Libnet.ro
UNICEF

10:15

Cea mai cumplita iarna din Romania. Marele viscol din 1954 a ingrozit bucurestenii! Cum arata atunci Piata Universitatii - GALERIE FOTO

Antena3 Antena3,
Cea mai cumplita iarna din Romania. Marele viscol din 1954 a ingrozit bucurestenii! Cum arata atunci Piata Universitatii - GALERIE FOTO

De-a lungul anilor, Romania s-a confruntat cu ierni mai aspre, cu ger si zapada viscolita. Dintre toate episoadele de viscol ce. continuă pe Antena3

Meteorologii trag un semnal de alarma. Va fi cea mai grea iarna din ultimii ani, cu geruri arctice si cantitati mari de zapada

Meteorologii trag un semnal de alarma. Iarna aceasta va fi cea mai grea din ultimii ani, cu geruri arctice si cantitati mari de zapada, in Marea Britanie. Specialistii de la National Oceanic and.

Leul a coborat la cea mai slaba cotatie din ultimii cinci ani

Moneda nationala a atins luni cea mai slaba cotatie din 2012 si pana in prezent in raport cu euro, cursul anuntat de Banca Nationala a Romaniei.

El este Cel mai bun hairstylist din Romania 2017. Finalistii au creat tendintele 2020!

Rares Chira a fost desemnat castigatorul competitiei Cel mai bun hairstylist din Romania 2017. Proiectul, initiat de Cristi Pascu si YOLO Media, isi propune sa descopere si sa premieze talentele din noua generatie de hairstylisti.

Nuclearelectrica, cea mai mare apreciere din BET

Actiunile Nuclearelectrica SNN) s-au apreciat cu 4,21%, in intervalul 6 - 13 noiembrie, reprezentand cel mai bun plasament din indicele BET, care a inregistrat, per total, o scadere de 1,81%.

Apocalipsa fotbalului: de ce necalificarea Italiei e cea mai mare surpriza din istoria preliminariilor Mondialelor

De patru ori campioana lumii 1934, 1938, 1982 si 2006), Squadra Azzurra e, fara indoiala, cea mai mare nationala care a ratat vreodata turneul final.

Intersectia asta din Romania le da batai de cap soferilor. Are cele mai ciudate marcaje

Intersectia cu cele mai ciudate marcaje din Timisoara le da batai de cap soferilor. Cea mai ciudata intersectie din Timisoara a devenit vedeta pe internet. Un utilizator de Facebook a facut o .

Cum traieste cea mai rasfatata fetita din lume: la 3 ani are servitori personali, o cada din aur si o casa de papusi in marime naturala FOTO

Departe de tot ce ne-am putea imagina ca ar putea exista intr-o camera de joaca a unui copil, Sophie, nepoata in varsta de trei ani a fostului director executiv Formula 1, are un numar impresionant de jucarii, o casa de papusi in marime naturala, precum si un palat de gheata, un birou personal pentru colorat si face baie intr-o cada din aur.

Cea mai mare banca din Germania vrea sa inlocuiasca jumatate dintre angajati cu roboti

Directorul general al Deutsche Bank, John Cryan, a spus ca raportul dintre angajatii front office, care genereaza venituri, si cei back office, care se ocupa de sistemele interne ale bancii, este aiurea, acestia din urma putand fi primii inlocuiti de roboti.

Eurostat: Romania a avut cea mai mare crestere economica din UE, in trimestrul III

Romania a avut cea mai mare crestere economica dintre cele 28 de state din Uniunea Europeana in trimestrul III al acestui an, de 8,6%, arata institutul european de statistica Eurostat.

Lucruri mai putin cunoscute despre pasari. Care este cea mai mica inaripata din Romania si cat cantareste

Fiecare specie are caracterisiticile si tainele ei. in Pasarile Romaniei, de Robert Ritter von Dombrowsky, se arata ca in urma variatiei terenului, ornitologia Romaniei dovedeste o insemnata bogatie de specii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,255 seconds )