Libnet.ro
UNICEF

23:00

Cea mai buna meserie din lume: la 19 ani, un tanar inspecteaza cele mai noi avioane, bea sampanie si transmite din aer stiri din lumea aviatiei FOTO

Adevărul Adevărul,
Cea mai buna meserie din lume: la 19 ani, un tanar inspecteaza cele mai noi avioane, bea sampanie si transmite din aer stiri din lumea aviatiei FOTO

Un tanar londonez are, poate, cea mai buna meserie din lume. Este analist de aviatie si are datoria de a livra si de a inspecta cele mai noi aeronave iesite pe piata. Astfel, la 19 ani, Alex Macheras calatoreste in jurul lumii si are parte de tratamente VIP. continuă pe Adevărul

Cea mai veche apa din lume ar putea ascunde noi forme de viata

Cercetatorii au descoperit apa cu o vechime de ordinul miliardelor de ani care ar putea adaposti forme de viata foarte interesante. Adancurile planetei noastre ar putea ascunde forme de viata extrem de interesante. Cel putin, asta este parerea cercetatorilor care au analizat de curand cea mai veche apa din lume. Aceasta a fost descoperita la [].

Cum arata o calatorie cu cea mai buna si opulenta companie aeriana din lume: ce beneficii au pasagerii si cum sunt tratati

Nu oricine poate sa calatoreasca la clasa intai cu avionul. Emirates ofera unul dintre cele mai luxoase tratamente pentru cei care calatoresc la clasa intai. Doi astfel de pasageri norocosi au documentat o calatorie la cea mai buna si opulenta companie aeriana din lume.

Cel mai mare telescop din lume este gata, dupa 20 de ani de lucru

Cel mai mare telescop din lume, Telescopul Spatial James Webb, a fost terminat recent, iar acum va intra in faza de testare, inainte de a fi lansat. Anuntul cu privire la terminarea lucrarilor la acest telescop a fost facut de NASA pe 2 noiembrie, ce a transmis si faptul ca telescopul va intra intr-o faza [].

Premiul Goncourt 2016: Cea mai prestigioasa distinctie din literatura franceza, acordata scriitoarei Leila Slimani

Premiul Goncourt, cea mai prestigioasa distinctie din literatura franceza, i-a fost acordat anul acesta scriitoare Leila Slimani, pentru pentru volumul Chanson douce, scrie Le Figaro. in.

Pentru prima data, internetul pe mobil are cei mai multi utilizatori din lume

Internetul pe mobil este in continua crestere, si pentru prima data, acest mod de a te conecta la mediul online este liderul de pe piata. Cei mai multi utilizatori de internet din lume acceseaza lumea www folosind dispozitive mobile, fie ele smartphone-uri sau tablete. Informatiile vin dintr-un raport efectuat de StatCounter, citat si de techcrunch. com.

Inainte de alegeri, actiunile europene au cea mai proasta saptamana din ultimele 9 luni

Actiunile marilor companii europene sunt in declin vineri si se indreapta spre cea mai slaba evolutie saptamanala din ultimele noua luni, pietele fiind agitate de riscurile politice, transmite MarketWatch.

Povestea antreprenorului care a dat Australia pe Romania: este cea mai buna destinatie de investitii!

Andrew Prelea a venit pentru prima data in Romania imediat dupa Revolutie, ca sa isi viziteze originile, parintii sai fiind stabiliti de multi ani in Australia. A fost atras de acele vremuri fascinante si a vazut un potential urias, indiferent cat de.

BRD face cel mai mare profit din ultimii 7 ani, dar analistii raman ingrijorati de provizioane

BRD a inregistrat un profit net de 606 mil. lei in intervalul ianuarie septembrie, cel mai mare castig inregistrat in ultimii sapte ani institutia de credit. Analistii locali se declara incurajati de rezultatele BRD, insa atrag atentia asupra.

Cea mai mare Super Luna din ultimii 70 de ani va fi vizibila pe 14 noiembrie

Cea mai mare Super Luna din ultimele sapte decenii va fi vizibila pe 14 noiembrie, iar anul 2016 se va incheia cu trei Luni pline uriase, consecutive, arata presa internationala.

Eleva din Arad cu cea mai mare nota la Bac a preferat sa ramana in Romania. Si-a deschis o afacere si vrea sa dea lovitura

Olimpia Melania Avram s-a remarcat in acesta vara ca fiind cea mai buna eleva a unui liceu din Arad, obtinand cea mai mare medie din judet la examenul de Bacalaureat 9,80).

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )