Libnet.ro
UNICEF

22:00

Gigi Becali a trait cea mai mare umilinta din viata. Totul a fost facut public

Playtech Playtech,
Gigi Becali a trait cea mai mare umilinta din viata. Totul a fost facut public

Gigi Becali a fost pus in fata unei situatii care l-a facut sa se simta umilit. Ce s-a intamplat cu cunoscutul afacerist? Totul s-a petrecut sub privirile atente ale tuturor. Gigi Becali, umilinta fara margini in public Gigi Becali a fost protagonistul unui episod la care nimeni nu s-ar fi asteptat. Cunoscutul afacerist a fost . continuă pe Playtech

Cum s-a facut scoala acum 100 de ani, in timpul gripei spaniole. Ce invatam din istorie, de fapt, dupa cea mai mare pandemie

Cu mult inainte de pandemia de coronavirus, oficialii din domeniul sanatatii publice s-au ingrijorat de deschiderea scolilor in perioade de criza contagioasa si de modul de a ajunge la un echilibru corect intre bunastarea copiilor si de a proteja familiile de bolile care pun viata in pericol. Cum s-a facut scoala acum 100 de ani, .

NEPI Rockcastle si AFI Europe au incheiat cea mai mare tranzactie de birouri din istoria pietei din Romania

AFI Europe, proprietarul celui mai mare mall din Bucuresti, printre altele, a finalizat preluarea portofoliului format din patru proiecte de birouri de la NEPI Rockcastle, in cea mai importanta tranzactie istorica de birouri din Romania.

VIDEO Cea mai scumpa oaie din lume a fost vanduta pentru 368.000 de lire

Un miel rasa Texel a devenit cea mai scumpa oaie din lume dupa ce a fost vandut pentru aproape 368. 000 de lire la o licitatie din Scotia, relateaza BBC.

VIDEO Cel mai mare jaf din ultimii 11 ani in Franta: Hotii au furat 9 milioane de euro dintr-o masina securizata

Hotii au reusit sa fure noua milioane de euro in orasul Lyon intr-un atac armat asupra unui vehicul blindat, au spus procurorii, relateaza EuroNews. Se crede ca acesta e cel mai mare jaf din Franta din 2009 incoace, cand Toni Musulin a furat 11,6 milioane de euro.

Horoscop septembrie 2020. Care va fi cea mai buna zi din luna, in functie de zodie

Ca in fiecare luna, exista o zi in care parca pentru fiecare nativ al zodiacului se aliniaza planetele, Mercur e in sfarsit in retrograd si toate merg ca unse. Iata ziua in care fiecare semn va straluci ori macar va avea oportunitatea de a o face. Horoscop septembrie 2020: cea mai buna zi din luna, .

Cea mai mare problema cand vine vorba de-a crea baze pe Luna

Luna, cu tot cu regiunile intunecate permanent de la marginile acesteia, au o poveste de spus. Mai mult, portiunile de gheata polara, stralucitoare, nu sunt capabile doar sa creioneze o.

ASUS anunta monitorul cu cea mai mare rata de refresh - ROG Swift 360Hz

ASUS Republic of Gamers ROG) a anuntat ca monitorul de gaming ROG Swift 360Hz PG259QN va fi disponibil pe plan global din luna septembrie.

FOTO A fost desemnata cea mai sexy bunica din lume, la aproape 50 de ani. Si-a dezvaluit secretul tineretii

O femeie din Australia a fost numita cea mai sexy bunica din lume. Aceasta si-a dezvaluit secretul tineretii vesnice si anume o procedura medicala neobisnuita.

Redeschiderea restaurantelor de la 1 septembrie va mai reduce presiunea pe somajul din industria ospitalitatii. Vezi unde s-au pierdut cele mai multe joburi si care e judetul cu cea mai mare rata a somajului

Primii care si-au pierdut locul de munca au fost cei care lucrau in restaurante, mall-uri, hoteluri - industriile care s-au inchis primele din cauza pandemiei. Cei care lucrau in domenii care presupuneau munca de inalta calificare si care de multe ori nu necesita un contact personal, pareau cele mai sigure. Dar lucrurile n-au stat chiar asa. Mai mult, companiile vor continua sa concedieze, iar numarul somerilor va continua sa creasca, potrivit mai multor prognoze convergente ale unor institute romanesti.

VIDEO Coronavirus: Manifestatii in mai multe orase din Europa impotriva tiraniei medicale 300 de persoane, arestate la Berlin

Persoanele care se opun purtarii mastii si masurilor de restrictie impotriva coronavirusului au iesit sambata in strada in mai multe orase din Europa, cea mai mare demonstratie fiind la Berlin, unde aceasta a fost intrerupta de politisti din cauza nerespectarii distantarii fizice, relateaza AFP.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )