Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cea mai buna atleta din Republica Moldova, Zalina Marghiev, a fost suspendata pentru doi ani pentru dopaj

Adevărul Adevărul,
Cea mai buna atleta din Republica Moldova, Zalina Marghiev, a fost suspendata pentru doi ani pentru dopaj

Medaliata cu bronz la Universiada Mondiala din acest an de la Kazan, Rusia, Zalina Marghieva aruncarea ciocanului) a fost suspendata din activitatea competitionala pe un termen de doi ani de Federatia Internationala de Atletism, dupa ce a fost depistata pozitiv la un control antidoping. continuă pe Adevărul

Ana Maria Branza, cea mai buna spadasina din lume in 2013

Federatia Internationala de Scrima a anuntat topul celor mai buni sportivi de la aceasta ramura competitionala in anul 2013, iar la feminin topul este deschis de Ana Maria Branza.

Cea mai buna atleta a Bihorului isi doreste sa devina cea mai buna sportiva a Romaniei

A fost desemnata cea mai buna atleta a anului 2012 si spune ca fara Ambitie nu poti cunoaste Succesul. Sportul de performanta, provocarile acestuia, cu renuntari si reveniri si nu in ultimul rand perseverenta, se vor regasi in discursul atletei Dorina Korozsi, una dintre invitatele evenimentului 11even 2013.

Premiera in justitie. Tribunalul Bihor detine performanta pentru cea mai rapida condamnare din Romania

Tribunalul Bihor detine performanta pentru cea mai rapida condamnare din Romania. Instanta s-a pronuntat in mai putin de o saptamana, in cazul subofiterului de la Politia Valea lui Mihai, prins in flagran.

Dacia, lidera pe piata auto europeana. inmatricularile masinii produse in Romania au inregistrat cea mai puternica crestere din UE

Inmatricularile de masini Dacia in Uniunea Europeana UE) au crescut cu peste 20% in primele noua luni ale anului si cu 41% in septembrie, inregistrand astfel cele mai bune evolutii din randul marcilor.

Dacia 'accelereaza' peste granite: inmatricularile marcii romanesti au cea mai puternica crestere din UE

Inmatricularile de autoturisme Dacia in Uniunea Europeana UE) au crescut cu peste 20% in primele noua luni ale anului si cu 41% in septembrie. Asta inseamna ca Dacia are pentru ambele perioade cele mai bune evolutii din randul marcilor prezente pe.

Darea in exploatare a celui mai modern blocul chirurgical din Republica Moldova se amana pentru anul viitor

In locul salilor de operatii high-tech, in noul bloc de la Spitalul Republican, care trebuia sa fi fost deschis in august, sunt doar saci cu ciment, sisteme nefunctionale si saloane nefinisate. Oficialii spun ca intarzierile sunt din cauza utilajelor care n-au ajuns in tara.

Sore, cea mai buna la dans! Ruby si Sorin, la duel!

Sore a primit cele mai mari note in prima editie a emisiunii Dansez pentru tine. La polul opus, cei mai slabi au fost Ruby si Sorin Brotnei care, alaturi de partenerii lor, au intrat la duel. Vinerea viitoare unul dintre ei va parasi competitia de la Pro TV.

HCM Baia Mare obtine cea mai mare victorie din istorie, cu Hypo Viena

Vicecampioana Romaniei la handbal feminin, HCM Baia Mare a invins, sambata, pe teren propriu, formatia austriaca Hypo Viena, cu scorul de 24-23 8-12), in cea de-a treia partida din grupa A a Ligii Campionilor.

Premiera in Romania? Autoritatile se pregatesc DIN TIMP pentru cea mai geroasa iarna din ultimul secol. Aflati cat costa serviciile de deszapezire

Pentru a nu fi luate prin surprindere, ca in fiecare an, autoritatile se pregatesc din timp pentru iarna si scot la licitatie contractele publice pentru intretinerea drumurilor. Daca CNADNR nu a reusit sa.

O primarie din Glodeni vinde actiuni de la cea mai mare banca din Republica Moldova pentru a scapa de datorii

Primaria comunei Iabloana, Glodeni a scos la vanzare un pachet de 68 de actiuni de la Moldova-Agroindbank pentru care cere un pret de 1. 000 de lei pentru o actiune. Pretul nominal al unei actiuni este de 200 de lei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2315 seconds )