Libnet.ro
UNICEF

05:30

CCR a respins sesizarea de neconstitutionalitate formulata de AUR. Ludovic Orban ramane presedinte al Camerei Deputatilor

B1 B1,
CCR a respins sesizarea de neconstitutionalitate formulata de AUR. Ludovic Orban ramane presedinte al Camerei Deputatilor

Curtea Constitutionala a Romanieia respins, joi, sesizarea de neconstitutionalitate depusa de AUR impotriva hotararii Camerei Deputatilor de a-l numi pe Ludovic Orban in functiei de. continuă pe B1

CCR a respins sesizarea partidului AUR privind alegerea lui Ludovic Orban la sefia Camerei Deputatilor

Curtea Constitutionala a respins joi, cu majoritate de voturi, sesizarea formulata de partidul Alianta pentru Unirea Romanilor privind alegerea lui Ludovic Orban presedinte al Camerei Deputatilor. Judecatorii CCR au stabilit ca sesizarea facuta de AUR este inadmisibila.

Cresterea pensiilor cu 40% votata de PSD a fost declarata constitutionala. CCR a respins sesizarea Guvernului

Curtea Constitutionala CCR) a respins in sedinta de astazi sesizarea Guvernului cu privire la legile pentru aprobarea rectificarii bugetului de stat si bugetului asigurarilor sociale de stat pe anul 2020, care prevad, printre altele, majorarea cu 40% a punctului de pensie.

CCR a respins sesizarea AUR privind alegerea lui Ludovic Orban la sefia Camerei Deputatilor

Curtea Constitutionala a respins, joi, sesizarea Aliantei pentru Unirea Romanilor asupra hotararii Camerei Deputatilor pentru alegere lui Ludovic Orban presedinte al acestui for. Judecatorii CCR au stabilit ca sesizarea facuta de AUR este inadmisibila, relateaza Digi24.

Curtea Constitutionala a respins contestatia AUR privind alegerea lui Ludovic Orban ca presedinte al Camerei Deputatilor

Curtea Constitutionala a respins, joi, sesizarea depusa de AUR impotriva hotararii Camerei Deputatilor prin care Ludovic Orban a fost ales ca presedinte. Judecatorii au respins sesizarea ca inadmisibila cu o larga majoritate.

CCR a respins sesizarea guvernului privind legea prin care se majoreaza cu 40% punctul de pensie

Curtea Constitutionala CCR) a respins in sedinta de astazi sesizarea Guvernului cu privire la legile pentru aprobarea rectificarii bugetului de stat si bugetului asigurarilor sociale de stat pe anul 2020, care prevad, printre altele, majorarea cu 40% a punctului de pensie, au declarat pentru G4Media. ro surse oficiale. Acest lucru inseamna ca majorarea cu 40% a pensiilor va trebui sa intre in vigoare daca nu va fi stopata fie printr-o lege votata de Parlament, fie de guvern.

Legenda tabletelor digitale de la Guvernul Ludovic Orban

Legenda spune ca un guvern liberal, condus de un premier pe nume Ludovic Orban, ar fi pregatit sute .

Florin Citu a eliberat din functii mai multi oameni din echipa lui Ludovic Orban

Mai multe decizii de eliberari din functii, semnate de premierul Florin Citu, au fost publicate marti in Monitorul Oficial. Aceste persoane, de la consilieri de stat pana la secretari de stat, au facut parte din echipa guvernamentala a fostului premier Ludovic Orban.

Ludovic Orban anunta cand va avea loc Congresul PNL: Dupa relaxarea restrictiilor anti-COVID

Presedintele PNL Ludovic Orban a anuntat, luni seara, ca Congresul PNL va avea loc in functie de situatia epidemiologica din Romania.

Ludovic Orban anunta cum se impart in coalitie functiile de prefecti si subprefecti

Presedintele PNL, Ludovic Orban, anunta ca PNL va propune prefecti in 23 de judete, USR-PLUS va face propuneri pentru 14 prefecti, in timp ce UDMR va avea 5 reprezentanti ai Guvernului in teritoriu.

Ludovic Orban, despre situatia lui Costel Alexe: Astept sa vedem ce calitate are in dosar si in functie de asta vom lua deciziile statutare (VIDEO)

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat luni, in caadrul emisiunii Dosar de politician, ca se va lua o decizie in partid in cazul lui Costel Alexe, dupa ce se va stabili ce calitate are in dosarul de la.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,23 seconds )