Libnet.ro
UNICEF

18:00

Eurostat: Romania a avut cea mai mare crestere economica din UE, in trimestrul III

Adevărul Adevărul,
Eurostat: Romania a avut cea mai mare crestere economica din UE, in trimestrul III

Romania a avut cea mai mare crestere economica dintre cele 28 de state din Uniunea Europeana in trimestrul III al acestui an, de 8,6%, arata institutul european de statistica Eurostat. continuă pe Adevărul

Romania, cea mai mare crestere economica din UE, in trimestrul trei

Romania a inregistrat in trimestrul al treilea al acestui an cel mai semnificativ avans al Produsului Intern Brut PIB) dintre cele 28 de state membre ale Uniunii Europene, de 8,6% comparativ cu.

Romania, cea mai maer crestere economica din UE, in trimestrul trei

Romania a inregistrat in trimestrul al treilea al acestui an cel mai semnificativ avans al Produsului Intern Brut PIB) dintre cele 28 de state membre ale Uniunii Europene, de 8,6% comparativ cu.

Cea mai mare zi de cumparaturi - Pe platforma Alibaba s-a vandut de peste 25 miliarde dolari de Singles Day

Uriasa sarbatoare a cumparaturilor organizata de gigantul chinez Alibaba a adus un nou record, magazinele de pe platforma vanzand de peste 25 miliarde dolari pe 11 noiembrie. Cresterea a fost de 39% fata de anul trecut si Alibaba a inclus pe platforma si sute de mii de magazine din zona rurala a Chinei si a extins Singles Day in tot mai multe tari.

Cea mai mare banca din Germania vrea sa inlocuiasca jumatate dintre angajati cu roboti

Directorul general al Deutsche Bank, John Cryan, a spus ca raportul dintre angajatii front office, care genereaza venituri, si cei back office, care se ocupa de sistemele interne ale bancii, este aiurea, acestia din urma putand fi primii inlocuiti de roboti.

China va oferi un acces mai mare companiilor straine la sectorul sau financiar

Guvernul chinez a anuntat, ieri, ca va permite investitorilor straini sa detina participatii mai mari la bancile, societatile de brokeraj sau de gestionare de active din China, o masura asteptata de mult de catre firmele straine care vor sa aiba un acces mai mare pe piata serviciilor financiare din cea mai mare economie asiatica, informeaza Reuters si AFP.

Premierul Mihai Tudose: Romania are o crestere economica sustenabila

Romania are o crestere economica sustenabila, lucru demonstrat de cifrele care arata ca, la un numar de salariati cu norma intreaga aproximativ egal cu anul 2008, in 2017 producem un PIB.

Ionut Misa: Romania inregistreaza prima crestere economica din UE

Tara noastra inregistreaza prima crestere economica din Uniunea Europeana, iar aceasta reprezinta singura cale pentru imbunatatirea nivelului de trai, considera Ionut Misa, ministrul Finantelor Publice, potrivit unui comunicat trimis Redactiei.

Tudose:Pentru a preintampina reactia corului de bocitoare afirm ca avem o crestere economica sustenabila

Premierul Mihai Tudose a afirmat pe contul personal de Facebook, ca nivelul cresterii economice pe trimestrul III, de 8,6%, reprezinta rezultatul muncii depuse de romani si de catre companiile corecte din Romania. De asemenea, Tudose sustine ca este vorba de o crestere economica sustenabila, el precizand ca face aceasta afirmatie pentru a preintampina reactia corului de bocitoare.

Horoscop. Adevarul gol-golut despre zodii. Cea mai egoista zodie

Horoscop Fie ca recunosc, fie ca nu, nativii celor 12 semne zodiacale au avut intotdeauna ceva de ascuns. in timp ce unii se rusineaza cu defectele lor, altii ar face orice ca nimeni sa nu afle cea mai.

Din cea mai buna situatie macroeconomica a Romaniei au mai ramas doar riscurile

Nu am vazut niciodata, dar absolut niciodata in 27 de ani, o situatie macroeconomica mai buna, dar tot la fel de adevarat ca nu am vazut riscuri mai mari, a declarat guvernatorul BNR Mugur Isarescu in cadrul unei conferinte organizate de Asociatia Romana a Bancilor in luna mai a acestui an. in ciuda acestor riscuri, Mugur Isarescu mai preciza ca noi trebuie sa continuam, ca nu o sa stagnam de frica riscurilor, sa ne asumam riscuri in conditii de prudenta mai mare.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2339 seconds )