Libnet.ro
UNICEF

23:30

Cea mai banoasa meserie din Romania, in luna octombrie

B1 B1,
Cea mai banoasa meserie din Romania, in luna octombrie

Castigul salarial mediu nominal net a ajuns in octombrie la 2. 392 de lei, ceea ce inseamna ca a inregistrat o crestere de 0,7% 16 lei) fata de luna anterioara, arata datele Institutului. continuă pe B1

Cele mai valoroase sportive din Romania nu se cunosc intre ele

Simona Halep, lidera tenisului feminin, si Cristina Neagu, cea mai buna handbalista a lumii, nu au ajuns inca sa se cunoasca personal, ceea ce pare putin curios intr-o tara ca Romania, unde sportivii de elita pot fi numarati pe degete.

Sa invatam litera T de la Tiriac: Cel mai bogat om din Romania a ajuns in Abecedarul copiilor (FOTO)

Ion Tiriac este pentru un nou an la rand cel mai bogat om din Romania conform topului Capital. Numele sau a devenit insa atat de cunoscut incat autorii abecedarelor au decis sa.

Cea mai acuta problema din sectorul electricitatii - impredictibilitatea preturilor de achizitie a energiei

Reporter: Care sunt cele mai mari probleme de care se lovesc societatile ce activeaza in industria energiei electrice, pe plan local?.

Este cel mai prost hot din Romania. Toata lumea rade acum de el

Un adolescent de 17 ani este protagonistul unor furturi care frizeaza ridicolul. Tanarul a fost trimis in judecata dupa ce a comis mai multe furturi, fiind acuzat si de o serie de tentative de furt.

A surclasat-o pe Bouchard! O sportiva originara din Romania a fost desemnata cea mai buna jucatoare de tenis a Canadei in 2017

La doar 17 ani, canadianca de origine romana a fost desemnata cea mai valoroasa tenismena din Tara Artarului, chiar inaintea mult mai cunoscutei Eugenie Bouchard.

Unde s-a aprins cea mai mare lumanare de Craciun din lume (FOTO)

Localitatea Schiltz din landul german Hessa se poate lauda cu cea mai mare lumanare din lume, reaprinsa odata cu deschiderea targului de Craciun. Conform traditiei, in.

Luni, cea mai dificila zi a saptamanii viitoare. Ce trebuie sa faci, ca sa iti mearga bine. Sfaturi de la astrologul Camelia Patrascanu

Saptamana viitoare va fi una a debarasarii, inclusiv a prejudecatilor, iar luni va fi cea mai dificila zi din urmatoarele sapte. Mercur este retrograd in continuare, astfel ca trebuie sa.

Deficitul comercial a urcat, in luna octombrie, cu 1,3 miliarde de euro! La zece luni, deficitul a depasit 10 miliarde de euro!

Apropierea Sarbatorilor de Iarna intr-o tara flamanda de consum se simte, cel mai puternic, in balanta de plati. In Romania, care se inscrie perfect in descrierea anterioara, luna octombrie a adus inca 1,3 miliarde de euro pe nota de.

Natalitatea a scazut in luna octombrie 2017 in tara noastra

In luna octombrie 2017 s-a inregistrat nasterea a 17. 999 copii, cu 157 mai putini copii decat in luna septembrie 2017, potrivit unui comunicat al Institutului National de Statistica INS).

Cifra de afaceri din industrie, in termeni nominali, a crescut fata de luna octombrie 2016 cu 17,2%

In luna octombrie 2017, cifra de afaceri din industrie pe total piata interna si piata externa), in termeni nominali, a crescut atat fata de luna precedenta cu 3,0% cat si fata de luna corespunzatoare din anul precedent cu 17,2%, potrivit Institututlui National de Statistica INS).

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )