Libnet.ro
UNICEF

12:30

Cea mai buna veste de astazi. Se dau bani de la stat pentru acesti romani care indeplinesc aceasta conditie

Playtech Playtech,
Cea mai buna veste de astazi. Se dau bani de la stat pentru acesti romani care indeplinesc aceasta conditie

O veste buna pentru iulie e ca Guvernul a vorbit despre schema de ajutor de stat. Acum e de peste 1 miliard de lei si sunt vizati mii de romani care ar putea profita. Ce vrea Guvernul e sa. continuă pe Playtech

Orange schimba abonamentele: cat costa cea mai ieftina optiune

Orange a anuntat o serie noua de abonamente. Operatorul sustine ca, prin fiecare pachet de servicii, clientii au acces la cel mai bun internet mobil si la reteaua cu cea mai buna acoperire.

Noul coronavirus in judetul Hunedoara. Cea mai mare crestere a infectarilor din ultimele doua luni

Noul coronavirus in judetul Hunedoara. Miercuri a fost inregistrata cea mai mare crestere a numarului de noi cazuri, din ultimele doua luni.

CORONAVIRUS |Filipine confirma 2.539 de noi cazuri. Este cea mai mare crestere de o singura zi

Ministerul Sanatatii din Filipine a raportat miercuri 2. 539 de noi cazuri de coronavirus, marcand cea mai mare crestere de o singura zi a infectiilor confirmate. Totodata, in ultimele 24 de ore, cinci persoane.

Cea mai mare turma de zimbri vazuta in ultimii 200 de ani, in salbaticie, in Romania. in grup sunt si doi vitei

Doi pui de zimbru, recent veniti pe lume, au fost zariti de catre rangerii proiectului LIFE Bison in turele de monitorizare din Muntii Tarcu. Ei fac parte dintr-o turma impresionanta, cea mai mare observata in Romania in ultimele doua secole.

Eugen a intrat in unitate pentru ultima data. A fost cea mai scurta tura din viata lui. A trecut cu privirea pe la fiecare coleg. E al naibii de greu, copii! Nici nu stiti cat doare!

Eugen a fost o viata intreaga pompier si a uitat numarul de misiuni la care a participat. Cu toate acestea, luni a fost cea mai grea zi pentru el. Pentru ca a fost ultima. inca de dimineata a intrat in.

Cea mai mare surpriza din televiziune! Mihai Gadea, oferta pentru Selly! Vine celebrul vlogger la Antena3?

Selly, pe numele sau Andrei Selaru, este cea mai mare celebritate din generatia sa. Tanarul vlogger are peste 627. 000de vizualizari pe canalul sau de Youtube, iar recent a intrat in oprobiul anumitor specialisti din educatie dupa ce a dezvaluit intr-un material ca sistemul de invatamant din Romania nu ii pregateste pe tineri pentru viata. Selly a fost invitatul lui Mihai Gadea la Sinteza Zilei.

Cea mai crunta boala medievala a revenit in actualitate: alerta pentru ciuma bubonica, emisa

Desi ai putea asocia ciuma bubonica cu cea mai intunecata perioada din perioada medievala, in China tocmai s-au inregistrat noi cazuri. Supranumita moartea neagra, ciuma bubonica a.

ANM: Iulie, cea mai calduroasa luna a anului

Luna iulie este cea mai calduroasa luna a anului, temperatura aerului fiind mai mare fata de iunie, in timp ce gradul de instabilitate este mai redus in majoritatea zonelor tarii, conform caracterizarii climatice a acestei luni, publicate de Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

CHIAR SI DUPA CONTESTATII: Promovabilitatea la Bac ramane cea mai mica din ultimii 6 ani

Rata de promovare la Bacalaureat 2020, fara etapa speciala, dupa solutionarea contestatiilor, este de 64. Este o crestere fata de 62,9%, cat era inainte de contestatii, dar ramane cea mai mica din ultimii sase ani, anunta Digi24.

Pandemia de COVID-19. Romania, cea mai abrupta curba a cresterii infectiilor cu noul coronavirus din Europa de Est

Romania are cea mai abrupta crestere a curbei de infectare cu noul coronavirus din Europa de Est, cu o crestere accentuata, arata un raport al Centrului European pentru Controlul si Preventia Bolilor ECDPC).

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )