Libnet.ro
UNICEF

21:45

CCR discuta pe 28 ianuarie sesizarea ICCJ asupra legii prin care evazionistii scapa de inchisoare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CCR discuta pe 28 ianuarie sesizarea ICCJ asupra legii prin care evazionistii scapa de inchisoare

Curtea Constitutionala urmeaza sa discute pe 28 ianuarie sesizarea inaltei Curti de Casatie si Justitie asupra legii pentru prevenirea si combaterea evaziunii fiscale, care prevede ca se poate aplica o amenda in locul inchisorii, in cazul persoanelor acuzate de o evaziune fiscala de pana la 100. 000 de euro care achita integral prejudiciul, au precizat, astazi, pentru Agerpres, oficiali ai CCR. continuă pe Ziarul Bursa

CCR discuta pe 3 februarie sesizarea asupra modificarii Legii privind constituirea Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii

Curtea Constitutionala urmeaza sa discute pe 3 februarie sesizarea presedintelui Klaus Iohannis asupra actului normativ pentru modificarea si completarea Legii privind constituirea Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii, au precizat, vineri, pentru AGERPRES, oficiali ai CCR.

CCR discuta marti sesizarea iCCJ si a Avocatului Poporului privind impozitarea pensiilor speciale

Curtea Constitutionala dezbate marti obiectiile de neconstitutionalitate formulate de Avocatul Poporului si de inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ) cu privire la impozitarea pensiilor speciale cu pana la 85%.

CCR a admis sesizarea iCCJ si a Avocatului Poporului privind impozitarea pensiilor speciale

Curtea Constitutionala a admis marti obiectiile de neconstitutionalitate formulate de Avocatul Poporului si de inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ) cu privire la impozitarea pensiilor speciale cu pana la 85%, au spus surse juridice, pentru News. ro. Prin urmare, Legea pentru completarea Codului Fiscal in sensul impozitarii pensiilor speciale este neconstitutionala si se va reintoarce in Parlament pentru a fi pusa in acord cu decizia CCR, scrie News.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )