Libnet.ro
UNICEF

15:30

Cea mai frumoasa primarita din Romania, la Subiectiv

Antena3 Antena3,
Cea mai frumoasa primarita din Romania, la Subiectiv

Locuitorii comunei aradene Petris au ales-o pe Irina Onescu in functia de primar. Tanara de 31 de ani a vorbit joi, la Subiectiv cu Razvan Dumitrescu despre cum a ajuns sa candideze,. continuă pe Antena3

Borza: Am taiat in carne vie pe toate palierele de costuri, iar Hidroelectrica a devenit cea mai profitabila companie din Romania

Hidroelectrica a devenit cea mai profitabila companie din Romania, cu o marja de profit operational de 68%, nemaivazuta in Romania, dupa ce au fost taiate costuri pe toate palierele, a declarat Remus Borza, reprezentantul Euro Insol, administratorul judiciar al companiei.

Cea mai batrana culturista din lume are 80 de ani. Nu o sa-ti vina sa crezi cat de bine arata (FOTO)

Cea mai batrana culturista din lume are opt decenii de viata. Desi nu mai este nici macar la a doua tinerete, femeia arata intr-un mod incredibil, iar daca nu si-ar recunoaste.

Este romanul cu cea mai mare pensie din tara. Cati bani ridica de la posta in fiecare luna

Gheorghe Balasoiu este de departe cel mai invidiat pensionar. Si asta pentru ca fostul procuror la Curtea de Apel Pitesti, dar si fostul director al Penitenciarului Colibasi, are o pensie de 36. 000 de lei pe luna, fiind considerata cea mai mare din Romania.

Cea mai mare combina din lume a ajuns in judetul Dolj. Utilajul a doborat recordul mondial pentru cantitatea de grau recoltata in opt ore

Cea mai mare combina din lume a fost cumparata de o ferma din judetul Dolj, iar de astazi va incepe recoltarea culturii de rapita. Utilajul a doborat recordul mondial pentru cea mai mare cantitate de grau recoltata in opt ore.

Urzeala Tronurilor: Cum a fost realizata cea mai impresionanta scena de lupta

Battle of the Bastards este episodul 9 din sezonul 6 din Urzeala Tronurilor, sezoncare se va incheia duminica, iar acesta a inclus cea mai impresionanta lupta din intregul serial. Daca sunteti fani Game of Thrones si nu ati vazut inca ultimul episod, este recomandabil sa ocoliti acest material pana cand l-ati vizionat. Trecand peste avertismentul [].

FOTO. Unde s-a nascut cea mai grava boala din ultimele decenii

Datorita tehnicilor moderne de mapare genetica, una dintre cele mai grave boli ale omenirii, infectia cu virusul HIV, a fost datata in premiera in cadrul unui amplu studiu realizat de oamenii de stiinta din Marea Britanie. Astfel, cercetatorii de la Universitatea Oxford au reusit sa stabileasca originile acestei infectii, care a aparut pentru prima data in urma cu 100 de ani, pe continentul african.

Vot final pentru cei mai buni profesori din Romania

Mai sunt cateva zile in care puteti vota pentru cei mai buni 10 profesori dintara!Campania nationala Liga Profesorilor Exceptionali,lansata de Fundatia Dan Voiculescu pentru.

Hidroelectrica va fi cea mai profitabila companie, spune administratorul judiciar

Hidroelectrica a devenit cea mai profitabila companie din Romania, dupa ce, in perioada insolventei, au fost taiate costuri pe toate palierele, a declarat, marti, Remus Borza, reprezentantul Euro Insol, administratorul judiciar al Hidroelectrica, intr-o conferinta de presa prilejuita de iesirea societatii din insolventa, infrmeaza Agerpres.

Remus Borza, despre iesirea Hidroelectrica din insolventa: In 2016, predam aceasta societate cu indicatori care ar face invidioasa orice companie din Romania

Hidroelectrica a devenit cea mai profitabila companie din Romania, dupa ce, in perioada insolventei, au fost taiate costuri pe toate palierele, a declarat, marti, Remus Borza, reprezentantul Euro Insol, administratorul judiciar al Hidroelectrica, intr-o conferinta de presa prilejuita de iesirea societatii din insolventa, potrivit Agerpres. In 2016, predam celor doi actionari, Ministerul Energiei si Fondul Proprietatea, aceasta societate cu indicatori care ar face invidioasa orice companie din Romania. Am taiat in carne vie pe toate palierele de costuri, a spus Borza.

Curentul electric, oprit temporar, in mai multe zone din trei judete

Locuitorii mai multor zone din Bucuresti si judetele Ilfov si Giurgiu raman, marti, fara curent electric, din cauza unor lucrari de revizii, reparatii si modernizari in reteaua de distributie.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )