Libnet.ro
UNICEF

20:30

Cea mai dura lovitura pentru Liviu Dragnea. Legea care nu ii mai da voie sa ocupe functii publice, adoptata

Playtech Playtech,
Cea mai dura lovitura pentru Liviu Dragnea. Legea care nu ii mai da voie sa ocupe functii publice, adoptata

Liviu Dragnea are parte de inca o lovitura extrem de dura! Fostul presedinte al Partidului Social Democrat a aflat inca ceva care sa-i faca zilele mai grele in inchisoare. Din pacate pentru acesta, propunerea legislativa care l-a facut pana acum sa stea cu sufletul la guras-a adoptat. Dragnea nu mai are voie sa ocupe functii . continuă pe Playtech

Cea mai mare schimbare pentru banci e activa. Cum esti afectat ca roman?

Din 14 septembrie, in Romania platile cu cardul devin mai lente si, vestea mai buna, bancile nu mai au monopol pe banii tai. O schimbare la nivel european a adus aceste schimbari si, daca.

SECRETUL BUNICII: Cea mai simpla si gustoasa reteta de MURATURI! Toamna asta da lovitura cu...

Iata cea mai simpla si gustoasa reteta de muraturi, potrivit DC News. Ingrediente Muraturi 1 lingurita de sare mare 1 lingurita de seminte de coriandru 1 usturoi, feliat cana.

Cum a reusit Viorica Dancila sa se semneze Liviu Dragnea intr-un mail oficial catre Victor Ponta. Gafa uriasa

Victor Ponta, liderul Pro Romania, a aratat, pe pagina sa de Facebook, ca a primit un mail din partea Vioricai Dancila cu privire la Pactul pentru bunastarea romanilor, care era semnat de Liviu Dragnea Cabinet Presedinte. Cum a reusit premierul sa se dea altcineva? Cum a reusit Viorica Dancila sa se semneze Liviu Dragnea .

Pe ce cheltuie fiul lui Liviu Dragnea banii fostului sef PSD, in timp ce acesta e in puscarie

Valentin Dragnea a pierdut un milion de euro in afaceri, dar nu se uita la bani cand vine vorba sa isi faca poftele. in timp ce tatal sau se afla in puscarie, unde isi ispaseste pedeapsa primita in dosarul angajprilor fictive la DGASPC Teleorman, fiul lui Liviu Dragnea cheltuie banii pe masini de lux. Fiul .

Viorica Dancila, acuzata ca propaga ideile lui Liviu Dragnea

Presedintele PMP, Eugen Tomac, afirma ca liderul PSD le-a transmis partidelor parlamentare un mesaj prin care le invita sa adere la ideile lui Liviu Dragnea. in ultimele luni asistam la o incercare.

Tomac spune ca premierul i-a trimis pactul de pe adresa fostului lider PSD: Azi dimineata, mi-am deschis e-mailul si vad ca-mi scrie Liviu Dragnea

Presedintele PMP Eugen Tomac a declarat ca premierul i-a trimis pactul propus partidelor de pe contul lui Liviu Dragnea, confirmand astfel ca e marioneta fostului lider al social-democratilor.

Mai multi bani pentru tichetele de masa. Ce valoare vor avea, daca se adopta aceasta lege

Un proiect legislativ propune mai multi bani pentru tichetele de masa, dat fiind ca valoarea unuia, din prezent, nu ajunge pentru achizitia unei mese de pranz. Ce valoare vor avea, daca se adopta aceasta lege? Mai multi bani pentru tichetele de masa. Ce valoare vor avea, daca se adopta legea? Valoarea tichetelor de masa este .

VIDEO Seceta face ravagii in Baragan. Cea mai afectata este cultura de rapita

Seceta afecteaza cultura de rapita, una dintre cele mai profitabile pentru agricultori dar care a devenit in ultimii ani cea mai paguboasa. Pamantul uscat provoaca intarzieri si la insamantarea graului de toamna. Cultura trebuie infiintata pana pe 15 octombrie si daca nu ploua exista riscul ca productia sa fie mult diminuata atat cantitativ cat si calitativ.

Cea mai mare stea neutronica descoperita pana acum forteaza limitele fizicii. Aceasta are un diametru de 24 km si o masa de 333.000 de ori mai mare decat cea a Pamantului

Astronomii au detectat cea mai masiva stea neutronica descoperita vreodata, una care aproape ca nu ar trebui sa existe, noteaza CNN. Stelele neutronice, ramasite aparute dupa supernove, sunt cele mai mici stele din Univers, ele avand dimensiuni comparabile cu cele ale unui oras mare.

Triughiul Bermudelor din Romania, padurea considerata cea mai inspaimantatoare de pe Pamant

Padurea cea mai infricosatoare de langa Cluj-Napoca sau Triunghiul Bermudelor din Romania are o poveste sinistra. Aceasta a devenit cunoscuta din cauza dovezilor stranii ca ceva cel putin ciudat s-ar afla printre multimile inalte de copaci. Cu toate ca pare o padure simpla cu stejari, ascunde mult mai multe lucruri. Cea mai infricosatoare padure din .

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )