Libnet.ro
UNICEF

08:45

Cea mai mare stea neutronica descoperita pana acum forteaza limitele fizicii. Aceasta are un diametru de 24 km si o masa de 333.000 de ori mai mare decat cea a Pamantului

Hotnews Hotnews,
 Cea mai mare stea neutronica descoperita pana acum forteaza limitele fizicii. Aceasta are un diametru de 24 km si o masa de 333.000 de ori mai mare decat cea a Pamantului

Astronomii au detectat cea mai masiva stea neutronica descoperita vreodata, una care aproape ca nu ar trebui sa existe, noteaza CNN. Stelele neutronice, ramasite aparute dupa supernove, sunt cele mai mici stele din Univers, ele avand dimensiuni comparabile cu cele ale unui oras mare. continuă pe Hotnews

Romania va intra in Cartea Recordurilor pe 13 octombrie cu cea mai mare ora de Kangoo Jumps

Kinga Sebestyen, renumita antrenoare si creator de programe de slabit si recuperare medicala, pregateste cea mai mare ora de Kangoo Jumps din istorie. Evenimentul va avea loc pe 13 octombrie in Piata Mare din Oradea, unde vor participa peste 1300 de persoane. Reprezentantii Cartii Recordurilor vor inregistra initiativa si vor include aceasta actiune in Guiness Book of World Records.

Schimbarile climatice: Cea mai mare greva globala.

Tineri din toata lumea vor participa la cea mai mare greva globala in ceea ce priveste clima, ne spu.

Togetherness, cea mai mare pictura colectiva din Elvetia, expusa la Bucuresti

Lucrarea Togetherness, cea mai mare pictura colectiva din Elvetia, va fi expusa la Bucuresti, pe 2.

Cea mai mare schimbare pentru banci e activa. Cum esti afectat ca roman?

Din 14 septembrie, in Romania platile cu cardul devin mai lente si, vestea mai buna, bancile nu mai au monopol pe banii tai. O schimbare la nivel european a adus aceste schimbari si, daca.

Iohannis:PSD reprezinta cea mai mare amenintare la adresa Romaniei. Le este frica sa vina la vot in Parlament. A fost nevoie sa resping de trei ori remanierea

Presedintele Klaus Iohannis a avut un discurs foarte dur la adresa guvernarilor PSD si a subliniat ca social-democratii sunt o amenintare la adresa Romaniei, precum si faptul ca acestora le e frica sa mearga in Parlament pentru un nou vot de incredere pentru Guvern.

Cea mai dura lovitura pentru Liviu Dragnea. Legea care nu ii mai da voie sa ocupe functii publice, adoptata

Liviu Dragnea are parte de inca o lovitura extrem de dura! Fostul presedinte al Partidului Social Democrat a aflat inca ceva care sa-i faca zilele mai grele in inchisoare. Din pacate pentru acesta, propunerea legislativa care l-a facut pana acum sa stea cu sufletul la guras-a adoptat. Dragnea nu mai are voie sa ocupe functii .

Nimeni nu a stiut pana acum. Gestul familiei Iorgulescu, in ziua inmormantarii lui Dani Vicol

Dani Vicol, victima din accidentul produs de Mario Iorgulescu, a fost inmormantat pe 12 septembrie. Familia calaului tanarului a promis ca va ajuta cu orice, mai ales cand vine vorba de cei doi copii pe care fiul lor i-a lasat orfani de tata. Ce gest au facut acestia in ziua inmormantarii lui Dani Vicol? Ce .

VIDEO Seceta face ravagii in Baragan. Cea mai afectata este cultura de rapita

Seceta afecteaza cultura de rapita, una dintre cele mai profitabile pentru agricultori dar care a devenit in ultimii ani cea mai paguboasa. Pamantul uscat provoaca intarzieri si la insamantarea graului de toamna. Cultura trebuie infiintata pana pe 15 octombrie si daca nu ploua exista riscul ca productia sa fie mult diminuata atat cantitativ cat si calitativ.

SECRETUL BUNICII: Cea mai simpla si gustoasa reteta de MURATURI! Toamna asta da lovitura cu...

Iata cea mai simpla si gustoasa reteta de muraturi, potrivit DC News. Ingrediente Muraturi 1 lingurita de sare mare 1 lingurita de seminte de coriandru 1 usturoi, feliat cana.

Vor fi interzise tigarile electronice in Romania? 5 oameni au murit pana acum din cauza lor in SUA!

Cinci persoane au murit la inceputul lunii septembrie din cauza unei boli pulmonare misterioase despre care medicii cred ca ar putea fi cauzata de vapori. Centrele pentru Controlul si prevenirea bolilor au declarat ca numarul posibilelor cazuri de boli respiratorii severe de la persoane care apeleaza sau folosesc tigari electronice se ridica acum la aproximativ .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )