Libnet.ro
UNICEF

20:30

Cea mai buna prajitura cu cirese. Reteta este foarte simpla

Playtech Playtech,
Cea mai buna prajitura cu cirese. Reteta este foarte simpla

Prajitura cu cirese este una dintre cele mai simple, iar ciresele se pot inlocui cu succes de orice alt fruct. Acesta este o reteta pentru incepatori, dar si pentru cei care nu prea au mult timp la dispozitie de petrecut in bucatarie. Cea mai buna prajitura cu cirese Din punct de vedere al tehnicii, reteta . continuă pe Playtech

Cea mai delicioasa prajitura cu capsune. Reteta simpla a gospodinelor

Prajitura cu capsune este un desert foarte simplu, pe care oricine il poate face in propria bucatarie. De asemenea, de mentionat este ca aceste capsune pot fi inlocuite cu succes cu zmeura, piersici sau oricare alte fructe va plac mai mult. Iata cum se prepara si care sunt ingredientele. Prajitura cu capsune Ingrediente 6 .

Cea mai buna reteta de must. Cum se prepara cel mai gustos must

Vara e aproape gata, semn ca se apropie sezonul strugurilor. Odata cu aceste fructe se face si mustul, una dintre bauturile favorite ale romanilor. Daca nu stii cum se prepara acest suc, reteta de mai jos iti va fi de mare ajutor. Asa se prepara cel mai bun must Odata cu venirea toamnei, se culeg .

Cea mai buna tocanita taranesca. Reteta se face rapid si este nevoie doar de cateva ingrediente

Tocanita taraneasca este extrem de usor de preparat vara, cand avem frigiderul plin de legume proasperte. Este un preparat care de cele mai multe ori ne aminteste de copilarie, si este pe placul tuturor.

Vrei sa iti promovezi afacerea online? Afla cum poti alege cea mai buna agentie de marketing digital

Vrei sa iti promovezi afacerea online? Afla cum poti alege cea mai buna agentie de marketing digital.

CORONAVIRUS |Germania inregistreaza cea mai mare crestere zilnica de cazuri noi din ultimele 3 luni Ministrul Sanatatii: Acest lucru este foarte ingrijorator

Miercuri, Institutul Robert Koch RKI) din Germania a raportat cea mai mare crestere zilnica de cazuri noi de infectare cu COVID-19 din ultimele trei luni, scrie DW. com Concret, 1. 226 de noi cazuri au fost.

Veste buna pentru bucuresteni! S-a deschis cea mai moderna si sigura piata din Romania

Astazi s-a dechis cea mai moderna si sigura piata agro-alimentara din Romania. Autorizata din punct de vedere al securitatii la incediu, complet refacuta, cu spatii comerciale reconfigurate, Piata Sudului ofera acum conditii civilizate si de maxima siguranta pentru comercianti dar si pentru cei care se vor aproviziona din aceasta zona.

Cea mai importanta lansare care va fi facuta odata cu iPhone 12 tine de iOS 14

IOS 14 de la Apple este foarte aproape si pe iPhone 12 va fi preinstalat. Este livrat cu o multime de functii interesante, dar este foarte clar ca va schimba modul in care ne raportam la.

Dan Cristian Popescu: Oamenii vor proiecte concrete si o viata mai buna, nu sa li se vorbeasca despre ideologii si partide

Dan Cristian Popescu, viceprimarul Sectorului 2 si candidat la functia de primar in acelasi sector, este de parere ca oamenii vor proiecte concrete si isi doresc o viata mai buna, nu sa li se vorbeasca.

Dan Cristian Popescu: Oamenii vor proiecte concrete si o viata mai buna, nu sa li se vorbeasca despre ideologii si partide

Dan Cristian Popescu, viceprimarul Sectorului 2 si candidat la functia de primar in acelasi sector, este de parere ca oamenii vor proiecte concrete si isi doresc o viata mai buna, nu sa li se vorbeasca.

DELOITTE: Revolut este compania de tehnologie cu cea mai rapida crestere din Europa, Orientul Mijlociu si Africa

Revolut este compania de tehnologie cu cea mai rapida crestere din Europa, Orientul Mijlociu si Africa, potrivit celei mai recente editii a competitiei Deloitte EMEA Technology Fast 500. De asemenea, clasamentul include companiile romanesti Tremend, Piconet, Trencadis si Qualitance, specializate in solutii software si in fintech, toate recunoscute anterior de competitia Deloitte Technology Fast 50, adresata jucatorilor din domeniul tehnologiei din Europa Centrala care inregistreaza cresteri accelerate ale veniturilor, conform unui comunicat trimis redactiei.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )