Libnet.ro
UNICEF

08:30

Cea mai buna protectie impotriva coronavirusului. Beneficiile sunt uluitoare

Antena3 Antena3,
Cea mai buna protectie impotriva coronavirusului. Beneficiile sunt uluitoare

Canepa organica ar putea fi cea mai buna metoda de protectie impotriva coronavirusului, conform unor studii realizate in Franta. Planta din care rezulta canabisul ar putea fi arma secreta impotriva COVID-19. continuă pe Antena3

Horoscop septembrie 2020. Care va fi cea mai buna zi din luna, in functie de zodie

Ca in fiecare luna, exista o zi in care parca pentru fiecare nativ al zodiacului se aliniaza planetele, Mercur e in sfarsit in retrograd si toate merg ca unse. Iata ziua in care fiecare semn va straluci ori macar va avea oportunitatea de a o face. Horoscop septembrie 2020: cea mai buna zi din luna, .

Cea mai proasta veste pentru toti romanii, in aceasta dimineata. Saracia se adanceste. Ce ne-a facut Guvernul

Din pacate, ziua de duminica, 30 august, vine cu cea mai proasta veste pentru toti romanii, in aceasta dimineata. Saracia se adanceste in urma imprumuturilor uriase pe care actualul Guvern le-a facut. Conform profit. ro, Romania detine cea mai proasta pozitie bugetara dintre toate tarile din Uniunea Europeana. Cel putin in ceea ce priveste ponderea imprumuturilor .

Cum s-a facut scoala acum 100 de ani, in timpul gripei spaniole. Ce invatam din istorie, de fapt, dupa cea mai mare pandemie

Cu mult inainte de pandemia de coronavirus, oficialii din domeniul sanatatii publice s-au ingrijorat de deschiderea scolilor in perioade de criza contagioasa si de modul de a ajunge la un echilibru corect intre bunastarea copiilor si de a proteja familiile de bolile care pun viata in pericol. Cum s-a facut scoala acum 100 de ani, .

Cea mai proasta veste la inceput de saptamana. Dupa alegeri ramanem fara curent electric, pe langa apa calda

O noua veste rea vine de la specialisti. Dupa alegeri este posibil sa ramanem fara curent electric, pe langa apa calda. Care este motivul?! Dupa alegerile locale, ramanem fara apa calda si caldura?! Cel care va castiga alegerile pentru postul de Primar General al Capitalei va avea de rezolvat o problema extrem de importanta pentru .

Cea mai tare veste pentru romani. Cati bani vor primi incepand de maine, 1 septembrie

Anunt imbucurator pentru romani! Cati bani vor primi de la stat incepand de maine? Ce categorie de oameni se va bucura de o suma de bani de la 1 septembrie? Bani de la stat pentru unii romani. Schimbarea vine de maine, 1 septembrie Milioane de romani au asteptat ziua asta! Seriorii din Romania se vor .

Gigi Becali a trait cea mai mare umilinta din viata. Totul a fost facut public

Gigi Becali a fost pus in fata unei situatii care l-a facut sa se simta umilit. Ce s-a intamplat cu cunoscutul afacerist? Totul s-a petrecut sub privirile atente ale tuturor. Gigi Becali, umilinta fara margini in public Gigi Becali a fost protagonistul unui episod la care nimeni nu s-ar fi asteptat. Cunoscutul afacerist a fost .

FOTO A fost desemnata cea mai sexy bunica din lume, la aproape 50 de ani. Si-a dezvaluit secretul tineretii

O femeie din Australia a fost numita cea mai sexy bunica din lume. Aceasta si-a dezvaluit secretul tineretii vesnice si anume o procedura medicala neobisnuita.

Klaus Iohannis, cu cateva ore inainte de votul asupra motiunii de cenzura: in cea mai dificila perioada pentru Romania, PSD vrea sa arunce tara in haos pentru a pune mana pe putere cu orice pret

Presedintele Kalus Iohannis transmite un mesaj, luni, cu doar cateva ore inainte de votul asupra motiunii de cenzura. Seful statului acuza PSD ca in cea mai dificila perioada pentru Romania . ) vrea sa.

Cea mai proasta veste la inceput de an scolar. Ludovic Orban a incercat inutil sa evite un scandal

Scoala incepe pe 14 septembrie pe raspunderea parintilor. Elevii au si ei de respectat zeci de reguli, unele imposibile, in timp ce promisiunile autoritatilor scad de la o zi la alta. Statul nu mai poate achizitiona toate cele 250. 000 de tablete pentru scolari, ci doar 70-80. Premierul Ludovic Orban va schimba conducerea ONAC. Ludovic Orban, .

Politistii reactioneaza dupa explicatiile IGPR in scandalul cu interlopi: Cea mai proasta idee pe care a avut-o cineva vreodata

Politistii reactioneaza dupa postarea de pe Facebook a Politiei Romane in care cea mai importanta institutie de forta si ordine din tara a explicat modul in care s-a procedat in cazul mortii si inmormantarii liderului clanului Duduianu, dar si in cazul scandalului ce a urmat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )