Libnet.ro
UNICEF

00:07

Istoria Apple: de la startup de garaj la cea mai puternica firma din lume

Playtech Playtech,
Istoria Apple: de la startup de garaj la cea mai puternica firma din lume

Apple a si supravietuit intr-o competitie acerba aproape 40 de ani, a si devenit cea mai valoroasa companie din lume. E in parte un miracol, atat cat permite tehnologia si economia, dar si inspiratie. Apple, pe scurt, e un startup pornit in garaj, care valoreaza astazi peste 158 de miliarde de dolari a ajuns []. continuă pe Playtech

UBS si-a pastrat si anul trecut titlul de cea mai mare banca privata din lume

Grupul elvetian UBS si-a pastrat si anul trecut titlul de cea mai mare banca privata din lume, potrivit unui studiu publicat luni de firma britanica Scorpio Partnership, transmite Reuters.

Cea mai in forma femeie din lume a dezvaluitcum isi intretine corpul VIDEO

Tia-Clair Toomey, castigatoarea titlului de Cea mai in forma femeie din lume, are un program strict atunci cand vine vorba de intretinerea formei corpului. Pe langa exercitii, aceasta consuma un anumit tip de proteine, acordand o importanta deosebita inclusiv recuperarii.

Euro are cea mai buna evolutie din ultimii cinci ani

Moneda unica europeana euro) este tranzactionata in prezent, pe pietele externe, la niveluri la care nu a mai fost din ianuarie 2015, raportat la dolar, si, totodata, inregistreaza cea mai buna evolutie a sa din ultimii cinci ani, in conditiile in care dolarul slabeste, iar economia uniunii monetare incepe sa se redreseze treptat.

Cea mai mare agentie de turism din Romania, Paravion, intra in insolventa

Paravion, cea mai mare agentie de turism online din Romania, intra in insolventa, noteaza Profit. ro. In 2014, Paravion a cumparat portalul turistic Bavul. com din Turcia, ale carui afaceri au fost afectate insa substantial de situatia politica si de securitate din aceasta tara.

Cea mai mare agentie de turism online intra in insolventa

Paravion, cea mai mare agentie de turism online din Romania, va intra in insolventa, pe fondul problemelor politice si, implicit, de securitate din Turcia.

Donarile de sange au scazut pana la pragul critic, situatia este cea mai grava in Bucuresti

Colecta de sange a scazut la nivel national cu o treime, atingand astfel pragul critic, iar situatia cea mai grava este in Bucuresti, unde s-a recurs cerut sprijinul altor centre de transfuzie, a declarat, luni, pentru News. ro, directorul Institutului National de Hematologie Transfuzionala, dr. Luminita Rusen.

Cea mai mare agentie de turism online din Romania intra in insolventa!

Paravion, cea mai mare agentie de turism online din Romania, intra in insolventa. Parte din Happy Tour Group, unul dintre cele mai mari grupuri de turism roman, Paravion intra in.

Lupeni 1929. Masacrul care a inecat in sange cea mai faimoasa greva a minerilor de la inceputul secolului XX

Au trecut 88 de ani de la cea mai cumplita greva a minerilor din Valea Jiului, o manifestare care a facut inconjurul lumii prin represaliile cu care a fost intampinata si care au dus la moartea a peste 20 de oameni.

Cea mai veche centrala nucleara din lume, inchisa pentru lucrari de reparatie

Al doilea reactor al centralei nucleare de la Beznau, in Elvetia, a trebuit sa fie inchis in noaptea de vineri spre sambata, a anuntat compania care administreaza aceasta centrala nucleara, cea mai veche din lume, potrivit AFP.

FOTO Un secol de la cea mai mare batalie din Primul Razboi Mondial. La Marasesti s-a rostit pentru prima data Pe aici nu se trece!

Batalia de la Marasesti, care a inceput pe 6 august 1917, a fost cea mai importanta operatiune militara desfasurata de Armata Romana in timpul Primului Razboi Mondial.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2347 seconds )