Libnet.ro
UNICEF

23:15

Premiul Goncourt 2016: Cea mai prestigioasa distinctie din literatura franceza, acordata scriitoarei Leila Slimani

B1 B1,
Premiul Goncourt 2016: Cea mai prestigioasa distinctie din literatura franceza, acordata scriitoarei Leila Slimani

Premiul Goncourt, cea mai prestigioasa distinctie din literatura franceza, i-a fost acordat anul acesta scriitoare Leila Slimani, pentru pentru volumul Chanson douce, scrie Le Figaro. in. continuă pe B1

Cea mai veche apa din lume ar putea ascunde noi forme de viata

Cercetatorii au descoperit apa cu o vechime de ordinul miliardelor de ani care ar putea adaposti forme de viata foarte interesante. Adancurile planetei noastre ar putea ascunde forme de viata extrem de interesante. Cel putin, asta este parerea cercetatorilor care au analizat de curand cea mai veche apa din lume. Aceasta a fost descoperita la [].

Pep Guardiola, dupa 3-1 cu Barcelona: Am invins cea mai buna echipa din lume

Pep Guardiola a obtinut o victorie mare impotriva Barcelonei, Manchester City castigand cu 3-1 meciul din Champions League disputat pe Etihad Stadium. Am invins cea mai buna echipa din lume. Daca Barca ar fi marcat si al doilea gol, partida ar fi fost terminata, a precizat antrenorul cetatenilor.

Cea mai trista aniversare din viata unui baietel de 9 ani: Tati, cred ca nu sunt foarte popular la scoala (FOTO)

Un baietel din SUA a avut parte de cea mai nefericita zi din viata lui, la aniversarea a 9 primaveri. Mahlon si-a chemat colegii de clasa la ziua sa de nastere, organizata minutios de parintii sai, dar.

VIDEO. Simona Halep a fost nominalizata pentru cea mai frumoasa lovitura din Turneul Campioanelor

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a fost nominalizata de WTA pentru cea mai frumoasa lovitura din cadrul Turneului Campioanelor de la Singapore.

Cea mai extravaganta nunta din lume: Peste 900 de invitati, un tort de trei metri si rochia de mireasa de 500.000 de lire (FOTO)

Madina Shokirova, fiica unui magnat al petrolului, Ilikhom Shokirova s-a casatorit in acest weekend in Moscova, in ceea ce este considerata a fi cea mai scumpa si extravaganta nunta.

Super Luna din 2016 va fi cea mai mare din ultimii 70 de ani. Cand o poti vedea

Super Luna e un fenomen interesant de fiecare data, dar acum ai sansa s-o vezi pe cea mai mare din ultimii 70 de ani.

Si in 2016 vor sa va f..., aaa... sa va fure votul! Un socialist din Republica Moldova candideaza la cea mai tare gafa din campania electorala (VIDEO)

Cea mai tare gafa a actualei campanii electorale din Republica Moldova i-a apartinut unui socialist. Analistul politic Bogdan Tirdea, membru al pardidului condus de Igor Dodon, pro-rusul ramas in cursa pr.

Vanzarile vor trece de 20 miliarde dolari in cea mai mare zi de cumparaturi din lume

Cea mai mare zi de shopping online din lume este Ziua Celibatarilor din China, iar anul acesta estimarile arata ca se vor vinde produse in valoare de 20 miliarde dolari, dupa ce anul trecut vanzarile au fost de 14,3 miliarde dolari. Alibaba a creat acest eveniment in 2009 si, folosind tehnici excelente de marketing, l-a transformat intr-unul urias.

Cel mai mare telescop din lume este gata, dupa 20 de ani de lucru

Cel mai mare telescop din lume, Telescopul Spatial James Webb, a fost terminat recent, iar acum va intra in faza de testare, inainte de a fi lansat. Anuntul cu privire la terminarea lucrarilor la acest telescop a fost facut de NASA pe 2 noiembrie, ce a transmis si faptul ca telescopul va intra intr-o faza [].

O stewardesa romanca se antreneaza intens pentru titlul de Miss Olympia la cea mai mare competitie de culturism din lume (FOTO)

O stewardesa romanca incearca din rasputeri sa castige titlul de Miss Olympia, cea mai prestigioasa competitie de culturism din lume. Andreea Cristina Cazaceanu a plecat din Romacirc.

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )