Libnet.ro
UNICEF

10:15

Cea mai buna tableta pentru GPS: Cum te asiguri ca ajungi mereu la destinatie fara sa cheltui o avere

Adevărul Adevărul,
Cea mai buna tableta pentru GPS: Cum te asiguri ca ajungi mereu la destinatie fara sa cheltui o avere

Lumea a inceput sa renunte la sistemele GPS dedicate in favoarea tabletelor. Totusi, cum te asiguri ca ai ales cea mai buna tableta pentru GPS? Noi te ajutam cu sase propuneri. continuă pe Adevărul

Cea mai buna tableta pentru GPS companionul perfect pentru drumuri lungi

Lumea a inceput sa renunte la sistemele GPS dedicate in favoarea tabletelor. Totusi, cum te asiguri ca ai ales cea mai buna tableta pentru GPS? Playtech te ajuta cu sase propuneri. Cea mai buna tableta pentru GPS este una care il ajuta pe sofer sa ajunga cat mai usor la destinatie, care are acces la internet, o autonomie decenta si, preferabil, un ecran care sa poata face fata razelor puternice ale soarelui. Cea mai buna tableta pentru GPS este portabila [].

Cea mai buna tableta pentru citit carti

Cea mai buna tableta pentru citit carti ar trebui sa fie una cu ecran foarte bun. Iata lista celor mai bune de pe piata in momentul acesta. Cea mai buna tableta pentru citit carti este un gadget cautat de cei care au pasiunea cititului, iar avantajele unui device electronic pentru asa ceva sunt evidente, in primul rand capacitatea de a stoca un numar mai mare de carti decat multe biblioteci obisnuite. Va prezentam in continuare cele mai bune tablete pentru [].

iPad Air 2, cea mai subtire tableta din istorie, a fost lansata

IPad Air 2 a fost lansat oficial pe 16 octombrie. Tableta este cea mai buna din portofoliul Apple si, probabil, cea mai buna tableta de pe piata la ora actuala. iPad Air 2 este cu 0,8 mm mai subtire fata de iPhone 6. Designul este la fel ca cel al tabletei de anul trecut, dar iPad Air este cea mai subtire tableta din lume, avand o grosime de 6,1 mm. Procesorul este unul de tip A8x, cu arhitectura de 64 [].

FOTO iPad Air 2 este cea mai subtire tableta din lume

Apple a lansat in aceasta seara iPad Air 2, cea mai buna tableta din istoria companiei americane. Este o incercare de a ramane lider pe aceasta piata.

Cat costa cea mai ieftina tableta 3G cu Android?

Cei de la Engadget au facut un efort in a gasi in China cea mai ieftina tableta cu 3G. Mai jos vedeti care este rezultatul. Dupa lungi cercetari pe marginea scopului nobil de a gasi cea mai ieftina tableta cu suport pentru SIM si conectivitatea 3G in China, cei de la Engadget au descoperit mai multe alternative construite in jurul aceluiasi SoC. Pe langa producatori precum Mediatek sau Qualcomm, va trebui sa aveti de acum inainte in vedere o companie [].

Google Nexus 9 e cea mai performanta tableta

Nexus 9 e cea mai noua tableta de la Google si un test arata acum ca va fi si cea mai puternica de pe piata. Nexus 9 este modelul unei categorii intermediare pentru Google. Renunta la cei 7 inci de pe Nexus 7 si trece putin sub cei 10 inci de pe Nexus 10. Totusi, Nexus 9 are un procesor foarte bun in interior, unul care a reusit sa se apropieintr-un test chiar si de un Mac Pro. Computerul Apple [].

Toamna se numara inovatiile. Apple a lansat cea mai SUBTIRE tableta din lume. Iata cum arata

Toamna se numara inovatiile la Apple! Aseara, producatorul american a lansat cea mai subtire tableta din lume, iPad Air 2, dar si ecranul cu cea mai mare rezolutie din lume, de 5K, ce are cu 67 la suta mai.

Business Report: Procesele care pot ingropa definitiv Astra Asigurari; Cinci firme au depus oferta pentru noile trenuri de metrou. Un roman are cea mai buna oferta; A refuzat sa-si vanda mallul, iar acum se pregateste de extindere

Enel asteapta oferte angajante pentru preluarea activelor din Romania pana la sfarsitul lunii noiembrie. Companiile interesate de achizitia activelor pe care. Primul pas spre viitorul Audi A9. Imaginea alaturata este primul teaser al conceptului pe care Audi il va prezenta in noiembrie, la Salonul de la Los Angeles.

CNN o compara pe Larisa Iordache cu cea mai buna gimnasta a lumii all-time

Cea mai buna gimnasta romanca a momentului, Larisa Iordache a fost protagonista unui reportaj realizat de celebra televiziune CNN.

Imbatranim, dar nu asta e vestea cea mai proasta. Sugestie pentru campania electorala

Pe la 1500, erau vreo doua milioane de romani. La 1820, eram 6 milioane. Pragul de 10 milioane l-am trecut prin 1900, iar cel de 20 de milioane de romani, in 1969. Acum suntem 19 milioane si ceva, scadem incontinuu si, in plus, stam foarte prost la structura pe grupe de varsta. Nu am auzit pe niciun candidat la presedintie sa abordeze aceasta spinoasa si delicata problema. Ce inseamnaimbatranireapentru economie? Mai intai, un grafic, scrie Dan Popa peblogul Hymerion. ro.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )