Libnet.ro
UNICEF

14:15

Cea mai buna saptamana din cariera lui Halep. Romanca, premiata de patronul echipei PSG, pentru titlul de la Doha

Adevărul Adevărul,
Cea mai buna saptamana din cariera lui Halep. Romanca, premiata de patronul echipei PSG, pentru titlul de la Doha

Simona Halep a bifat al saptelea turneu din cariera, dupa ce-a invins-o pe germanca Angelique Kerber la Doha. A fost a 10-a finala jucata de romanca, cea mai importanta, si a saptea consecutiva castigata. De luni va urcat pe 9 in lume. continuă pe Adevărul

FOTO VIDEO Cea mai buna saptamana din cariera lui Halep. Romanca, premiata de patronul echipei PSG, pentru titlul de la Doha

Simona Halep a bifat al saptelea trofeu din cariera, dupa ce-a invins-o pe germanca Angelique Kerber la Doha. A fost a 10-a finala de tenis jucata de romanca, cea mai importanta, si a saptea consecutiva castigata. De luni va urca pe locul 9 in lume.

Ponta: Pentru 2014, 2015 si 2016, cea mai buna formula de guvernare este USL

Cea mai buna formula de guvernare este Uniunea Social Liberala, atat pentru 2014, 2015 sau 2016, a declarat, vineri, premierul Victor Ponta, raspunzand unei intrebari legate de ultimatumul dat de Crin Antonescu -.

VIDEO. Ponta ii raspunde lui Antonescu: Am ales: cea mai buna formula de guvernare este USL!.

Presedintele PSD, Victor Ponta a declarat, vineri, ca a ales, in urma ultimatului dat de Crin Antonescu de a alege intre PNL si PC, sa continue guvernarea in formula USL pana in 2016, informeaza Mediafax. Am ales ! Am ales ca, in 2014-2016, sa pastram formula de succes USL. Cred ca cea mai buna formula de guvernare este USL, a spus Ponta, fara sa raspunda la alte intrebari pe aceasta tema in pofida insistentelor presei. El nu a dorit nici sa precizeze daca postul de presedinte al Senatului .

Urban Ninja! Cum se vede lumea de pe cea mai inalta cladire din China!

Vadim Makhorov si Vitaly Raskalov au sfidat moartea, urcandu-se fara echipament de protectie, dotati doar cu aparate de fotografiat, pe cea mai inalta cladire din China! Au escaladat impresionanta cladire vreme de mai bine de doua ore pe timp de noapte, pentru a nu risca sa fie vazuti de autoritati. Si, odata ajunsi la peste 600 de metri inaltime, au realizat o serie de fotografii absolut senzationale!.

Surpriza! Uite cine este cea mai dorita femeie din acest an!

De 13 ani, AskMen intocmeste unul dintre cele mai cunoscute topuri din lume, pe baza voturilor primite de la cititori. Iar in 2014, invingatoarea la categoria Cea mai dorita femeie este o surpriza.

HCM Baia Mare a transferat doua campioane mondiale. Una dintre ele a fost cea mai buna jucatoare din lume in 2012

Din sezonul viitor, la gruparea din Baia Mare vor evolua doua jucatoare din Brazilia, nationala care a suprins in acest an, cand a castigat titlul mondial.

Cea mai buna fotografie a World Press Photo 2014 n-are violenta si moarte, dar are un mesaj puternic pentru omenire

Cel mai prestigios concurs de fotojurnalism aduna anual unele dintre cele mai puternici fotografii, imagini in care oamenii au murit sau vor muri, poze cu sange si violenta, dar acesta nu va fi cazul acum. Americanul John Stanmeyer a castigat World Press Photo cu o fotografie care prezinta cea mai mare problema a lumii moderne: lipsa semnalului la telefon.

VIDEO Cea mai buna trupa de rock alternativ vine la Constanta. Concert Alternosfera, la clubul Doors

Trupa Alternosfera din Republica Moldova sustine sambata, 15 februarie 2014, un concert in Clubul Doors din Constanta strada Traian Nr.

Clasamentul tarilor in care se bea cea mai multa tarie din toata lumea

Vestea este ca Rusia nu domina clasamentul, dar nici nu a parasit podiumul. Din cele 53 de tari, 10 ies in evidenta pentru consumul marit de tarii.

Halep dupa victoria cu Errani: Cel mai bun meci al meu din cariera

Simona Halep a declarat dupa victoria obtinuta in fata italiencei Sara Errani ca a practicat cel mai bun tenis al sau din cariera si ca se bucura de fiecare moment petrecut pe terenul de joc.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )