Libnet.ro
UNICEF

01:05

Inainte de alegeri, actiunile europene au cea mai proasta saptamana din ultimele 9 luni

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Inainte de alegeri, actiunile europene au cea mai proasta saptamana din ultimele 9 luni

Actiunile marilor companii europene sunt in declin vineri si se indreapta spre cea mai slaba evolutie saptamanala din ultimele noua luni, pietele fiind agitate de riscurile politice, transmite MarketWatch. continuă pe Wall-Street Ro

La 116 ani, cea mai in varsta femeie din lume tine o dieta bazata pe un aliment cu o reputatie proasta pentru continutul de colesterol ridicat

Emma Morano, cea mai in varsta femeie din lume, a dezvaluit alimentul care a salvat-o in tinerete de anemie si pe care il consuma zilnic de mai bine de 90 de ani. Alimentul este consumat crud, desi poate reprezenta un real periol din cauza bacteriilor pe care le poate contine in aceasta varianta.

La 116 ani, cea mai in varsta femeie din lume tine o dieta bazata pe un aliment cu o reputatie proasta pentru continutul ridicat de colesterol

Emma Morano, cea mai in varsta femeie din lume, a dezvaluit alimentul care a salvat-o in tinerete de anemie si pe care il consuma zilnic de mai bine de 90 de ani. Alimentul este consumat crud, desi poate reprezenta un real periol din cauza bacteriilor pe care le poate contine in aceasta varianta.

Super Luna din 2016 va fi cea mai mare din ultimii 70 de ani. Cand o poti vedea

Super Luna e un fenomen interesant de fiecare data, dar acum ai sansa s-o vezi pe cea mai mare din ultimii 70 de ani.

Eleva din Arad cu cea mai mare nota la Bac a preferat sa ramana in Romania. Si-a deschis o afacere si vrea sa dea lovitura

Olimpia Melania Avram s-a remarcat in acesta vara ca fiind cea mai buna eleva a unui liceu din Arad, obtinand cea mai mare medie din judet la examenul de Bacalaureat 9,80).

Fenomen astronomic spectaculos: cand va fi vizibila cea mai mare Super Luna din ultimii 70 de ani

Super Luna este un fenomen astronomic destul de des, dar anul acesta va atinge dimensiuni foarte mari. Super Luna de anul acesta va fi cea mai mare din ultimii 70 de ani, iar anul 2016 se incheie cu trei Luni pline uriase, consecutive, potrivit stiridinlume. ro. in aceasta perioada, Luna se va afla la cea mai [].

Premiul Goncourt 2016: Cea mai prestigioasa distinctie din literatura franceza, acordata scriitoarei Leila Slimani

Premiul Goncourt, cea mai prestigioasa distinctie din literatura franceza, i-a fost acordat anul acesta scriitoare Leila Slimani, pentru pentru volumul Chanson douce, scrie Le Figaro. in.

Cea mai veche apa din lume ar putea ascunde noi forme de viata

Cercetatorii au descoperit apa cu o vechime de ordinul miliardelor de ani care ar putea adaposti forme de viata foarte interesante. Adancurile planetei noastre ar putea ascunde forme de viata extrem de interesante. Cel putin, asta este parerea cercetatorilor care au analizat de curand cea mai veche apa din lume. Aceasta a fost descoperita la [].

Cea mai mare Super Luna din ultimii 70 de ani va fi vizibila pe 14 noiembrie

Cea mai mare Super Luna din ultimele sapte decenii va fi vizibila pe 14 noiembrie, iar anul 2016 se va incheia cu trei Luni pline uriase, consecutive, arata presa internationala.

Vanzarile vor trece de 20 miliarde dolari in cea mai mare zi de cumparaturi din lume

Cea mai mare zi de shopping online din lume este Ziua Celibatarilor din China, iar anul acesta estimarile arata ca se vor vinde produse in valoare de 20 miliarde dolari, dupa ce anul trecut vanzarile au fost de 14,3 miliarde dolari. Alibaba a creat acest eveniment in 2009 si, folosind tehnici excelente de marketing, l-a transformat intr-unul urias.

Un startup romanesc, cumparat de cea mai mare platforma de printare 3D din lume

Printivate, un startup romanesc din Cluj, a fost cumparat de 3D Hubs, cea mai mare platforma de printare 3D din lume, cu sediul in Amsterdam. Printivate a fost fondat de Adrian Muresan, s-a alaturat primului program Spherik Accelerator in iarna lui 2014, cu obiectivul de a dezvolta un produs pentru optimizarea printarii 3D. in timpul [].

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )