 2020

Ministrul Afacerilor Interne a postat in transparenta decizionala propunerea privindsetul de masuri de prevenire si control a virusului SARS-CoV-2, masuri aplicabile dupa ridicarea starii de urgenta, incepand cu data de 15 mai 2020.

Ministrul de Interne nu exclude ca declaratia pe proprie raspundere sa fie mentinuta si dupa 15 mai. Ce spune Vela despre amenzi

Noile reguli care trebuie respectate dupa 15 mai cand inceteaza starea de urgenta vor fi facute publice in aceste zile, nefiind exclus ca si dupa aceasta data sa fie nevoie de declaratia pe proprie raspundere. Marcel Vela: in aceasta seara sau maine vor fi publicate masurile ce vor fi aplicate dupa 15 mai.

Propunerea MAI pentru 15 mai: Plecam din localitati pentru patru noi motive, iar sportivii isi reiau antrenamentele. Ce interdictii raman in vigoare

Ministerul Afacerilor Interene MAI) a pus in dezbatere publica un document care prevede Masurile de prevenire si control a raspandirii coronavirusului, care ar putea intra in vigoare incepand din 15 mai.

Cristoiu, scenariu-bomba. Ce se va intampla dupa 15 mai in Romania

Jurnalistul si publicistul Ion Cristoiu afirma ca masurile de relaxare instituite din 15 mai nu ar trebui sa fie facute dintr-un birou si, avertizeaza ca acestea, indiferent de modelul urmat, s-ar putea transforma intr-un dezastru, daca vor incapea pe mana birocratiei medicale.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )