Libnet.ro
UNICEF

01:05

Unde candideaza mogulii media: Dan Diaconescu l-ar putea concura pe Victor Ponta, Dan Voiculescu pe fostul ministru PSD Ionut Bazac/ Sebastian Ghita despre candidatura anuntata de Vasile Blaga: Nu exista aceasta optiune

Hotnews Hotnews,
Unde candideaza mogulii media: Dan Diaconescu l-ar putea concura pe Victor Ponta, Dan Voiculescu pe fostul ministru PSD Ionut Bazac/ Sebastian Ghita despre candidatura anuntata de Vasile Blaga: Nu exista aceasta optiune

Cel putin doi moguli de presa, Dan Diaconescu OTV) si Dan Voiculescu Intact), vor candida, foarte probabil, la alegerile din toamna, insa sunt si alti oameni de afaceri care tatoneaza intrarea in politica folosind ca rampa de lansare presa. Sebastian Ghita a declarat pentru HotNews. ro ca nu exista aceasta optiune dupa ce liderul PDL, Vasile Blaga, afirmase ca proprietarul Romania TV va candida pe listele USL la Prahova. Informatiile despre candidatura lui Ghita au inceput sa circule de cateva saptamani in presa locala. Nu doar marii moguli ataca Parlamentul sau politica, ci si o serie de politicieni locali care au investit de-a lungul timpului in media. continuă pe Hotnews

Vocea Rusiei: Dan Diaconescu este ASUL din maneca lui Traian Basescu

Dan Diaconescu este asul din maneca presedintelui Traian Basescu, succesul acestuia in procesul de privatizare a Oltchim fiind parte a unei strategii mai largi de reducere a sanselor USL la alegerile parlamentare,.

RTV: Dan Diaconescu a fost, de fapt, la NISA. Vezi la ce hotel s-a relaxat patronul OTV.

Dan Diaconescu nu s-a intalnit cu nici un investitor si nu a facut turul Europei, asa cum a anuntat la sosirea pe Aeroportul Otopeni, relateaza Romania TV, care a aflat traseul facut de Dan Diaconescu in aceste zile. La sosirea pe Aeroportul Otopeni, Dan Diaconescu declara ca a calatorit in cinci tari in ultimele 48 de ore. De fapt, Dan Diaconescu nu a stat efectiv decat intr-o singura tara - Franta, potrivit Rtv. net. Diaconescu a plecat luni seara din Bucuresti spre Munchen, unde nu a .

Dan Diaconescu s-a intors in tara. Unde a fost afaceristul si ce planuri are pentru salvarea Oltchimului

UPDATE - Dan Diaconescu s-a intors in tara. Patronul de televiziune spune ca a avut mai multe intalniri cu partenerii sai pentru a salva Oltchimul si ca va pleca din nou in strainatate pentru alte discutii.

Dan Diaconescu a parasit Romania. Unde s-a dus si cand se va intoarce in tara

Dan Diaconescu a parasit Romania, in jurul orei 17. 00, cu o cursa aeriana spre Munchen Germania) si va reveni in tara miercuri dimineata, pentru a continua discutiile privind incheierea contractului de.

Cu cine s-a intalnit Dan Diaconescu la Munchen si Madrid.

Dan Diaconescu sustine ca a parasit Romania timp de 48 de ore cu scopul de a atrage finantari pentru Oltchim, dar nu a dat detalii despre intalnirile pe care sustine ca le-a avut in afara tarii. Din informatiile RL, rezulta ca patronul OTV a ajuns intai la Munchen. De acolo, ar fi zburat la Madrid, unde ar fi avut o discutie cu un reprezentant de rang inferior al grupului rusesc TISE. CITESTE SI: - Cum se pune problema banilor - Familia Oltchim: Afacerile sefului de .

UPDATE: Dan Diaconescu a ajuns la Ambasada SUA. NU se va intalni cu ambasadorul Gitenstein.

UPDATE: Dan Diaconescu a ajuns la ambasada SUA pentru o intrevedere cu un oficiale al misiunii diplomatice. Anterior, ambasada SUA la Bucuresti a confirmat ca Dan Diaconescu va avea miercuri o intrevedere la sediul misiunii diplomatice, insa nu cu ambasadorul Mark H. Gitenstein, ci cu un alt oficial al Ambasadei. Ambasadorul SUA nu este in ambasada astazi si nu se va intalni cu domnul Dan Diaconescu. Domnul Diaconescu se va intalni cu un reprezentant al Ambasadei, a comunicat misiunea .

Radu Banciu: Dan Diaconescu e un smecher patentat, dar statul e si mai smecher

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, miercuri seara, in emisiunea Lumea lui Banciu, difuzata de B1 TV, tergiversarea privatizarii Oltchim de catre Dan Diaconescu. Dan Diaconescu e mai smecher decat.

Avocatul lui Dan Diaconescu: DD aterizeaza pe Otopeni astazi in jurul orei 13:00. La momentul organizarii licitatiei pentru Oltchim, nu i s-a cerut sa faca dovada banilor pe care ii are in cont

Dan Diaconescu va reveni astazi in tara de la Viena, urmand sa aterizeze pe aeroportul Otopeni in jurul orei 13:00, a declarat miercuri Daniel Fenechiu, unul dintre avocatii omului de afaceri, aflat la sediul Ministerului Economiei. Avocatul patronului OTV a mai sustinut ca, la momentul organizarii licitatiei pentru privatizarea Oltchim, lui Dan Diaconescu nu i s-a cerut sa faca dovada banilor pe care ii are in cont: La momentul organizarii licitatiei, conditia era aceea ca cineva sa faca o oferta si sa dea niste declaratii. Declaratiile erau ca plata se va face din sume proprii sau din sume atrase. Nu pot face declaratii pe aceasta tema, e interpretabila, a afirmat avocatul, intrebat de jurnalisti daca Dan Diaconescu detine suma necesara.

Avocatul lui Dan Diaconescu despre stadiul negocierilor privind semnarea contractului pentru Oltchim: Am mai cerut niste date fiscale si stadiul litigiilor aflate pe rol

Negocierile dintre reprezentantii OPSPI si avocatii lui Dan Diaconescu au fost intrerupte pentru o ora si jumatate. Am solicitat o pauza de o ora si jumatate, a declarat Daniel Fenechiu, avocatul lui Dan Diaconescu. Fenechiu a mai spus ca au solicitat reprezentantilor statului niste date de natura fiscala si informatii privind stadiul datoriilor si stadiul litigiilor aflate pe rol. Fenechiu sustine ca acestea sunt date care nu pot fi gasite in informarile Oltchim catre BVB.

Ponta: Privatizarea a esuat. Dan Diaconescu NU ARE niciun ban pentru Oltchim.

Prim-ministrul Victor Ponta a declarat, luni, ca Dan Diaconescu nu detine banii pe care presedintele Partidului Poporului i-a oferit pentru a prelua combinatul Oltchim. Dan Diaconescu nu are niciun ban pentru a salva Oltchim . Imediat s-a constata ca aici e un dublu interes, al celor de la PDL pentru a acoperi fraudele din anii trecuti, ia pentru domnul Diaconescu de a mai castiga putin capital poltic, a afirmat Victor Ponta. A fost evident o incercare a oamenilor de afaceri din PDL .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,23 seconds )