Libnet.ro
UNICEF

13:30

VIDEO. Simona Halep a fost nominalizata pentru cea mai frumoasa lovitura din Turneul Campioanelor

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Simona Halep a fost nominalizata pentru cea mai frumoasa lovitura din Turneul Campioanelor

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a fost nominalizata de WTA pentru cea mai frumoasa lovitura din cadrul Turneului Campioanelor de la Singapore. continuă pe România Liberă

VIDEO Simona Halep a fost nominalizata pentru cea mai frumoasa lovitura de la Turneul Campioanelor

Simona Halep a fost nominalizata de WTA pentru cea mai frumoasa lovitura de la Turneul Campioanelor, cu o executie din meciul cu Dominika Cibulkova, pierdut cu scorul de 3-6, 6-7 5), in Grupa Rosie a competitiei. Contracandidatele Simonei sunt Dominika Cibulkova, Svetlana Kuznetsova, Madison Keys si Karolina Pliskova.

VIDEO Simona Halep poate castiga ceva dupa evolutiile de la Singapore. Pentru ce titlu a fost nominalizata romanca

Simona Halep a parasit dupa faza grupelor Turneul Campioanelor de la Singapore, care a fost castigat de slovaca Dominika Cibulkova.

Ion Tiriac: Simona Halep numarul unu mondial? E o gluma

Simona Halep a fost eliminata de la Turneul Campioanelor inca din faza grupelor pentru al doilea an consecutiv. Ion Tiriac lanseaza un atac la adresa numarului patru mondial, fostul jucator fiind de parere ca Simona se antreneaza prea putin. Halep numarul unu mondial? E o gluma, a precizat omul de afaceri .

Simona Halep, la revenirea in Romania: Domnul Tiriac are dreptate, va trebui sa stau cat mai multe ore pe teren

Eliminata in faza grupelor la Turneul Campioanelor, Simona Halep a revenit duminica in Romania. Criticata de Ion Tiriac ca se pregateste prea putin, numarul 4 WTA i-a dat dreptate fostului tenismen. Va trebui sa stau cat mai multe ore pe teren, domnul Tiriac are dreptate.

Simona Halep si-a stabilit programul de pregatire si primul turneu din 2017

Eliminata in faza grupelor la Turneul Campioanelor din Singapore, jucatoarea Simona Halep a stabilit programul de pregatire pentru lunile urmatoare alaturi de antrenorul sau, Darren Cahill.

Ce i-a raspuns Simona Halep lui Ion Tiriac, dupa ce acesta a spus ca e o gluma ca ea sa ajunga pe primul loc in lume

Apropiat al Simonei Halep, Ion Tiriac nu s-a sfiit sa spuna ca trateaza ca o gluma ideea ca Simona Halep sa ajunga pe locul intai in lume.

WTA: Simona Halep ramane pe locul 4; Dominika Cibulkova a urcat pana pe 5

Simona Halep se afla si in aceasta saptamana pe locul 4 in ierarhia WTA, cu 5228 de puncte acumulate. Castigatoare a Turneului Campioanelor, Dominika Cibulkova a urcat pana pe pozitia a cincea in lume 4875 puncte). Lider se mentine Angelique Kerber 9. 080), nemtoaica fiind urmata in ierarhie de Serena Williams 7. 050) si Agnieszka Radwanska 5. Romania are patru sportive in TOP 100 WTA.

S-a terminat! Simona Halep a aflat pe ce loc va termina anul 2016 in clasamentul mondial al tenisului feminin

Simona Halep n-a reusit sa iasa din Grupa Rosie a Turneului Campioanelor si a terminat anul competitional 2016, intrand in vacanta.

Finala inedita la Turneul Campioanelor de la Singapore. Kerber si Cibulkova se bat pentru cel mai ravnit trofeu al anului

Finala inedita la Turneul Campioanelor de la Singapore. Dupa ce a invins-o pe Simona Halep si s-a calificat in semifinale, Cibulkova, numarul 8 WTA, s-a calificat in ultimul act dupa ce a.

Si in 2016 vor sa va f..., aaa... sa va fure votul! Un socialist din Republica Moldova candideaza la cea mai tare gafa din campania electorala (VIDEO)

Cea mai tare gafa a actualei campanii electorale din Republica Moldova i-a apartinut unui socialist. Analistul politic Bogdan Tirdea, membru al pardidului condus de Igor Dodon, pro-rusul ramas in cursa pr.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )