Libnet.ro
UNICEF

22:00

Unde sunt cele mai frumoase apusuri din lume. Doar doua locuri din Europa in top

Playtech Playtech,
Unde sunt cele mai frumoase apusuri din lume. Doar doua locuri din Europa in top

Daca lumina soarelui se reflecta pe linia de orizont a orasului sau daca observi cum razele soarelui se pierd in ocean, aceste locuri merita vizitate. Unde sunt cele mai frumoase apusuri din lume Taj Mahal India) Probabil toata lumea doreste sa vada cu ochii lor Taj Mahal. Aceasta este una dintre cele mai mari minuni . continuă pe Playtech

Horoscopul toamnei 2020. Ele sunt cele mai geloase zodii

Astrele indica noi experiente pentru cele 12 semne ale zodiacului. Cum stau nativii cu dragostea si care sunt cele mai geloase zodii? Horoscop 2020. Care sunt cele mai geloase zodii? Gelozia le este in sange! Iata mai jos care sunt cele mai geloase trei zodii ale horoscopului! Unele povesti de iubire se termina prematur de .

VIDEO Cea mai scumpa oaie din lume a fost vanduta pentru 368.000 de lire

Un miel rasa Texel a devenit cea mai scumpa oaie din lume dupa ce a fost vandut pentru aproape 368. 000 de lire la o licitatie din Scotia, relateaza BBC.

Cel mai bogat om din lume, amenintat cu ghilotina. Protest in fata casei multimiliardarului Jeff Bezos, patronul Amazon (VIDEO)

Jeff Bezos a devenit cel mai bogat om din lume. Fondatorul Amazon a adunat o avere impresionanta, de peste200 de miliarde de dolari, depasindu-l astfel pe Bill Gates, creatorul companiei Microsoft. in.

LOL, papusile groazei? Secretele scandaloase ale uneia dintre cele mai populare jucarii din Romania. Parintii din intreaga lume sunt revoltati (VIDEO)

Este cea mai trendy papusa de pe piata, a castigat numeroase distinctii internationale, are un marketing fabulos si un pret pe masura. insa noile date care ies la iveala despre unele versiuni ale.

Localitatile din Alba care au cazuri active de coronavirus. Unde sunt cele mai multe imbolnaviri si incidenta la 1.000 de locuitori

Directia de Sanatate Publica Alba a fasut publica o statistica cu privire la numarul cazurilor active de coronavirus pe fiecare localitate din judet. Informatia prezinta si incidenta cazurilor active la 1. 000 de locuitori, inregistrata in ultimele 14 zile.

Billboard: Cine sunt artistii cu cele mai bune videoclipuri din toate timpurile

Madonna, Michael Jackson si Beyonce au fost alesi de echipa revistei Billboard drept artistii cu cele mai bune videoclipuri din toate timpurile.

Care sunt cele mai frecvente greseli gramaticale pe care le fac romanii

Este ziua Limbii Romane, e prilejul perfect sa ne reamintim ca felul in care vorbim este cartea noastra de vizita.

Redeschiderea restaurantelor de la 1 septembrie va mai reduce presiunea pe somajul din industria ospitalitatii. Vezi unde s-au pierdut cele mai multe joburi si care e judetul cu cea mai mare rata a somajului

Primii care si-au pierdut locul de munca au fost cei care lucrau in restaurante, mall-uri, hoteluri - industriile care s-au inchis primele din cauza pandemiei. Cei care lucrau in domenii care presupuneau munca de inalta calificare si care de multe ori nu necesita un contact personal, pareau cele mai sigure. Dar lucrurile n-au stat chiar asa. Mai mult, companiile vor continua sa concedieze, iar numarul somerilor va continua sa creasca, potrivit mai multor prognoze convergente ale unor institute romanesti.

FOTO A fost desemnata cea mai sexy bunica din lume, la aproape 50 de ani. Si-a dezvaluit secretul tineretii

O femeie din Australia a fost numita cea mai sexy bunica din lume. Aceasta si-a dezvaluit secretul tineretii vesnice si anume o procedura medicala neobisnuita.

Bucurestiul ramane zona cu cele mai multe cazuri noi de coronavirus: 102 noi imbolnaviri in 24 de ore, in Capitala. Ce alte judete apar in topul infectarilor

Bucurestiul este zona din tara unde au fost confirmate cele mai multe cazuri de infectare cu noul coronavirus, in ultimele 24 de ore, potrivit raportarii de luni a Grupului de Comunicare Strategica GCS).

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2624 seconds )