Libnet.ro
UNICEF

13:15

Cea mai buna jucatoare din lume Cristina Neagu, la primul antrenament pentru CSM Bucuresti (FOTO)

B1 B1,
Cea mai buna jucatoare din lume Cristina Neagu, la primul antrenament pentru CSM Bucuresti (FOTO)

Cristina Neagu s-a intors in Romania dupa 4 ani petrecuti in capitala Muntenegrului la Buducnost. Aceasta va evolua incepand din acest sezon la campiona Romaniei si. continuă pe B1

Eroul zilei. Un roman, in cea mai grea competitie din lume

Toma Coconea a pus steagul Romaniei pe harta celei mai dificile competitii de anduranta din lume. Si a incheiat pe locul 11 la cel mai dur concurs, reusind sa strabata pe jos sau in zbor cu.

A refuzat sa o puna domnisoara de onoare pe cea mai buna prietena. Cand i-a spus motivul, aceasta a inceput imediat sa planga

Nuntile au darul de a scoate si ce e mai urat din oameni. Este si cazul urmator. O mireasa a refuzat sa o puna domnisoara de onoare pe cea mai buna prietena a sa. Cand i-a explicat decizia, aceasta.

Netflix trece prin cea mai buna perioada din istoria serviciului

Cu o serie stufoasa de nominalizari la Emmy-uri si cele mai atragatoare seriale, un numar din ce in ce mai mare de persoane se aboneaza la Netflix. in urma cu aproximativ un an, Netflix a marit un pic pretul abonamentului, iar ritmul cresterii abonatilor s-a ponderat. intre timp, situatia serviciului a devenitmai pozitiva ca niciodata.

Cel mai generos sef din lume? Este incredibil ce a facut barbatul pentru a marca cea de-a 20 aniversare a companiei

Cum arata cel mai generos sef din lume? Ei bine, Ian Lucas, 48 de ani, ar putea sa fie acela. Si asta pentru ca pentru a marca a 20 aniversare a companiei, managerul a decis sa-i trateze pe cei 42 de angajati.

Imagini spectaculoase cu cel mai periculos drum din lume (VIDEO)

Imagini spectaculoase de pe cel mai periculos drum din lume. Chang Kong, o carare din scanduri de lemn aflata la mii de metri inaltime, este o populara destinatie turistica din China.

Omul din spatele celui mai puternic lider din lume: Trump are mai mult nevoie de Iohannis, decat invers

Omul din spatele celui mai puternic lider din lume, Barack Obama, a fost invitat luni, la Antena 3, la emisiunea Esential. Dan Shomon, fostul sef de campanie a lui Obama, a declarat, in direct.

FOTO Simona Halep, la piscina! Cum a fost suprinsa a doua cea mai buna jucatoare a lumi in vacanta

Simona Halep a intrat in vacanta dupa turneul de la Wimbledon si va reveni pe terenul de tenis abia la inceputul lunii august.

FOTO Simona Halep, la piscina! Cum a fost suprinsa a doua cea mai buna jucatoare a lumii in vacanta

Simona Halep a intrat in vacanta dupa turneul de la Wimbledon si va reveni pe terenul de tenis abia la inceputul lunii august.

Emotie si datorie. Pleaca in misiune pentru sase luni intr-unul dintre cele mai periculoase locuri din lume - GALERIE FOTO

O ceremonia militara de plecare in misiunea NATO Resolute Support a militarilor Batalionului de Infanterie Protectia Fortei BRAVE HEARTS a avut loc, marti, la Focsani, informeaza Ministerul.

Care sunt cele mai lenese tari din lume?

Cercetatorii americani au analizat date impresionante obtinute de la telefoanele noastre pentru a vedea cat de activi suntem cu adevarat. Analiza efectuata de Universitatea Stanford a aratat ca numarul mediu de pasi zilnici a fost de 4.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )