Libnet.ro
UNICEF

14:00

Cea mai buna tarta cu ciocolata si capsune. Cat de simpla este reteta

Playtech Playtech,
Cea mai buna tarta cu ciocolata si capsune. Cat de simpla este reteta

Daca ai pofta de ceva dulce, dar ai ramas fara idei, astazi iti propunem un desert simplu si gustos: tarta de ciocolata cu capsune. Daca vei vrea sa imnultesti ingredientele pentru a o transforma intr-un tort supraetajat, e de inteles. Cine poate spune Nu! unui blat cu cacao si ciocolata? Ca sa nu mai vorbim . continuă pe Playtech

Horoscop septembrie 2020. Care va fi cea mai buna zi din luna, in functie de zodie

Ca in fiecare luna, exista o zi in care parca pentru fiecare nativ al zodiacului se aliniaza planetele, Mercur e in sfarsit in retrograd si toate merg ca unse. Iata ziua in care fiecare semn va straluci ori macar va avea oportunitatea de a o face. Horoscop septembrie 2020: cea mai buna zi din luna, .

Cea mai buna protectie impotriva coronavirusului. Beneficiile sunt uluitoare

Canepa organica ar putea fi cea mai buna metoda de protectie impotriva coronavirusului, conform unor studii realizate in Franta. Planta din care rezulta canabisul ar putea fi arma secreta impotriva COVID-19.

Cea mai neagra zi in Romania. Cati oameni au murit in doar 24 de ore din cauza covid

Astazi este cea mai neagra zi din Romania, intrucat, in ultimele 24 de ore, au murit 60 de persoane care au fost infectate cu coronavirus. De asemenea, in ultimele 24 de ore au fost depistate 1. 053 de cazuri noi de persoane infectate cu COVID-19. Aceasta este cea mai neagra zi in Romania. Cati oameni au .

Cea mai proasta veste pentru toti romanii, in aceasta dimineata. Saracia se adanceste. Ce ne-a facut Guvernul

Din pacate, ziua de duminica, 30 august, vine cu cea mai proasta veste pentru toti romanii, in aceasta dimineata. Saracia se adanceste in urma imprumuturilor uriase pe care actualul Guvern le-a facut. Conform profit. ro, Romania detine cea mai proasta pozitie bugetara dintre toate tarile din Uniunea Europeana. Cel putin in ceea ce priveste ponderea imprumuturilor .

VIDEO Cea mai mare captura de pastile de captagon si hasis din istoria DIICOT si a Politiei Romane. Peste doua tone de droguri, descoperite la Constanta

Ofiterii de Crima Organizata si procurorii DIICOT au reusit sa faca in Portul Constanta cea mai mare captura de hasis sidrogul jihadului. in totral, este vorba de peste 2,2 tone de stupefiante cu o valoare de piata de 60 de milioane de euro.

VIDEO Cea mai mare captura de hasis si de drogul jihadului din istoria DIICOT si a Politiei Romane. Unde erau ascunse drogurile in valoare de 60 de milioane de euro

Procurorii DIICOT si ofiterii politiei judiciare au descoperit, la finalul lui august, in portul Constanta 1,5 tone de hasis si 751 de kg de pastile de captagon, cunoscut ca drogul jihadului, aceasta fiind, potrivit oficialilor, cea mai mare captura din istoria celor doua institutii. Drogurile erau ascunse printre cutii de sapun.

Romania ignora cea mai importanta comorbiditate COVID-19. Ce se intampla in alte tari: creste riscul mortii

Un studiu recent a bagat spaima in medicii din toata lumea, avand cifre catalogate drept infioratoare, pe fondul pandemiei de COVID-19. Cu toate acestea, in Romania, aceasta realitate este complet ignorata. Boala pe care Romania se face ca nu o vede Premiera mondiala pentru Romania: suntem tara in care oamenii care sufera de o boala .

Cea mai mare casa mica arata impresionant si se livreaza asamblata

Daca ai dezvoltat o fascinatie pentru case mici si spatioase, aceasta ar putea fi cea mai impresionanta si gazduieste fara probleme patru persoane. Miscarea caselor mici a devenit destul.

Cum s-a facut scoala acum 100 de ani, in timpul gripei spaniole. Ce invatam din istorie, de fapt, dupa cea mai mare pandemie

Cu mult inainte de pandemia de coronavirus, oficialii din domeniul sanatatii publice s-au ingrijorat de deschiderea scolilor in perioade de criza contagioasa si de modul de a ajunge la un echilibru corect intre bunastarea copiilor si de a proteja familiile de bolile care pun viata in pericol. Cum s-a facut scoala acum 100 de ani, .

Cea mai proasta veste la inceput de saptamana. Dupa alegeri ramanem fara curent electric, pe langa apa calda

O noua veste rea vine de la specialisti. Dupa alegeri este posibil sa ramanem fara curent electric, pe langa apa calda. Care este motivul?! Dupa alegerile locale, ramanem fara apa calda si caldura?! Cel care va castiga alegerile pentru postul de Primar General al Capitalei va avea de rezolvat o problema extrem de importanta pentru .

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2509 seconds )