Libnet.ro
UNICEF

22:00

Cea mai mare surpriza din televiziune! Mihai Gadea, oferta pentru Selly! Vine celebrul vlogger la Antena3?

Antena3 Antena3,
Cea mai mare surpriza din televiziune! Mihai Gadea, oferta pentru Selly! Vine celebrul vlogger la Antena3?

Selly, pe numele sau Andrei Selaru, este cea mai mare celebritate din generatia sa. Tanarul vlogger are peste 627. 000de vizualizari pe canalul sau de Youtube, iar recent a intrat in oprobiul anumitor specialisti din educatie dupa ce a dezvaluit intr-un material ca sistemul de invatamant din Romania nu ii pregateste pe tineri pentru viata. Selly a fost invitatul lui Mihai Gadea la Sinteza Zilei. continuă pe Antena3

Ploi torentiale si vijelii in cea mai mare parte a tarii, pana marti dimineata; disconfort termic in regiunile sud-estice

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o informare meteorologica de ploi torentiale si vijelii valabila in cea mai mare parte a tarii pana marti dimineata, dar si de disconfort termic pentru regiunile sud-estice.

Ministrul de Finante, Florin Citu: Peste 16 miliarde lei cheltuiti pe investitii in 2020, cea mai mare suma in ultimii 10 ani

Ministrul Finantelor, Florin Citu, afirma ca s-au facut investitii masive in timpul starii de urgenta si starii de alerta generate de epidemia de coronaviorus. Potrivit acestuia, de la inceputul anului.

Cea mai sexy atleta din lume jubileaza

Cea mai crunta boala medievala a revenit in actualitate: alerta pentru ciuma bubonica, emisa

Desi ai putea asocia ciuma bubonica cu cea mai intunecata perioada din perioada medievala, in China tocmai s-au inregistrat noi cazuri. Supranumita moartea neagra, ciuma bubonica a.

S-a retras cel mai mare jucator de badminton din istorie

Chinezul Lin Dan, considerat cel mai mare jucator din toate timpurile in badminton, si-a anuntat oficial retragerea, anunta BBC.

Cel mai mare spital din sud-estul Romaniei, in pragul colapsului. Medicii au nevoie de perfuzii si de oxigen pentru a continua sa munceasca

Situatie extrem de grava la Spitalul de Urgenta din Galati. 38 de angajati si 9 pacienti au fost diagnosticati cu COVID-19 in ultimele zile. Medicii si asistentele medicale ramasi muncesc pana la epuizare pentru a suplini lipsa colegilor lor care au fost internati pentru tratament de specialitate.

Bomba serii, Mihai Gadea, filmare in cuibul miliardarilor

Mihai Gadea a prezentat, duminica, la Sinteza zilei, imagini exclusive cu vilele luxoase de la Snagov. Mihai Gadea a navigat impreuna cu jurnalistul Sorin Rosca Stanescu pe lacul Snagov, pentru a comenta vilele unora dintre cei mai bogati oameni din Romania.

ANM: Iulie, cea mai calduroasa luna a anului

Luna iulie este cea mai calduroasa luna a anului, temperatura aerului fiind mai mare fata de iunie, in timp ce gradul de instabilitate este mai redus in majoritatea zonelor tarii, conform caracterizarii climatice a acestei luni, publicate de Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

CHIAR SI DUPA CONTESTATII: Promovabilitatea la Bac ramane cea mai mica din ultimii 6 ani

Rata de promovare la Bacalaureat 2020, fara etapa speciala, dupa solutionarea contestatiilor, este de 64. Este o crestere fata de 62,9%, cat era inainte de contestatii, dar ramane cea mai mica din ultimii sase ani, anunta Digi24.

Pandemia de COVID-19. Romania, cea mai abrupta curba a cresterii infectiilor cu noul coronavirus din Europa de Est

Romania are cea mai abrupta crestere a curbei de infectare cu noul coronavirus din Europa de Est, cu o crestere accentuata, arata un raport al Centrului European pentru Controlul si Preventia Bolilor ECDPC).

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )