Libnet.ro
UNICEF

14:30

Cea mai detaliata simulare a universului de pana acum

Playtech Playtech,
Cea mai detaliata simulare a universului de pana acum

Echipe de cercetatori de la MIT si de la alte institutii de renume au creat cea mai detaliata simulare a universului din cate s-au facut de pana acum. Simularea nu este perfecta, sa nu va asteptati la asa ceva, insa este un pas destul de mare in intelegerea universului si a locului nostru in cadrul acestuia. Folosind o retea vasta de supercomputere, ei au creat aceasta simulare ce cuprinde universul pe o distanta de 350 milioane ani-lumina. Este mai mult []. continuă pe Playtech

Titanfall a vandut, pana acum, 925.000 de copii doar varianta fizica

Titanfall a fost lansat acum doua luni pentru PC si pentru Xbox One si Xbox 360, ultimul primind jocul putin mai tarziu. Titanfall a fost primit cu review-uri favorabile din partea gamerilor din intreaga lume, lucru care demonstreaza succesul acestuia. Dezvoltatorul jocului, EA Games, a anuntat astazi ca Titanfall a vandut nu mai putin de 925. 000 de copii retail pana acum. Acest lucru a fost confirmat de catre COO-ul companiei, Peter Moore, care a mentionat ca cifrele sunt doar pentru [].

Cinci elevi romani participa la cea mai mare competitie de stiinta si inginerie din lume

Cinci elevi romani vor participa in perioada 10-16 mai, alaturi de al and ti 1. 700 de elevi din 70 de and tari, la cea mai mare competi and tie de and stiin and ta and si inginerie din lume, Intel International Science and Engineering Fair, la Los Angeles, competi and tie dotata cu premii in valoare de 5 milioane de dolari, potrivit unui comunicat de presa remis redactiei.

Cea mai mare pensie primita de un varstnic in Republica Moldova e de peste 1.300 de euro

Varstnicul cu cea mai mare pensie oferita de Casa Nationala de Asigurari Sociale primeste 24. 800 de lei si a lucrat in sistemul financiar-bancar.

Medicii avertizeaza: Cancerul ovarian are cea mai mica rata de supravietuire in randul femeilor

Medicii specialisti avertizeaza ca dintre toate tipurile de cancer la femei, cancerul ovarian are cea mai mica rata de supravietuire. Femeile diagnosticate cu acest tip de cancer au o rata de supravietuire dupa primii cinci ani de doar 45%, comparativ cu rata de supravietuire dupa cinci ani a pacientelor cu neoplasm mamar care este de 89%.

Leul a ajuns la cea mai buna cotatie din ultimele sase luni in raport cu euro

Leul a ajuns la cea mai buna cotatie din ultimele sase luni in raport cu euro. Banca Nationala a anuntat pentru astazi un curs de referinta de 4,4340 lei pentru un euro. Dimineata, cotatiile euro au scazut .

Cea mai mare REUSITA STIINTIFICA a anului 2014. Am creat viata EXTRATERESTRA in laborator

Cercetatorii americani au anuntat ca au facut cea mai mare descoperire stiintifica a anului 2014, care va revolutiona genetica. Pret de miliarde de ani, codurile ADN ale vietii de pe Terra au fost scrise cu.

VIDEO FOTO Autostrada Tinerilor Eroi din Coreea de Nord, cea mai goala sosea din lume

O autostrada din Coreea de Nord, care leaga capitala Phenian de Nampo, oras aflat pe coasta Golfului Coreei, este cea mai putin circulata sosea din lume. Proiectul autostrazii Tinerelor Eroi se numara printre numeroasele planuri ambitioase ale Phenianului, dar care a esuat rasunator din cauza asteptarilor nerealiste, in Coreea de Nord existand mai putin de o masina personala la o mie de locuitori.

VIDEO Eurovision 2014, editia cu cea mai mare incarcatura politica. Reprezentantele Rusiei au fost huiduite la Copenhaga

Eurovision 2014 a carui finala va avea loc simbata la Copenhaga) e vazut unanim de public drept editia cu cea mai mare incarcatura politica din ultimii ani, dupa ce Rusia a anexat Crimeea si intretine revoltele din Ucraina. Sentimentele anti-ruse au iesit la iveala inca din timpul calificarilor: formatia care reprezinta Rusia a fost fluierata copios de publicul danez atunci cind prezentatorii au anuntat ca s-a calificat in finala mare. Eurovision este un concurs muzical in care voturile publicului se impart pe criterii de afinitate culturala, Rusia beneficiind mereu de voturile tarilor vecine. La finala din 2014 e de asteptat o tensiune mult mai mare fata de editiile precedente, dat fiind contextul geopolitic. UPDATE Purtator de cuvant al Eurovision: Daca operatorii de telefonie mobila din Ucraina vor sa blocheze traficul din Crimeea sau daca operatorii rusi vor decide sa isi faca serviciile disponibile in Crimeea, voturile se vor numara in favoarea Rusiei. ) Continuam sa monitorizam situatia, noteaza The Wall Street Journal.

Cea mai mare banca din SUA se teme de concurenta Facebook si Google pe piata serviciilor financiare

Intrarea unor giganti tehnologici precum Facebook si Google pe piata serviciilor financiare va crea dificultati pentru JPMorgan Chase, cea mai mare banca din Statele Unite, a declarat directorul general al institutiei de credit, Jamie Dimon, citat de.

Director banca: Intrarea Facebook si Google pe piata serviciilor financiare va crea dificultati pentru cea mai mare banca din SUA

Intrarea unor companii precum Facebook si Google pe piata serviciilor financiare va crea dificultati pentru JPMorgan Chase, cea mai mare banca din Statele Unite, a declarat directorul general al institutiei de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )