Libnet.ro
UNICEF

10:15

Cea mai buna campanie de atragere de fonduri din Romania a avut-o Cetatea Voluntarilor din Arad

Adevărul Adevărul,
Cea mai buna campanie de atragere de fonduri din Romania a avut-o Cetatea Voluntarilor din Arad

Asociatia Cetatea Voluntarilor din Arad condusa de Anamaria Nyeki Popa a iesit invingatoare din nou. A primit premiu pentru Cea mai buna campanie de atragere de fonduri a unui ONG mic. continuă pe Adevărul

Din cea mai buna situatie macroeconomica a Romaniei au mai ramas doar riscurile

Nu am vazut niciodata, dar absolut niciodata in 27 de ani, o situatie macroeconomica mai buna, dar tot la fel de adevarat ca nu am vazut riscuri mai mari, a declarat guvernatorul BNR Mugur Isarescu in cadrul unei conferinte organizate de Asociatia Romana a Bancilor in luna mai a acestui an. in ciuda acestor riscuri, Mugur Isarescu mai preciza ca noi trebuie sa continuam, ca nu o sa stagnam de frica riscurilor, sa ne asumam riscuri in conditii de prudenta mai mare.

Airbus a obtinut cea mai mare comanda de avioane din istoria sa

Grupul european Airbus a obtinut cea mai mare comanda de avioane din istoria sa, la un pret de catalog de 49,5 miliarde de dolari, de la fondul de private equity, Indigo Partner, condus de celebrul Bill Franke, transmite Reuters, potrivit Agerpres.

SUA: Proiectul de reforma fiscala al republicanilor a trecut de Camera Reprezentantilor/ Viitor incert la Senat/ Cea mai mare scadere de taxe din istoria SUA

Casa Alba si republicanii au repurtat joi o prima victorie in Camera Reprezentantilor reusind sa treaca Proiectul de Reforma Fiscala care anunta cea mai mare scadere de taxe din istoria SUA, continand reduceri pentru companii si persoane fizice, potrivit Fox News. Proiectul de lege a trecut cu 227-205 voturi pentru, treisprezece republicani votand insa impotriva proiectului. Cea mai importanta masura vizeaza companiile pentru care impozitul ar scadea de la 35% la 20%, adica sub media tarilor industrializate, de 22,5%.

Romania libera, in pericol! Cine vrea disparitia celui mai vechi si credibil cotidian din Romania

Preluarea prin forta a cotidianului Romania libera este miza principala a tuturor demersurilor declansate in ultimii ani de catre fostul premier si procuror Victor Ponta, impreuna cu KPMG, compania care a jucat un rol decisiv in falimentarea Astra Asigurari. Distrugerea cu rea intentie a unei publicatii care a rezistat 140 de ani este evidenta din toate etapele procesuale in urma carora s-a decis insolventa grupului de presa Medien Holding.

Cea mai cumplita iarna din Romania. Marele viscol din 1954 a ingrozit bucurestenii! Cum arata atunci Piata Universitatii - GALERIE FOTO

De-a lungul anilor, Romania s-a confruntat cu ierni mai aspre, cu ger si zapada viscolita. Dintre toate episoadele de viscol ce.

Fenomen in penitenciare: Detinutii romani se convertesc in masa la islamism, pentru a primi mancare mai buna

Un nou fenomen ia amploare in penitenciarele din Romania. Conditiile grele din detentie i-au facut pe unii detinuti sa se converteasca la islamism pentru simplul motiv ca mancarea primita de mu.

Eurostat: Romania a avut cea mai mare crestere economica din UE, in trimestrul III

Romania a avut cea mai mare crestere economica dintre cele 28 de state din Uniunea Europeana in trimestrul III al acestui an, de 8,6%, arata institutul european de statistica Eurostat.

Tudose:Avem cea mai mare crestere economica dupa China

Premierul Mihai Tudose este ironic si trateaza cu sarcasm acuzele ca Guvernul condus de el face rau tarii. Premierul sustine ca Romania are a doua cea mai mare crestere economica din lume, dupa China, iar rectificarea bugetara e pozitiva. Seful Executivului este ferm convins ca daca air cestere economica bazata pe consum, este o falsa problema. in opinia sa, tendinta spre consum este modernitate.

Intersectia asta din Romania le da batai de cap soferilor. Are cele mai ciudate marcaje

Intersectia cu cele mai ciudate marcaje din Timisoara le da batai de cap soferilor. Cea mai ciudata intersectie din Timisoara a devenit vedeta pe internet. Un utilizator de Facebook a facut o .

Exercitiu antiterorist in Gorj, la cea mai mare rampa automatizata a Sistemului National de Transport al Petrolului

Un exercitiu antiterorist, organizat de societatea CONPET, a fost desfasurat joi in judetul Gorj, la Barbatesti. Simularea atacului terrorist a avut oc la cea mai mare rampa automatizata care apartine.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2407 seconds )