Libnet.ro
UNICEF

13:30

Leul a ajuns la cea mai buna cotatie din ultimele sase luni in raport cu euro

Antena3 Antena3,
Leul a ajuns la cea mai buna cotatie din ultimele sase luni in raport cu euro

Leul a ajuns la cea mai buna cotatie din ultimele sase luni in raport cu euro. Banca Nationala a anuntat pentru astazi un curs de referinta de 4,4340 lei pentru un euro. Dimineata, cotatiile euro au scazut . continuă pe Antena3

Cea mai inalta constructie din lume. Turnul va avea o inaltime de aproape un kilometru

Cea mai inalta constructie din lume este ridicata, incet, dar sigur, in Arabia Saudita. Turnul va masura aproape un kilometru inaltime si va deveni, cu siguranta, mandria regatului. Pretul constructiei.

Cea mai mare banca din SUA se teme de concurenta Facebook si Google pe piata serviciilor financiare

Intrarea unor giganti tehnologici precum Facebook si Google pe piata serviciilor financiare va crea dificultati pentru JPMorgan Chase, cea mai mare banca din Statele Unite, a declarat directorul general al institutiei de credit, Jamie Dimon, citat de.

Cea mai mare banca din Ucraina a inchis temporar sucursalele din Donetk si Lugansk, in contextul violentelor din estul tarii

Privatbank, cea mai mare banca din Ucraina, a inchis temporar sucursalele din regiunile Donetk si Lugansk, ce sunt controlate de separatisti prorusi, intrucat nu mai poate opera tranzactii cu numerar in.

Cea mai populara bautura din lume poate preveni deteriorarea vederii

O ceasca de cafea pe zi poate salva vederea persoanelor afectate de glaucom si diabet, sustin cercetatorii de la Universitatea Cornell din New York, citati de Daily Mail. Cercetatorii americani.

Director banca: Intrarea Facebook si Google pe piata serviciilor financiare va crea dificultati pentru cea mai mare banca din SUA

Intrarea unor companii precum Facebook si Google pe piata serviciilor financiare va crea dificultati pentru JPMorgan Chase, cea mai mare banca din Statele Unite, a declarat directorul general al institutiei de.

Cea mai mare banca din Ucraina a oprit operatiunile cu lichiditati in estul tarii

Privatbank, cea mai mare banca comerciala din Ucraina, a anuntat astazi ca a inchis temporar sucursalele din regiunile Donetsk si Luhansk, adaugand ca nu mai poate derula tranzactii cu numerar in regiunile din estul Ucrainei deoarece violentele din zona reprezinta un risc pentru viata angajatilor sai, transmite Kyiv Post.

FOTO Teoria conspiratiei si longevitatea: Cine este, de fapt, cea mai batrana persoana din lume?

De la o viata in saracie, la un pas de Cartea Recordurilor. O peruanca sustine ca este cea mai batrana persoana din lume si poate dovedi acest lucru cu cartea sa de indentitate. O ancheta a fost demarata pentru a stabili adevarul demn sa figureze in Cartea Recordurilor.

Pretul cauciucului atinge cel mai redus nivel din 2009

Pretul futures al cauciucului a inregistrat ieri, pe piata din Tokyo, cea mai mare scadere din ultimele trei luni, ajungand la cel mai redus nivel din 2009, ca urmare a aprecierii yenului, respectiv pe fondul temerilor legate de slabirea cererii din China.

Cea mai mare REUSITA STIINTIFICA a anului 2014. Am creat viata EXTRATERESTRA in laborator

Cercetatorii americani au anuntat ca au facut cea mai mare descoperire stiintifica a anului 2014, care va revolutiona genetica. Pret de miliarde de ani, codurile ADN ale vietii de pe Terra au fost scrise cu.

Blestemul apelor nu le da pace oamenilor. Cea mai grava situatie este in Arges, unde pamantul a inceput sa o ia la vale

Apele nu le dau pace oamenilor. Cea mai grava situatie ramane in Arges unde, din cauza ploilor torentaile, pamantul a luat-o la vale si ameninta sa ingroape casele. Zeci de locuinte din judet au fost .

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2351 seconds )