Libnet.ro
UNICEF

07:45

Cea mai buna placinta cu branza si stafide. Reteta este foarte simpla

Playtech Playtech,
Cea mai buna placinta cu branza si stafide. Reteta este foarte simpla

Placinta este un preparat de patiserie facut din foi de aluat, intre care se pune umplutura preferata de fiecare; fie branza, carne, cartofi, varza, dovleac, fructe sau ciocolata. Acest deliciu este des intalnit atat in Romania, Republica Moldova, cat si in sudul Ucrainei. Reteta placinta cu branza si stafide Cuvantul romanesc placinta este mostenit din . continuă pe Playtech

Pensii 2020. Orban a facut anuntul asteptat de toti pensionarii: Cea mai mare crestere

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, afirma ca majorarea cu 14% a punctului de pensie este maximum posibil, apreciind ca, in cifre absolute, este cea mai mare crestere a punctului de pensie. Pensii 2020. Orban a facut anuntul asteptat de toti pensionarii Am luat o decizie grea. Cresterea punctului de pensie cu 14% si cresterea cu un .

Cea mai nociva leguma din lume e preferata romanilor. O folosesc in toate retetele. Atentie mare la consum

Desi legumele si fructele sunt stiute ca fiind extrem de sanatoase, aceste calitati nu se regasesc deloc in una dintre ele. Care este cea mai nociva si este si pe placul tuturor romanilor? Atentie la consumul sau exagerat! Care este cea mai nociva leguma? E intre preferintele romanilor Romanii se pare ca se indragostesc numai .

Crestere pensii 2020. Orban: in suma absoluta, cred ca e cea mai mare crestere a punctului de pensie! E maximum posibil

Premierul Ludovic Orban insista ca majorarea cu 14% a punctului de pensie este maximum posibil si ca o majorare cu 40% a pensiilor nu se poate sustine. Pe de alta parte, acesta spune ca este cea mai mare crestere din istoria majorarii punctului de pensie.

Cadere istorica a PIB-ului Japoniei in trimestrul al doilea, cea mai brutala din 1980

Produsul Intern Brut al Japoniei a inregistrat in al doilea trimestru o cadere de 7,8% comparativ cu trimestrul precedent, ca urmare a impactului pandemiei de coronavirus, un plonjon istoric care marcheaza totodata cel de al treilea trimestru consecutiv de contractie pentru cea de a treia economie a lumii, transmite AFP, citata de Agerpres. Aceasta cadere de 7,8%, conform datelor preliminare publicate luni de guvernul nipon, vinde dupa o contractie de 0,6% in primul trimestru si una de 1,9% in ultimul trimestru al anului trecut, care au marcat intrarea Japoniei in prima recesiune de dupa 2015. Definitia tehnic a recesiunii este doua trimestre consecutive de contractie a PIB-ului. Contractia de 7,8% inregistrata in perioada aprilie-iunie 2020 este de asemenea si cea mai brutala cadere a PIB-ului Japoniei de la debutul publicarii datelor statistice cu privire la acest indicator, in 1980.

Formula 1, MP al Spaniei: Victorie pentru Hamilton, diferenta dintre primii 3 si restul pilotilor este cea mai clara din ultimii ani

Marele Premiu al Spaniei a marcat o noua victorie pentru britanicul Lewis Hamilton, dovedind insa inca o data ca diferenta dintre primii 3 piloti din clasament si ceilalti este poate cea mai mare din ultimii ani.

Economia Romaniei s-a prabusit cu 12,3% in trimestrul II fata de primul. E cea mai mare scadere din ultimii 24 de ani (VIDEO)

Economia Romaniei s-a prabusit cu 12,3% in trimestrul II din 2020 fata de primul, a anuntat Institutul Nasional de Statistica. Este cea mai mare scadere din ultimii 24 de ani. INS nu ofera detalii despre.

Termometrele au atins o temperatura-record in Valea Mortii, in deserturile californiene, posibil cea mai mare inregistrata vreodata pe Pamant

Mercurul termometrelor a atins o potentiala noua valoare-record duminica dupa-amiaza la Furnace Creek, in Death Valley, in regiunile desertice sud-californiene: peste 54 de grade Celsius 130 grade Fahrenheit). Daca masuratoarea e valida, este cea mai mare temperatura inregistrata vreodata pe Pamant, relateaza Washington Post.

Cea mai mare temperatura din istorie. Cate grade s-au inregistrat ieri

Cea mai ridicata temperatura detectata vreodata de aparatele de masuratoare a fost inregistrata ieri, potrivit expertilor. Termometrele au indicat peste 50 de grade Celsius! Unde s-a intamplat acest lucru, aflati in randurile urmatoare. Cea mai ridicata temperatura din istorie Termometrele au indicat, ieri, cea mai ridicata temperatura din istorie 54. 4 de grade Celsius, raporteaza .

OMS anunta aproape 300.000 de noi cazuri de COVID-19 in ultimele 24 de ore, cea mai mare crestere de pana acum

Organizatia Mondiala a Sanatatii a anuntat ca numarul cazurilor de infectare cu coronavirus din intreaga lume a crescut cu peste 294. 000 in ultimele 24 de ore, cea mai mare crestere de pana acum, relateaza BBC.

Maica Stareta de la manastirea Draganesti Vlasca, cea mai curata rugaciune catre Maica Domnului

Maica Stareta a manastirii din Draganesti Vlasca a marturisit la Voi cu Voicu cea mai curata rugaciune catre Maica Domnului. De asemenea, aceasta spune ca Sf. Maria ne va va ocroti si vom depasi cu bine aceasta pandemie.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1968 seconds )