Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cea mai buna reteta de must. Cum se prepara cel mai gustos must

Playtech Playtech,
Cea mai buna reteta de must. Cum se prepara cel mai gustos must

Vara e aproape gata, semn ca se apropie sezonul strugurilor. Odata cu aceste fructe se face si mustul, una dintre bauturile favorite ale romanilor. Daca nu stii cum se prepara acest suc, reteta de mai jos iti va fi de mare ajutor. Asa se prepara cel mai bun must Odata cu venirea toamnei, se culeg . continuă pe Playtech

Cea mai buna reteta de suc de rosii. Reteta este foarte simpla

Pentru ca suntem in ultima luna de vara, ne gandim deja la conservele pentru toamna. Una dintre cele mai apreciate este reteta de suc de rosii, bun de baut atat ca bautura racoritoare, cat si folosit in mancare. Mod de preparare suc de rosii Se incepe, bineinteles, cu cel mai important proces, si anume, culesul .

Cea mai buna inghetata de ciocolata, facuta in casa. Reteta este foarte simpla

Inghetata de ciocolata este unul dintre deserturile preferate ale verii, asadar este numai buna pentru o a o servi in perioada calda a anului. insa nu trebuie sa o mai cumparati de la magazin, deoarece o puteti face in casa, simplu si rapid. Iata, asadar, cum se prepara in casa inghetata de ciocolata si de .

Cea mai buna salata de fructe, perfecta vara. Reteta e atat de simpla

Specialistii ne recomanda sa cunsumam cat mai multe fructe vara, deoarece aceste bunatati ale naturii sunt o parte importanta a unei diete sanatoase. Pline de vitamine si nutrienti necesari organismului, fructele nu ar trebui sa lipseasca de pe masa noastra. Asadar, astazi iti propunem desertul perfect: salata de fructe. De ce e recomandat consumul de .

Simona Halep, in carantina. Ce se intampla cu cea mai buna sportiva din Romania

Anul acesta marea majoritate a turneelor importante de tenis sunt semnul intrebarii, la fel si participarea celor mai importanti jucatori ai momentului, tinand cont actuala criza epidemiologica la nivel mondial. Simona Halep, 24 de ora de carantina in Cehia Dupa ce a refuzat participarea la turneul italian de la Palermo, tocmai din cauza restrictiilor de .

Cea mai buna tocanita de vara cu pui. Reteta este ideala pentru curele de slabit si se prepara exrem de repede

Tocanita de pui este un preparat care se face rapid si se poate servi ca atare sau insotit mamaliga, orez, paste sau piure. Reteta se face din doar cateva ingrediente, care sunt la indemana oricui pe perioada verii. Rezultatul va fi un preparat delicios si light, numai bun pentru serile de vara.

Reteta. Cum se prepara cea mai buna inghetata de afine? Poate fi facuta foarte usor acasa

Suntem in sezonul cald, iar inghetata e unul dintre cele mai gustoase si frecvent alese deserturi. Multi, insa, incearca sa o evite, fiind constienti ca le-ar putea face probleme cu kilogramele in plus sau ca nu e prea sanatoasa.

Cea mai recenta fotografie cu Florin Piersic. Anuntul facut acum de fiul lui

Pandemia de coronavirus l-a tinut pe unul dintre cei mai mari actori romani departe de fiul sau cel mare. Cei doi nu s-au intalnit de cateva luni, iar revederea a fost una demna de imortalizat. Aceasta este cea mai recenta fotografie cu Florin Piersic. Florin Piersic Jr. a postat o fotografie recenta cu tatal sau .

FLORIN CITU: Romania are cea mai mica crestere a deficitului bugetar fata de estimarea initiala

Ministrul de Finante, Florin Citu, afirma ca toate deficitele bugetare au explodat, criza economica insemnand cheltuieli mai mari de la buget pentru toate tarile. Totusi, Romania are cea mai mica crestere a deficitului bugetar fata de estimarea initiala, sustine el, mentionand ca lucrul cel mai important este ca tara noastra sa reuseasca revenirea economica din trimestrul III si evitarea recesiuniii tehnice, cu un efort bugetar mai mic decat restul tarilor din UE.

Cea mai neagra zi din Romania. 50 de morti in doar 24 de ore

Pandemia face ravagii, cel putin in Romania. Conform ultimelor date venite de la Grupul de Comunicare Strategica, in ultimele 24 de ore, Romania a mai facut un record negativ, cand vine vorba de pacientii decedati, in urma infectarii cu noul coronavirus. Record negativ, zi neagra pentru Romania in ultimele 24 de ore, informatiile oficiale arata .

Cea mai mare groapa sapata in Pamant. Ce au descoperit specialistii in ea

Rusia nu este doar statul cu cea mai mare suprafata. Detine si cea mai mare groapa sapata in adancul Pamantului. intr-un sit abandonat de pe teritoriul rusesc,se gaseste un disc.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )