Libnet.ro
UNICEF

19:15

CCR dezbate JOI revenirea lui Vasile Blaga la sefia Senatului.

România Liberă România Liberă,
CCR dezbate JOI revenirea lui Vasile Blaga la sefia Senatului.

Magistratii vor judeca, joi, o contestatie facuta de PDL impotriva a doua hotarari: cea de revocare a lui Vasile Blaga din functia de presedinte si cea prin care Crin Antonescu a fost numit presedinte al acestei camere, potrivit Digi 24. Parlamentarii PDL sustin ca revocarea lui Vasile Blaga trebuia inscrisa pe ordinea de zi a plenului reunit in sesiune extraordinara, iar propunerea trebuia sa vina de la grupul parlamentar care l-a propus pe acesta in fruntea Senatului. In cazul in care . continuă pe România Liberă

Sesizarea PDL privind revocarea lui Vasile Blaga de la sefia Senatului, dezbatuta miercuri la CCR

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) va dezbate miercuri sesizarea PDL privind Hotararea Parlamentului de revocare a lui Vasile Blaga din functia de presedinte al Senatului si unele dispozitii din Regulamentul Senatului, informeaza Agerpres.

CCR a respins sesizarea PDL privind revocarea lui Vasile Blaga de la sefia Senatului

Curtea Constitutionala a respins joi sesizarea PDL privind hotararea Parlamentului de revocare a lui Vasile Blaga din functia de presedinte al Senatului, anunta Agerpres. Crin Antonescu ramane, astfel, presedinte al acestei Camere.

CCR amana pentru joi dezbaterea sesizarii PDL privind revocarea lui Vasile Blaga de la presedintia Senatului

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) a amanat pentru joi dezbaterea sesizarii PDL privind Hotararea Parlamentului de revocare a lui Vasile Blaga din functia de presedinte al Senatului, informeaza Agerpres.

CCR amana decizia privind revocarea lui Vasile Blaga de la sefia Senatului

Curtea Constitutionala a amanat decizia in ceea ce priveste revocarea lui Vasile Blaga din functia de sef al Senatului. Curtea a amanat miercuri, urmand sa se pronunte joi, decizia privind sesizarea PDLre.

Crin Antonescu ramane presedintele Senatului. CCR a RESPINS sesizarea PDL..

Curtea Constitutionala a Romaniei a respins, joi, sesizarea depusa de PDL privind revenirea lui Vasile Blaga la sefia Senatului. Astfel, Crin Antonescu ramane presedintele Senatului, transmite Realitatea TV. a Imediat dupa pronuntarea CCR, Vasile Blaga a declarat la Realitatea TV ca PDL va respecta aceasta decizie: E o decizie pe care o vom respecta. In primul rand, mi-am dorit sa stim exact care este regula jocului. Este bine ca, intr-un fel sau altul, Curtea s-a pronuntat. Judecatorii CCR .

Vasile Blaga: Sesizarea privind inlocuirea mea de la sefia Senatului trebuie judecata de CCR in respectul legii. / Roberta Anastase: Am transmis conducerii PDL ca nu consider oportuna contestarea revocarii mele la CCR

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat luni ca sesizarea depusa la CCR privind inlocuirea sa din functia de presedinte al Senatului trebuie sa judecata pe fond in respectul legii, intrucat procedura in cazul sau nu a fost respectata si a precizat ca un demers similar in cazul schimbarii Robertei Anastase de la sefia Camerei Deputatilor urmeaza sa fie analizat in Biroul Permanent National al partidului. La randul sau, fostul presedinte al Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, a precizat ca a transmis conducerii partidului faptul ca nu considera oportuna contestarea la CC a revocarii sale din functia de presedinte al Camerei Deputatilor, sustinand ca actuala majoritate trebuie sa raspunda pentru indeplinirea promisiunilor facute.

Vasile Blaga: Sesizarea CCR privind inlocuirea mea de la sefia Senatului trebuie judecata in respectul legii

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat luni ca sesizarea depusa la CCR privind inlocuirea sa din functia de presedinte al Senatului trebuie sa judecata pe fond in respectul legii. Blaga a declarat ca.

CCR discuta sesizarea PDL privind inlocuirea lui Vasile Blaga de la Senat.

Curtea Constitutionala discuta miercuri sesizarea PDL privind inlocuirea lui Vasile Blaga din fruntea Senatului, informeaza NewsIn, potrivit Realitatea. net. PDL a anuntat ca nu mai depune contestatie privind revocarea Robertei Anastase de la conducerea Camerei, in schimb democrat-lberalii sunt dispusi ,,sa mearga pana la capat in ceea ce priveste solutionarea sesizarii privind sefia Senatului. Roberta Anastase a transmis partidului ca nu doreste sa se depuna sesizare si in cazul .

Vasile Blaga, despre Oltchim: NU e bine ce se intampla acolo. Dan Diaconescu va pierde..

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a atras atentia, luni, ca nu e bine ceea ce se intampla la privatizarea Oltchim. Ne jucam cu soarta a mii si mii de familii de acolo. Nu e bine ce e la Oltchim, a declarat Vasile Blaga. Totodata, Blaga crede ca participarea lui Dan Diaconescu la licitatia pentru privatizarea Oltchim a reprezentat un joc si nu crede ca va efectua plata pentru preluarea combinatului. Convingerea mea este ca acesta a fost jocul domniei sale. Dar eu cred ca va pierde, a .

Unde candideaza mogulii media: Dan Diaconescu l-ar putea concura pe Victor Ponta, Dan Voiculescu pe fostul ministru PSD Ionut Bazac/ Sebastian Ghita despre candidatura anuntata de Vasile Blaga: Nu exista aceasta optiune

Cel putin doi moguli de presa, Dan Diaconescu OTV) si Dan Voiculescu Intact), vor candida, foarte probabil, la alegerile din toamna, insa sunt si alti oameni de afaceri care tatoneaza intrarea in politica folosind ca rampa de lansare presa. Sebastian Ghita a declarat pentru HotNews. ro ca nu exista aceasta optiune dupa ce liderul PDL, Vasile Blaga, afirmase ca proprietarul Romania TV va candida pe listele USL la Prahova. Informatiile despre candidatura lui Ghita au inceput sa circule de cateva saptamani in presa locala. Nu doar marii moguli ataca Parlamentul sau politica, ci si o serie de politicieni locali care au investit de-a lungul timpului in media.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )