Libnet.ro
UNICEF

18:00

Cea mai buna metoda prin care poti economisi bani. Functioneaza de fiecare data

Antena3 Antena3,
Cea mai buna metoda prin care poti economisi bani. Functioneaza de fiecare data

Metoda cea mai usoara de a strange bani este sa punem deoparte o suma mica, de fiecare data cand incasam bani. Pune in pusculita maruntisul si bancnotele de valoare mica. De. continuă pe Antena3

Dieta Cum se mentine in forma Mihaelei Radulescu: Cea mai buna dieta e aia in care

Mihaela Radulescu are mare grija de silueta ei. Vedeta mananca sanatos si face sport in fiecare zi. Chiar si asa ea a explicat detaliat ce face pentru un corp de invidiat. Cea mai buna dieta e aia in.

A refuzat sa o puna domnisoara de onoare pe cea mai buna prietena. Cand i-a spus motivul, aceasta a inceput imediat sa planga

Nuntile au darul de a scoate si ce e mai urat din oameni. Este si cazul urmator. O mireasa a refuzat sa o puna domnisoara de onoare pe cea mai buna prietena a sa. Cand i-a explicat decizia, aceasta.

Cea mai buna bautura care poate inlocui cafeaua, zi de zi

Majoritatea oamenilor ar trebui sa stea departe de cafea si sa aleaga alternative sanatoase, cum ar fi ceai de plante si sucuri ori nectar. Iata o solutie foarte placuta si racoritoare la cafea, care este o .

Metoda prin care un hacker a reusit sa fure 7,4 milioane de dolari

Un hacker a reusit sa fure peste sapte milioane de dolari in moneda virtuala Ethereum, potrivitThe Hacker News. Jaful a avut loc la scurt timp dupa ce start-up-ul israelian CoinDash, care.

Cea mai buna jucatoare din lume Cristina Neagu, la primul antrenament pentru CSM Bucuresti (FOTO)

Cristina Neagu s-a intors in Romania dupa 4 ani petrecuti in capitala Muntenegrului la Buducnost. Aceasta va evolua incepand din acest sezon la campiona Romaniei si.

Sase moduri mai putin cunoscute prin care sa alegi hotelul perfect pentru vacanta: cum obtii cea mai buna oferta si eviti neplacerile

Fiecare calator care se implica in planificarea propriei excursii este ghidat de preferinte personale cand alege hotelul la care se cazeaza. Specialistii romani dezvaluie sase aspecte de care trebuie sa tinem cont pentru a evita neplacerile si a lua o decizie inteleapta.

Voi cu Voicu: Parapsihologul Alina Albert, cea mai puternica experienta de dincolo: I-am spus lui Dumnezeu ca eu nu mai pot sa repet pacatul, iar a doua zi...

Intalnirea cu Dumnezeu, te face sa renunti la ceva la intoarcere, a marturisit parapsihologul Alina Albert in emisiunea Voi cu Voicu. Aceasta a povestit cea mai puternica experienta pe care.

Business report:Salariatul roman a inceput abia din data de 6 iunie sa munceasca pentru el insusi;Ultimul pret pentru cea mai asteptata autostrada din Romania, Sibiu - Pitesti;Inegalitatea distribuirii veniturilor compromite perspectivele Romaniei

Calea ferata de mare viteza, vis interzis in Romania. Lumea face saltul catre 300 km/ora, noi speram la 160. Saptamana aceasta chinezii au. Lista localitatilor in care poti face succesiunea gratuit. Anul viitor vor beneficia sute de mii de romani. Proprietarii a peste 424. 000 de.

FOTO Simona Halep, la piscina! Cum a fost suprinsa a doua cea mai buna jucatoare a lumi in vacanta

Simona Halep a intrat in vacanta dupa turneul de la Wimbledon si va reveni pe terenul de tenis abia la inceputul lunii august.

FOTO Simona Halep, la piscina! Cum a fost suprinsa a doua cea mai buna jucatoare a lumii in vacanta

Simona Halep a intrat in vacanta dupa turneul de la Wimbledon si va reveni pe terenul de tenis abia la inceputul lunii august.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )