Libnet.ro
UNICEF

16:45

Cel mai tare concert din acest an. Enrique Iglesias, show de cinci stele la Bucuresti (VIDEO)

B1 B1,
Cel mai tare concert din acest an. Enrique Iglesias, show de cinci stele la Bucuresti (VIDEO)

Enrique Iglesias a oferit un show exploziv la Bucuresti. Artistul a cantat si s-a distrat impreuna cu publicul numeros care a venit la Romexpo. Mai mult, Enrique si-a impresionat fanii atunci can. continuă pe B1

Cea mai asteptata lege din acest an a intrat vineri in vigoare

Legea darii in plata, una dintre cele mai asteptate masuri legislative ale acestui an, intra vineri in vigoare. Pentru a putea beneficia de legea darii in plata, datornicii bancilor.

Cel mai mare avion din lume pleaca intr-o misiune pe masura lui. Imagini cu minunea inginereasca

Cel mai mare avion din lume urmeaza sa plece intr-o misiune pe masura lui, strabatand trei continente, scrie CNN. Aeronva cargo ucraineana, un Antonov An-225 denumit Mriya, este cea mai mare.

Real Madrid este cel mai valoros club din lume, pentru al patrulea an consecutiv. Cristiano Ronaldo, fotbalistul cu cele mai mari venituri in 2015

Real Madrid a fost desemnat pentru al patrulea an consecutiv cel mai valoros club de fotbal din lume, conform unui top realizat de jurnalistii Forbes. Echipa madrileana are o valoare de 3,64 miliarde de dolari,.

Crestere spectaculoasa a economiei in primul trimestru din acest an

Produsul intern brut PIB) a crescut cu 4,3% in serie bruta in primul trimestru din acest an comparativ cu perioada similara a anului trecut, in timp ce in serie ajustata avansul a fost.

Microsoft elimina cel mai controversat feature din Windows 10

Microsoft a confirmat ca va elimina controversatul feature denumit WiFi Sense. in cazul in care nu ati folosit inca WiFi Sense, trebuie sa stiti ca acesta avea rolul de a le permite oamenilor sa se conecteze automat la hotspot-uri sugerate si la retele WiFi distribuite de catre persoanele din lista de contacte. Practic, acestea ofereau [].

Scooter, cel mai batran motan din lume

Un motan siamez din Mansfield, statul american Texas, pe nume Scooter, care s-a nascut pe cand presedintele Statelor Unite ale Americii era Ronald Reagan, a fost inregistrat in Cartea Recordurilor Guinness drept cea mai batrana felina domestica din lume, conform unui material publicat marti de Associated Press, informeaza Yahoo! News, citat de Agerpres.

Evadari celebre. Cum a scapat Berila, cel mai odios criminal din istoria Romaniei

Detinuti periculosi sau infractori au ramas in istoria puscariilor din Romania, dupa ce au reusit sa iasa din spatele gratiilor, in urma unor evadari demne de scenarii de.

Cati ani are Scooter, numit oficial cel mai batran motan din lume, si care este secretul longevitatii sale

Scooter, un motan din Texas, Statele Unite, a intrat in Cartea Recordurilor ca Cea mai batrana pisica din lume.

Vicepresedintele american, Joe Biden: Cred ca as fi fost cel mai bun presedinte al SUA (VIDEO)

Vicepresedintele Statelor Unite, Joseph Biden, a declarat miercuri ca daca s-ar fi inscris in cursa electorala din acest an, ar fi devenit cel mai bun presedinte al SUA, informeaza ABC.

Cel mai bun vin al micilor producatori din Alba laGala Vinurilor 2016:Plebanos din podgoria Logos Aiud

Cel mai bun vin din Alba este un demisec Plebanos produs de producatorul Logos SRL din Aiud. Competitia organizata de Asociatia Tara Vinului a reunit 20 de mici producatori din judet care au propus un numar de 46 de vinuri.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2412 seconds )