Libnet.ro
UNICEF

09:30

CCR a respins mai multe contestatii avand ca obiect anularea alegerilor prezidentiale

Antena3 Antena3,
CCR a respins mai multe contestatii avand ca obiect anularea alegerilor prezidentiale

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) a respins sase contestatii avand ca obiect anularea alegerilor prezidentiale. in perioada 5 - 15 noiembrie 2019, plenul Curtii Constitutionale, investit in. continuă pe Antena3

Medicii din nordul Romaniei sunt in alerta. Mai multe cazuri de difterie au fost confirmate in Ucraina

Autoritatile din nordul Romaniei sunt in alerta, dupa ce in Ucraina au fost semnalate mai multe cazuri de difterie, in apropiere de granita cu tara noastra. Medicii au primit recomandari speciale cu privire la diagnosticarea corecta a pacientilor, in conditiile in care ultimele cazuri de difterie din Romania u fost semnalate in urma cu 40 .

Mai multe tari cer compensatii pentru problemele comerciale pe care le-a cauzat Brexitul

Mai multe tari, printe care si Australia, au cerut despagubiri comerciale de la Marea Britanie si UE, pentru disfunctionalitatile cauzate de Brexit, scrie BBC.

VIDEO Atac armat la un liceu din Statele Unite, soldat cu mai multe victime

Mai multe persoane au fost impuscate joi in Liceul Saugus din Santa Clarita, la periferia de nord a orasului Los Angeles, in California, de catre un atacator in libertate si fugar, au anuntat autortatile locale, relateaza AFP.

Jurnalul de economie, cu Daniel Apostol. Motivele pentru care nu se listeaza mai multe companii la bursa de la Bucuresti

Daniel Apostol a prezentat la rubirca Jurnalul de economie, motivele pentru care nu se listeaza mai multe companii la bursa de la Bucuresti. Azi venim cu un raspuns la intrebarea De ce nu se listeaza mai.

Netanyahu promite si mai multe lovituri in Gaza, dupa ce Armata a omorat zeci de militanti jihadisti

Incetati atacurile sau veti primi si mai multe lovituri, a avertizat miercuri premierul israelia.

De cand va fi redus orarul pentru elevi. Se vor taia mai multe ore. Ministrul Educatiei a facut anuntul

Orarul elevilor va suferi modificari, anunta noul ministru al Educatie. Schimbarile vor fi puse in practica in viitorul apropiat, anunta Monica Anisie, spunand ca va fi aplicata o lege prin care se vor taia mai multe ore. De cand va fi redus orarul pentru elevi si cate ore se vor taia? Ministrul Educatiei a facut .

Romania continua sa fie unul dintre statele europene cu cele mai multe cazuri de pojar. Cauza: rata slaba a vaccinarilor

Romania este, in continuare, printre statele europene cu cele mai multe cazuri de pojar, din cauza ratei slabe a vaccinarilor, la fel ca si Serbia, tari in care se inregistreaza focare de rujeola, potrivit raportului anual privind prosperitatea in Europa Centrala si de Est, realizat de think-tank-ul britanic The Legatum Institute.

Alegeri prezidentiale 2019. La Iasi, Viorica Dancila a luat cele mai multe voturi doar in sectiile unde au votat detinutii

Singurele doua sectii de votare din municipiul Iasi in care prezidentiabilul PSD Viorica Dancila a luat cele mai multe voturi sunt cele in care au votat detinutii, scrie Ziarul de Iasi.

Black Friday 2019. Un sat din Romania, in topul localitatilor cu cele mai multe achizitii de Black Friday

Black Friday 2019. Black Friday de anul acesta va aduce vanzari record de peste 300 de milioane de euro, potrivit estimarilor, cu 25% mai mult fata de anul trecut. Analistii spun ca romanii vor.

GRAFICE Black Friday 2019: Mai multe cumparaturi online de pe mobil. Cele mai cautate produse

2019 este primul an in care, de Black Friday, cumparaturile pe mobil le vor surclasa pe cele de pe desktop, arata datele unei companii de performance marketing. Comanda medie este insa in continuare mai mica pe mobil decat pe desktop.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1993 seconds )