Libnet.ro
UNICEF

01:05

CCR a respins sesizarea partidului AUR privind alegerea lui Ludovic Orban la sefia Camerei Deputatilor

Adevărul Adevărul,
CCR a respins sesizarea partidului AUR privind alegerea lui Ludovic Orban la sefia Camerei Deputatilor

Curtea Constitutionala a respins joi, cu majoritate de voturi, sesizarea formulata de partidul Alianta pentru Unirea Romanilor privind alegerea lui Ludovic Orban presedinte al Camerei Deputatilor. Judecatorii CCR au stabilit ca sesizarea facuta de AUR este inadmisibila. continuă pe Adevărul

Curtea Constitutionala a respins contestatia AUR privind alegerea lui Ludovic Orban ca presedinte al Camerei Deputatilor

Curtea Constitutionala a respins, joi, sesizarea depusa de AUR impotriva hotararii Camerei Deputatilor prin care Ludovic Orban a fost ales ca presedinte. Judecatorii au respins sesizarea ca inadmisibila cu o larga majoritate.

CCR a respins sesizarea AUR privind alegerea lui Ludovic Orban la sefia Camerei Deputatilor

Curtea Constitutionala a respins, joi, sesizarea Aliantei pentru Unirea Romanilor asupra hotararii Camerei Deputatilor pentru alegere lui Ludovic Orban presedinte al acestui for. Judecatorii CCR au stabilit ca sesizarea facuta de AUR este inadmisibila, relateaza Digi24.

Cresterea pensiilor cu 40% votata de PSD a fost declarata constitutionala. CCR a respins sesizarea Guvernului

Curtea Constitutionala CCR) a respins in sedinta de astazi sesizarea Guvernului cu privire la legile pentru aprobarea rectificarii bugetului de stat si bugetului asigurarilor sociale de stat pe anul 2020, care prevad, printre altele, majorarea cu 40% a punctului de pensie.

CCR a admis sesizarea presedintelui Iohannis privind legea care elimina limitarile legate de mandatele rectorilor

Curtea Constitutionala a admis miercuri, cu unanimitate de voturi, contestatiei presedintelui Iohannis privind legea care elimina limitarile legate de mandatele rectorilor. Prin urmare, actul normativ se reintoarce in Parlament pentru a fi pus in acord cu decizia CCR.

CCR a respins sesizarea de neconstitutionalitate formulata de AUR. Ludovic Orban ramane presedinte al Camerei Deputatilor

Curtea Constitutionala a Romanieia respins, joi, sesizarea de neconstitutionalitate depusa de AUR impotriva hotararii Camerei Deputatilor de a-l numi pe Ludovic Orban in functiei de.

CCR a respins sesizarea guvernului privind legea prin care se majoreaza cu 40% punctul de pensie

Curtea Constitutionala CCR) a respins in sedinta de astazi sesizarea Guvernului cu privire la legile pentru aprobarea rectificarii bugetului de stat si bugetului asigurarilor sociale de stat pe anul 2020, care prevad, printre altele, majorarea cu 40% a punctului de pensie, au declarat pentru G4Media. ro surse oficiale. Acest lucru inseamna ca majorarea cu 40% a pensiilor va trebui sa intre in vigoare daca nu va fi stopata fie printr-o lege votata de Parlament, fie de guvern.

CCR discuta reclamatia privind alegerea lui Orban ca presedinte al Camerei Deputatilor

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) discuta, joi, reclamatia privind alegerea lui Orban ca prese.

CCR discuta sesizarea AUR referitoare la alegerea presedintelui Camerei Deputatilor

Curtea Constitutionala a Romaniei discuta, joi, sesizarea Aliantei pentru Unirea Romanilor AUR) asupra Hotararii Camerei Deputatilor 712020 pentru alegerea presedintelui acestui for, noteaza Agerpres. Copresedintele AUR George Simion anunta pe 22 decembrie ca va sesiza Curtea Constitutionala in privinta modului in care a fost aleasa conducerea Camerei Deputatilor. Protestam fata de felul in care a fost numita conducerea Camerei, la 2,00 noaptea, fiind niste grave abuzuri, uzurpand niste calitati oficiale. Noi aveam presedintele Camerei Deputatilor, decanul de varsta care a declarat sedinta inchisa. Conform regulamentului, trebuia convocata o noua sedinta. Acest lucru nu s-a intamplat. Grupul nostru parlamentar nu a mai fost convocat. Vom face o sesizare in acest sens la CCR pentru ca avem precedente legale, preciza, la acel moment, George Simion.

ASTAZI: CCR discuta sesizarea AUR cu privire la alegerea presedintelui Camerei Deputatilor

Curtea Constitutionala a Romaniei discuta, joi, sesizarea Aliantei pentru Unirea Romanilor AUR) asupra Hotararii Camerei Deputatilor 712020 pentru alegerea presedintelui acestui for, transmite Agerpres.

UPDATE Guvernul, victorie de etapa in fata PSD. CCR a decis ca modificarea impusa de PSD pentru majorarea punctului de pensie e neconstitutionala si cere Parlamentului sa rezolve problema

Curtea Constitutionala CCR) a admis, miercuri, in parte, sesizarea Guvernului cu privire la legile pentru aprobarea rectificarii bugetului de stat si bugetului asigurarilor sociale de stat pe anul 2020, constatand ca o prevedere a articolului prin care PSD a impus in Parlament majorarea punctului de penie cu 40% este neconstitutionala.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )