Libnet.ro
UNICEF

13:45

Este cea mai buna atractie turistica din lume si cel mai probabil nu ai fost aici. Doar 1.268 de romani o viziteaza

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Este cea mai buna atractie turistica din lume si cel mai probabil nu ai fost aici. Doar 1.268 de romani o viziteaza

Templul hindus Angkor Wat din Cambodgia a fost numit cea mai buna atractie turistica din lume de catre ghidul Lonely Planet , iar anul acesta doar 1. 268 de romani ajung sa-l viziteze. Cifra este extrem de mica daca ne gandim ca in Grecia, cea mai. continuă pe Wall-Street Ro

Boxerul american Floyd Mayweather este cel mai bine platiti sportiv din lume, cu venituri record de 300 de milioane de dolari in perioada iunie 2014-iulie 2015

Boxerul american Floyd Mayweather a avut venituri record de 300 de milioane de dolari in perioada iunie 2014-iulie 2015, fiind cel mai bine platit sportiv din lume, informeaza Forbes. Mayweather l-a devansat astfel pe.

FOTO. Forbes. Cine este cel mai bine platit fotomodel din lume

Brazilianca Gisele Bundchen conduce si in acest an clasamentul Forbes al celor mai bine platite fotomodele din lume, datorita celor 44 de milioane de dolari pe care i-a castigat.

UE Boom 2 cea mai buna boxa Bluetooth a devenit mai buna

Considerata de multi ca fiind cea mai buna boxa Bluetooth din lume, UE Boom a primit un update important zilele trecute sub forma UE Boom 2. Daca erati in cautarea unei boxe Bluetooth de calitate, veti fi placut impresionati la aflarea vesti ca una dintre cele mai bune astfel de gadgeturi a devenit subit mai [] UE Boom 2 cea mai buna boxa Bluetooth a devenit mai buna Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cea mai buna prietena a mea s-a casatorit cu barbatul care m-a violat

Viata unei viitoare domnisoare de onoare, care astepta cu sufletul la gura nunta celei mai bune prietene, a fost distrusa dupa ce logodnicul viitoarei mirese a violat-o, scrie adevarul. ro. Drama ei nu a.

Sobolewski propune listarea Postei Romane la bursa, dupa esecul privatizarii. Ar fi cea mai buna varianta de capitalizare pentru companie

Listarea Postei Romane pe piata de capital ar putea reprezenta cea mai buna varianta de capitalizare pentru companie, a declarat Ludwik Sobolewski, directorul general al Bursei de Valori Bucuresti BVB), si fost presedinte al Consiliului de Administratie al Postei Romane.

Pentru a noua oara! Gisele Bundchen, cel mai bine platit supermodel din lume

Se tot zvoneste ca este pe punctul sa divorteze de sotul ei, dar daca in dragoste lucrurile nu-i merg ca pe roate, nu acelasi lucru se poate spune despre cariera.

Floyd Mayweather, cel mai bine platit sportiv din lume

Mayweather, care si-a anuntat luna aceasta retragerea din activitate, il devanseaza in aceasta ierarhie pe marele sau rival, filipinezul Manny Pacquiao.

Tragedia unei tinere: Cea mai buna prietena a mea s-a casatorit cu barbatul care m-a violat

Viata unei viitoare domnisoare de onoare, care astepta cu sufletul la gura nunta celei mai bune prietene, a fost distrusa dupa ce logodnicul viitoarei mirese a violat-o. Drama ei nu a impresionat-o pe cea care ii era precum o sora. Aceasta a ales sa ramana in continuare alaturi de violator, cu care s-a casatorit.

Cea mai frumoasa cladire din Baragan, deschisa publicului. Casa in care s-a scris istoria cinematografiei romanesti, o bijuterie arhitectonica

Sub umbrela Zilelor Europene ale Patrimoniului, calarasenii au astazi ocazia sa viziteze cea mai frumoasa cladire istorica din Baragan. Ziua portilor deschise la Directia de Cultura, care functioneaza in casa-monument a instaritilor Ana si Marinache Popescu, incepe sambata, 19 septembrie, la ora 10.

Valutele emergente, in cea mai lunga perioada de avans din ultimele cinci luni

Monedele tarilor emergente au crescut si ieri, continuand cea mai lunga perioada de apreciere din aprilie pana in prezent, fata de dolar, in conditiile in care investitorii au indoieli ca banca centrala a SUA Federal Reserve - Fed) va decide, la reuniunea de saptamana aceasta, sa majoreze dobanda cheie.

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2485 seconds )