Libnet.ro
UNICEF

08:30

Cea mai bizara granita din lume se afla in Europa - VIDEO

Antena3 Antena3,
Cea mai bizara granita din lume se afla in Europa - VIDEO

Una dintre cele mai ciudate granite din lume o gasim in Europa, intre Belgia si Olanda, in comunele Baarle-Hertog si Baarle-Nassau. Baarle-Hertog, comuna de granita a Belgiei, si Baarle-Nassau, comuna de. continuă pe Antena3

Miliardarul care vrea sa construiasca cea mai mare baterie din lume

Elon Musk pare ca nu mai are foarte mult timp sa se mandreasca cu cea mai mare baterie din lume, deoarece un alt miliardar vrea sa-i depaseasca recordul. Compania lui Elon Musk, Tesla, a reusit in urma cu cateva luni sa construiasca cea mai mare baterie din lume, insa performanta demna de Cartea Recordurilor ar [].

Cea mai sexy femeie din lume s-a dezbracat in luna de miere si s-a expus pe Instagram

Emily Ratajkowski, caci despre ea este vorba, si-a incantat cei aproape 17 milioane de followersi de pe Instagram, cu cateva poze incendiare din proaspat incheiata sa luna de miere.

Faze tari: Cum a ajuns cojocul de Bihor sa fie copiat de Dior si vandut cu 30.000 de euro; Miliardarul care vrea sa construiasca cea mai mare baterie din lume; Un barbat risca sa ajunga dupa gratii, dupa ce si-a invatat cainele sa faca salutul nazist

Cel mai mare oras american interzice comertul cu produse din blana Decizia va intra in vigoare pe 1 ianuarie 2019 si priveste hainele si toate celelalte produse din. Povestea Antonov An-225, cel mai mare avion creat vreodata Primul zbor al Antonov An-225 a fost la Kiev pe 21 decembrie 1988. Initial, acesta a fost proiectat sa.

Facebook primeste avertismente de la cea mai mare democratie din lume: Nu toleram furtul

Facebook a primit avertismente miercuri din partea ministrului tehnologiei informatiei din India cu privire la orice incercare de folosire abuziva a datelor sau de manipulare a alegerilor in aceasta.

Cum s-a prabusit averea unuia dintre cei mai bogati oameni din lume, in numai trei luni

Averea proprietarului Inditex, Amancio Ortega, se prabuseste. A inregistrat cea mai mare scadere din top 500 miliardari ai lumii. Daca in 2016 Amancio Ortega era al doilea cel mai bogat om al lumii, astazi se.

FOTO! Era una dintre cele mai frumoase femei din lume, acum s-a ingrasat enorm! Drew Barrymore a devenit supraponderala si aproape ca nu o mai recunosti!

Altadata supla si fit, Drew a cam pierdut lupta cu kilogramele. Starul hollywoodian in varsta de 43 de ani nu se mai bucura in prezent de o silueta ca trasa prin inel, ci dimpotriva! Chiar acum.

Romnia trece n aceasta noapte la ora oficiala de vara. Ceasurile vor fi date cu o ora nainte. 25 martie va fi cea mai scurta zi din an

Romania trece in noaptea de sambata spre duminica la ora oficiala de vara, ceasurile vor fi date inainte cu o ora la 03. 00, care va deveni 04. 00, iar 25 martie va fi cea mai scurta zi din 2018. in acest an, ora de vara se aplica din 25 martie pana in 28 octombrie, cand se va reveni la ora oficiala de iarna.

Romnia a trecut la ora oficiala de vara. 25 martie este cea mai scurta zi din an

Romania a trecut in noaptea de sambata spre duminica la ora oficiala de vara, ceasurile au fost date inainte cu o ora la 03. 00, care a devenit ora 04. 00, iar 25 martie va fi cea mai scurta zi din 2018. in acest an, ora de vara se aplica din 25 martie pana in 28 octombrie, cand se va reveni la ora oficiala de iarna.

ORA DE VARA 2018. Cea mai scurta zi din an poate aduce probleme

in fiecare an, in ultima duminica a lunii martie, romanii isi dau ceasul cu o ora inainte, deoarece Romania trece la ora de vara. Mai exact, in noaptea ce desparte 24 martie de 25 martie 2.

Sansa uriasa pentru Simona Halep. Poate da cea mai mare lovitura din cariera

Organizatorii de la Roland Garros, cel de-al doilea turneu de Mare Slem al anului, vor introduce 3 modificari importante in regulament. Timpul dintre puncte creste la 25 de secunde, fata de 20 cat era pana ac.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2824 seconds )