Libnet.ro
UNICEF

22:00

Veste buna pentru bucuresteni! S-a deschis cea mai moderna si sigura piata din Romania

Antena3 Antena3,
Veste buna pentru bucuresteni! S-a deschis cea mai moderna si sigura piata din Romania

Astazi s-a dechis cea mai moderna si sigura piata agro-alimentara din Romania. Autorizata din punct de vedere al securitatii la incediu, complet refacuta, cu spatii comerciale reconfigurate, Piata Sudului ofera acum conditii civilizate si de maxima siguranta pentru comercianti dar si pentru cei care se vor aproviziona din aceasta zona. continuă pe Antena3

Veste buna! Gabriela Firea: Am deschis Spitalul Modular Covid din Pipera

Vesti bune pentru bucuresteni si nu numai, in plina pandemie de COVID-19. Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat ca a fost deschis Spitalul Modular Covid din Pipera. Spitalul are 400 de locuri, dar poate fi extins la 700 de locuri.

Cea mai buna inghetata de ciocolata, facuta in casa. Reteta este foarte simpla

Inghetata de ciocolata este unul dintre deserturile preferate ale verii, asadar este numai buna pentru o a o servi in perioada calda a anului. insa nu trebuie sa o mai cumparati de la magazin, deoarece o puteti face in casa, simplu si rapid. Iata, asadar, cum se prepara in casa inghetata de ciocolata si de .

Cea mai buna reteta de suc de rosii. Reteta este foarte simpla

Pentru ca suntem in ultima luna de vara, ne gandim deja la conservele pentru toamna. Una dintre cele mai apreciate este reteta de suc de rosii, bun de baut atat ca bautura racoritoare, cat si folosit in mancare. Mod de preparare suc de rosii Se incepe, bineinteles, cu cel mai important proces, si anume, culesul .

Cea mai buna reteta de must. Cum se prepara cel mai gustos must

Vara e aproape gata, semn ca se apropie sezonul strugurilor. Odata cu aceste fructe se face si mustul, una dintre bauturile favorite ale romanilor. Daca nu stii cum se prepara acest suc, reteta de mai jos iti va fi de mare ajutor. Asa se prepara cel mai bun must Odata cu venirea toamnei, se culeg .

Alegeri 2020. Veste soc pentru candidatii la Primaria Capitalei. Traian Basescu doreste sa fie iar primar: Toti pentru Bucuresti!

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, se gandeste serios la ideea de a concura iar pentru functia de primar al Capitalei. Acesta a declarat cu cateva zile inainte ca este foarte posbil ca dorinta lui sa se concretizeze, insa anuntul oficial il va face in curand. Luni, presedintele PMP, Eugen Tomac, a facut o postare .

Veste trista pentru romanii care vor sa-si faca vacanta in Grecia. Care sunt noile masuri de restrictie anuntate de statul elen

Veste trista pentur milioane de turisti. Grecia a stabilit ieri un nou val de restrictii dupa atingerea unui numar record de cazuri, in ultimele 24 de ore. Astfel, cine doreste sa-si petreaca vacanta in aceasta tara trebuie sa respecte cu strictete aceste reguli. Ce trebuie sa stii daca vrei sa calatoresti in Grecia Duminica, in .

Cea mai scumpa masca de protectie din lume! Este decorata cu 3.600 de diamante, iar pretul intrece orice imaginatie

O companie israeliana a creat cea mai scumpa masca de protectie din lume, care este decorata cu 3. 600 de diamante albe si negre si se vinde pentru fabuloasa suma de 1,5 milioane de dolari. Accesoriul are filtre de inalta protectie N99 si promite sa protejeze purtatorul impotriva virusului ucigas.

Prognoza meteo ANM pentru marti, 11 august 2020. Meteorologii anunta ploi in cea mai mare parte a tarii

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) au emis prognoza meteo pentru ziua de marti, 11 august 2020. Potrivit acesteia vremea va fi similara cu cea din ziua anterioara, in unele locuri se vor inregistra averse descarcari electrice, iar in alte zone canicula. Prognoza ANM pentru marti, 11 august 2020. Meteorologii anunta ploi si descarcari electrice .

Citu: Romania are cea mai mica crestere a deficitului bugetar fata de estimarea initiala

Criza economica a insemnat cheltuieli mai mari la buget pentru toate tarile, dar Romania a inregistrat cea mai mica crestere a deficitului bugetar fata de estimarea initiala, potrivit ministrului Finantelor, Florin Citu, citat de Agerpres. Am promis o politica fiscala prudenta, responsabila si neinflationista pe termen lung. Am reusit pana acum. Criza economica a insemnat cheltuieli mai mari de la buget pentru toate tarile. Toate deficitele bugetare au explodat. Totusi, Romania are cea mai mica crestere a deficitului bugetar fata de estimarea initiala, a scris Citu, duminica, pe pagina sa de Facebook.

FLORIN CITU: Romania are cea mai mica crestere a deficitului bugetar fata de estimarea initiala

Ministrul de Finante, Florin Citu, afirma ca toate deficitele bugetare au explodat, criza economica insemnand cheltuieli mai mari de la buget pentru toate tarile. Totusi, Romania are cea mai mica crestere a deficitului bugetar fata de estimarea initiala, sustine el, mentionand ca lucrul cel mai important este ca tara noastra sa reuseasca revenirea economica din trimestrul III si evitarea recesiuniii tehnice, cu un efort bugetar mai mic decat restul tarilor din UE.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )