Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO iPad Air 2 este cea mai subtire tableta din lume

Adevărul Adevărul,
FOTO iPad Air 2 este cea mai subtire tableta din lume

Apple a lansat in aceasta seara iPad Air 2, cea mai buna tableta din istoria companiei americane. Este o incercare de a ramane lider pe aceasta piata. continuă pe Adevărul

iPad Air 2, cea mai subtire tableta din istorie, a fost lansata

IPad Air 2 a fost lansat oficial pe 16 octombrie. Tableta este cea mai buna din portofoliul Apple si, probabil, cea mai buna tableta de pe piata la ora actuala. iPad Air 2 este cu 0,8 mm mai subtire fata de iPhone 6. Designul este la fel ca cel al tabletei de anul trecut, dar iPad Air este cea mai subtire tableta din lume, avand o grosime de 6,1 mm. Procesorul este unul de tip A8x, cu arhitectura de 64 [].

VIDEO Apple a lansat iPad Air 2 si a treia generatie de iPad mini

Apple a anuntat joi noua generatie a tabletei iPad si cea de-a treia generatie a iPad mini, modelele urmand a fi disponibile din aceasta luna in SUA. iPad Air 2 este cea mai subtire tableta de pe piata, dispune de senzor de amprenta, procesorul este mai rapid, iar camera foto este mult imbunatatita. Preturile in SUA pornesc de la 499 dolari pentru iPad Air 2 si 399 dolari pentru iPad mini. Cea mai scumpa varianta de iPad Air 2 costa 829 dolari in SUA, iar in Europa va fi cu siguranta peste 850 de euro. Noile iPad-uri vor fi livrate cu versiunea iOS 8. 1 care va putea fi descarcata din 20 octombrie si pentru alte iPhone-uri si iPad-uri compatibile.

Lideri occidentali: Epidemia de Ebola este cea mai grava urgenta sanitara din ultimii ani

Presedintii Barack Obama si Francois Hollande, cancelarul Angela Merkel si premierii Matteo Renzi si David Cameron au calificat miercuri virusul Ebola ca fiind cea mai grava urgenta sanitara din ultimii ani, a anuntat un purtator de cuvant al premierului britanic, citat de AFP.

Radu Banciu: A fi magistrat si turnator in acelasi timp este cea mai crasa incompatibilitate posibila (VIDEO)

RaduBanciu a afirmat, marti seara, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu, difuzata de B1 TV, ca Victor Ponta nu ar mai putea fi presedinte decat intr-o dictatura pentru ca tandemul turnator -.

Ea este cea mai sexy femeie din lume! Are 40 de ani, doi copii, iar prin vene ii curge sange latin!

Doamna din imagine la 40 de ani, casatorita si cu doi copii acasa) a fost desemnata de o publicatie respectabila ca fiind cea mai sexy femeie din lume. Aceasta preia titul de la Scarlett Johansson, care a primit de doua ori aceasta distinctie.

VIDEO GALERIE FOTO. Noile Apple iPad Air 2 si iPad Mini 3. De luni, in magazinele din Statele Unite

Apple sustine ca noul procesor de tip A8X al iPad Air 2 este cu 40% mai performant fata de procesorul de pe gneratia anterioara. A8X este in continuare construit pe arhitectura pe 64 de biti.

Ebola, cea mai grava urgenta sanitara din ultimii ani

Epidemia de Ebola este cea mai grava urgenta sanitara din ultimii ani, potrivit presedintilor Barack Obama si Francois Hollande, cancelarului Angela Merkel si premierilor Matteo Renzi si David Cameron, a anuntat un purtator de cuvant al premierului britanic.

LIVE VIDEO/TEXT: Lansare iPad Air 2 si iPad mini 3. Noua iPad Air e mai subtire decat iPhone 6

Lansare iPad Air 2 si iPad mini 3 are loc in aceasta seara, la ora 20. Evenimentul de lansare va fi dezbatut in direct pe site-ul Playtech. Ramai cu noi pentru toate noutatile legate de iPad Air 2 si iPad mini 3. Cele doua tablete Applenu mai au foarte multe secrete fata de public. Lansarea iPad Air 2 si iPad mini 3 din aceasta seara este mai mult un eveniment de curtoazie, avand in vedere ca gigantul din Cupertino deja [].

Lansarea iPad Air 2 si iPad mini 3: Noua tableta iPad Air e mai subtire decat iPhone 6

Lansarea iPad Air 2 si iPad mini 3s-a derulat pe 16 octombrie de la ora 20. Iata noile tableteApple. Cele doua tablete Applenu mai au foarte multe secrete fata de public. Lansarea iPad Air 2 si iPad mini 3 din aceasta seara a fostmai mult un eveniment de curtoazie, avand in vedere ca gigantul din Cupertino deja a aratat lumii intregi, din greseala, cum vor arata noile tablete. iPad Air 2 si iPad mini 3dispun de senzorul de amprente [].

LIVE VIDEO/TEXT: Lansare iPad Air 2 si iPad mini 3

Lansare iPad Air 2 si iPad mini 3 are loc in aceasta seara, la ora 20. Evenimentul de lansare va fi dezbatut in direct pe site-ul Playtech. Ramai cu noi pentru toate noutatile legate de iPad Air 2 si iPad mini 3. Cele doua tablete Applenu mai au foarte multe secrete fata de public. Lansarea iPad Air 2 si iPad mini 3 din aceasta seara este mai mult un eveniment de curtoazie, avand in vedere ca gigantul din Cupertino deja [].

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )