Libnet.ro
UNICEF

07:45

Cat costa cea mai ieftina tableta 3G cu Android?

Playtech Playtech,
Cat costa cea mai ieftina tableta 3G cu Android?

Cei de la Engadget au facut un efort in a gasi in China cea mai ieftina tableta cu 3G. Mai jos vedeti care este rezultatul. Dupa lungi cercetari pe marginea scopului nobil de a gasi cea mai ieftina tableta cu suport pentru SIM si conectivitatea 3G in China, cei de la Engadget au descoperit mai multe alternative construite in jurul aceluiasi SoC. Pe langa producatori precum Mediatek sau Qualcomm, va trebui sa aveti de acum inainte in vedere o companie []. continuă pe Playtech

Cea mai buna tableta pentru citit carti

Cea mai buna tableta pentru citit carti ar trebui sa fie una cu ecran foarte bun. Iata lista celor mai bune de pe piata in momentul acesta. Cea mai buna tableta pentru citit carti este un gadget cautat de cei care au pasiunea cititului, iar avantajele unui device electronic pentru asa ceva sunt evidente, in primul rand capacitatea de a stoca un numar mai mare de carti decat multe biblioteci obisnuite. Va prezentam in continuare cele mai bune tablete pentru [].

iPad Air 2, cea mai subtire tableta din istorie, a fost lansata

IPad Air 2 a fost lansat oficial pe 16 octombrie. Tableta este cea mai buna din portofoliul Apple si, probabil, cea mai buna tableta de pe piata la ora actuala. iPad Air 2 este cu 0,8 mm mai subtire fata de iPhone 6. Designul este la fel ca cel al tabletei de anul trecut, dar iPad Air este cea mai subtire tableta din lume, avand o grosime de 6,1 mm. Procesorul este unul de tip A8x, cu arhitectura de 64 [].

Cea mai buna tableta pentru copii

Cea mai buna tableta pentru copii poate fi determinata pe baza a numeroase criterii, fie ca este vorba despre pret, functionalitate, fie ca este usurinta cu care poate fi utilizata. Cea mai buna tableta pentru copii ar trebui mai degraba sa fie o combinatie intre toate aceste elemente pentru a fi cu adevarat utila celor mici: pret relativ scazut si functionalitate foarte buna alaturi de o interfata grafica accesibila si care poate fi invatata extrem de usor. Mai jos avem [].

Toamna se numara inovatiile. Apple a lansat cea mai SUBTIRE tableta din lume. Iata cum arata

Toamna se numara inovatiile la Apple! Aseara, producatorul american a lansat cea mai subtire tableta din lume, iPad Air 2, dar si ecranul cu cea mai mare rezolutie din lume, de 5K, ce are cu 67 la suta mai.

FOTO iPad Air 2 este cea mai subtire tableta din lume

Apple a lansat in aceasta seara iPad Air 2, cea mai buna tableta din istoria companiei americane. Este o incercare de a ramane lider pe aceasta piata.

Apple lanseaza joi seara noul iPad. Ce va aduce nou cea mai populara tableta

Apple va lansa joi seara noua generatie a tabletei iPad, de la care se asteapta un procesor mai puternic, o camera de 8 MP, noi variante de culoare si memorie RAM dubla. Presa a speculat imens pe tema lansarilor de joi, fiind posibila si prezentarea unei versiuni de iPad de 12,9 inci, pentru profesionistii care vor sa foloseasca tableta si pentru crearea de continut. Apple a vandut peste 200 de milioane de iPad-uri in patru ani.

Cat costa o pomana electorala

Campania electorala pentru alegerile prezidentiale este in plina desfasurare. Pe langa atacurile lansate intre candidati, promisiuni si vizite in lungul si latul tarii, acum este perioada pomenilor electorale oferite in numele candidatilor la cea mai mare functie in stat. Nu vorbim aici despre pomenile electorale date de Guvern, ci de acele cadouri devenite deja traditionale in peisajul romanesc inaintea fiecarui scrutin electoral: Galeata, uleiul, faina.

SIF Moldova, cea mai profitabila societate la 9 luni. Cat au castigat celelalte SIF-uri?

SIF Moldova a obtinut in primele 9 luni din acest an un castig de 223 mil. lei si este astfel cea mai profitabila societate de investitii financiare de pe Bursa. La polul opus al clasamentului se afla SIF Transilvania, care si-a redus puternic profitul.

Radu Tudor: Disparitia lui Dorin Cocos, cea mai grava chestiune din mandatul lui Traian Basescu

Disparitia lui Dorin Cocos din Romania reprezinta cea mai grava chestiune din mandatul lui Traian Basescu, considera jurnalistul Radu Tudor, care a facut aceasta afirmatie in cadrul emisiunii La ordinea.

Romania a inregistrat a patra cea mai mare crestere a inmatricularilor de autoturisme noi din UE

Romania a inregistrat a patra cea mai mare crestere a inmatricularilor de autoturisme noi din UE, de 25,5%, in primele noua luni din acest an. in acelasi timp, Dacia a avut cel de-al treilea important avans.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )