Libnet.ro
UNICEF

08:15

Cea mai emotionanta filmare cu Andreea Balan: Vei simti durerea in cele mai adanci colturi ale sufletului...

Antena3 Antena3,
Cea mai emotionanta filmare cu Andreea Balan: Vei simti durerea in cele mai adanci colturi ale sufletului...

Andreea Balan e cineva. Andreea Balan e vedeta. Andreea Balan are tot ce vrea. Andreea Balan are bani. Andreea Balan are tot. Oare? Si chiar daca e asa, de ce ea si nu altcineva? De ce ea are atata noroc. continuă pe Antena3

Statuile de ceara a vedetelor. Care e cea mai reusita?

Vedetele fac ce fac si reusesc sa arate bine nu doar in carne si oase, pe micile ecrane sau in paginile revistelor ci si in varianta lor de ceara. Daca nu ne crezi, priveste aceste statui de ceara si te vei convinge.

Care din surorile Kardashian-Jenner este cea mai bogata?

Clanul Kardashian-Jenner a devenit cea mai cunoscuta familie din lumea showbizului. Insa, atat cele cinci surori, cat si ambitioasa lor mama, nu au obtinut doar faima, ci si sute de milioane in conturi. Iata care este cea mai bogata dintre ele.

BSDA 2018, cea mai mare expozitie de tehnica militara din estul Europei! Armele viitorului, la Romaero (VIDEO)

La Romaero s-a deschis cea mai mare conferinta si expozitie de aparare, securitate si aeronautica din estul Europei, informeaza B1 TV. Atrase de anuntul guvernantilor ca Romania isi va innoi armamentul, ce.

Cercetatorii fac lumina. Care este cea mai veche civilizatie de pe Terra

Potrivit unui studiu realizat de cercetatorii de la Universitatea din Copenhaga, indigenii din Australia, numiti si aborigeni, sunt cea mai veche civilizatie de pe Pamant. Dezvaluirile au fost publicate.

Cea mai batrana femeie din lume spune ca a fost trista toata viata ei

O rusoaica, care pretinde ca este cea mai batrana persoana din lume, spune ca aniversarea de 129 de ani nu este altceva decat o pedeapsa pentru ea. Daca te asteptai la o poveste plina de optimism, te-ai cam inselat. Pentru unii oameni viata este o adevarata minune, insa pentru aceasta rusoaica lucrurile nu stau deloc [].

Cea mai curata apa din lume se gaseste la noi in tara

Cea mai curata apa din lume se gaseste la noi in tara. in Muntii Bucegi exista sapte izvoare care au uimit o lume intreaga prin puritatea lor. intre lacurile Bolboci si Scropoasa, mai precis la cota.

Romania va primi cea mai noua configuratie Patriot

Compania americana Raytheon va livra Romaniei cea mai noua configuratie a sistemului de rachete Patriot, cea care este folosita si de Armata Statelor Unite, iar specialistii romani vor avea sansa de a contribui in viitor la optimizarea si modernizarea acestui sistem, in contextul in care Europa se confrunta cu provocari de securitate fara precedent de la caderea Zidului Berlinului, in 1989, a declarat miercuri country managerul Raytheon, Mike Ellison, in cadrul unei conferinte de presa organizate cu ocazia expozitiei internationale Black Sea Defense and Aerospace BSDA) 2018, potrivit News. ro.

Tara noastra - cea mai mare inflatie din UE, in aprilie

Florian Libocor: O tara intreaga nu intelege ca, acum, cu 1. 400 de lei nu mai este in masura sa cumpere aceleasi bunuri si servicii pe care le cumpara in urma cu un an cu o mie de lei * Vasilescu, BNR: Dobanda si inflatia sunt surori siameze Rata anuala a inflatiei inregistrata de tara noastra in luna aprilie a atins cea mai mare valoare din Uniunea Europeana UE), respectiv 4,3%, evidentiaza Eurostat. Alaturi de Roma-nia, pe primele locuri ca nivel al inflatiei se afla Slovacia cu 3%) si Estonia 2,9%), in timp ce statele cu cea mai scazuta inflatie sunt Cipru minus 0,3%) si Irlanda minus 0,1%).

Peste 270 de expozanti la cea mai mare expozitie de tehnica militara din estul Europei. Cele mai mari companii din lume au venit sa prezinte tehnicile de lupta (VIDEO)

La Romaero s-a deschis cea mai mare conferinta si expozitie de aparare, securitate si aeronautica din estul Europei, informeaza B1 TV. Atrase de anuntul guvernantilor ca Romania isi va innoi armamentul, ce.

Romania, cea mai mare INFLATIE din UE! Date iNGRIJORATOARE ale experitilor europeni

Romania a inregistrat in aprilie cea mai mare inflatie din Uniunea Europeana UE), se arata intr-un raport Eurostat. Potrivit biroului de statistica al Comisiei Europene, inflatia a fost de 4,3%, de trei ori .

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )