Libnet.ro
UNICEF

09:31

Cea mai buna placinta cu dovlecei si porumb

Adevărul Adevărul,
Cea mai buna placinta cu dovlecei si porumb

O zi fara carne? Excelent! Ce am putea pregati mai repede, mai gustos cu ingrediente de sezon? Cea mai buna placinta cu dovlecei si porumb. Va fi un adevarat deliciu apreciat de tosi cei dragi!. continuă pe Adevărul

Cea mai gustoasa placinta cu pere si vanilie

Dupa ce am preparat pentru cei dragi aceasta prajitura, am decis: este cea mai gustoasa placinta cu pere si vanilie. Nu ai nevoie de prea multe ingrediente si nici de mult timp petrecut in bucutarie. Deci ai toate motivele sa incerci aceasta reteta!.

Clasamentul WTA: Simona Halep, locul 5 inainte de startul US Open - Monica Niculescu, cea mai buna clasare din cariera la dublu - locul 15

Simona Halep va incepe US Open-ul ultimul turneu de Grand Slam al anului) de pe locul 5 in ierarhia WTA, clasamentul putand suferi insa schimbari majore dupa incheierea competitiei de la New York. Monica Niculescu se afla la care mai buna clasare din cariera la dublu: locul 15.

Cea mai buna tarta cu branza si prune

Fructe prin excelenta bogate in potasiu care ajuta la sanatatea inimii si a creierului, prunele pot fi preparate in mai multe deserturi. Combinatia de azi, a fost cea de branza si prune, si ne-a placut foarte mult.

Necropola secreta a Rotondei: tainele cimitirului medieval de sub cea mai veche biserica zidita in Romania

Aproape ascunsa de privirile turistilor care ajung in Geoagiu, Rotonda impresioneaza prin vechimea ei si, mai ales, prin misterele nedeslusite pe care le pastreaza. Timp de un deceniu au avut loc sapaturi arheologice in incinta ei, iar descoperirile au fost uimitoare: peste 170 de morminte, unele vechi de aproape un mileniu au fost scoase la iveala, atestand faptul ca fosta biserica este cea mai veche din tara.

Cea mai RARA rasa de caini din lume poate fi admirata la Targu Mures

Cea mai rara rasa de caini din lume, Lundehund, va fi prezenta la Dracula Dog Show de la Targu Mures.

Are cea mai lunga limba din lume. Uite cum iti atinge nasul si cum mananca inghetata

Are 20 de ani si sustine ca ea detine recordul pentru cea mai lunga limba din lume. Tanara Gerkary Branco Blequett a devenit cunoscuta dupa ce postat pe retelele de socializare mai multe fotografii.

Cum suna cea mai veche piesa muzicala din lume

Cea mai veche piesa muzicala din lume, gravata in urma cu aproximativ 3. 400 de ani pe o tablita de argila, a fost descoperita in situl Ugarit din Siria. Piesa a fost reactualizata prin.

Cea mai in forma batranica! O femeie in varsta de 100 de ani a concurat la un maraton (VIDEO)

O femeie in varsta de 100 de ani din India a participat la un maraton de alergat, cursa pe care nu s-a lasat pana cand nu a terminat-o, potrivit CBC Vancouver. Poate ca nu a fost cea mai.

Yuneec Breeze este cea mai accesibila drona dedicata selfie-urilor

Amatorii de selfie-uri high tech care s-au plictisit de selfie-stick-uri, pot apela la o drona precumYuneec Breeze pentru a-si imortaliza urmatoarea aventura. Tot mai multi producatori de drone incearca sa se adreseze si celor cu un buget redus care doresc sa captureze clipuri de calitate foarte buna sau imagini de inalta rezolutie. Partea buna a [].

Fieful prostituatelor, bantuit de cea mai cumplita crima: tragedia soferului atras de doua minore si ucis de proxeneti

Amintirea unei crime infioratoare bantuie locurile de la marginea Orastiei unde prostituatele obisnuiesc sa isi atraga clientii. Aici, un sofer care a apelat la serviciile sexuale oferite de doua minore a fost ucis in bataie de proxeneti. Dosarul dezvaluie amanunte despre modul in care ucigasii barbatului s-au chinuit, fara succes, sa scape de cadavru si de masina in care acesta a fost omorat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )