Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cea mai ieftina casa din Romania. Este situata in Oradea si se vinde cu 5.000 de lei

Antena3 Antena3,
Cea mai ieftina casa din Romania. Este situata in Oradea si se vinde cu 5.000 de lei

Un executor judecatoresc scoate la licitatie un imobil de 28 de metri patrati. Pretul de incepere a licitatiei, care va avea loc in data de 24 mai, este de 5. 100 de lei. Casa este situata in Oradea, pe. continuă pe Antena3

Este orasul cu cea mai mare suprafata din Romania, insa putini au auzit de el

Cele mai mari orase din Romania in functie de numarul de locuitori sunt Bucurestiul, Cluj-Napoca sau Timisoara, insa daca ne uitam la suprafata, acestea nici macar nu se gasesc pe primele trei.

Mihai Bendeac a luat cea mai importanta decizie din viata: Stii ca trebuie sa intri si in Biserica, nu?

Cunoscutul actor de comedie Mihai Bendeac a vorbit despre unul dintre cele mai delicate momente din viata lui. intrebat, intr-un interviu acordat viva. ro, despre noul emisiune iUmor, actorul a afirmat ca.

Radu Stefan isi vinde casa din Romania. Cat cere pe vila din Tunari capitanul lui Lazio (FOTO)

Unul dintre cei mai buni jucatori romani de fotbal, Radu Stefan, pare sa nu vrea sa mai aiba de-a face nimic cu Romania. Dupa ce a refuzat in repetate randuri sa mai joace pentru nationala, capitanul.

Cea mai influenta familie din intreaga lume. Inclusiv Papa si Vaticanul depind de ea

Una dintre cele mai puternice si influente familii din istorie, familia italiana de Medici a strans o avere considerabila, in secolul XIV, iar cu ajutorul acesteia a ajutat la progresul stiintific si artistic al.

Cea mai tare telenovela din showbiz! I-a furat iubita celui mai bun prieten, iar acum a lasat-o insarcinata!

Incurcate mai sunt itele iubirii printre tinerii de bani gata care se invart in lumea mondena. Dupa ce i-a furat iubita celui mai bun prieten si a devenit astfel protagonistul unei adevarate telenovele, unul.

Meteorologii avertizeza! Cod galben de fenomene periculoase in mai multe judete din Romania

Localitati din zece judete situate in Muntenia, Oltenia si Transilvania sunt vizate de noi avertizari nowcasting Cod galben de instabilitate atmosferica in urmatoarea ora, potrivit Administratiei Nationale de.

Un procuror DIICOT a scris cea mai buna piesa de teatru a anului in Romania. Numai mie mi se putea intampla asta

Daniel Oltean, procuror in cadrul Serviciului teritorial DIICOT Targu Mures, a obtinut luni seara la Alba Iulia premiul pentru cea mai buna piesa de teatru a anului 2017, in cadrul Galei UNITER. Piesa premiata se numeste 50 de secunde.

VIDEO Permise retinute pe banda rulanta pe cea mai frumoasa sosea din Romania. Strainii forteaza intrarea pe sosea

In ciuda tuturor avertismentelor, a indicatoarelor, soferii ignora interdictia de a merge Transalpina, desi aceasta nu a fost redata circulatiei rutiere. Asa se face ca periodic conducatorii auto care se avetureaza pe DN 67 C si sunt surprinsi de politistii de la Rutiera raman fara permis de conducere.

Este oficial cel mai scump oras din Romania. Preturile, cu 14% mai mari ca in Bucuresti

Preturile medii solicitate pentru apartamentele disponibile spre vanzare la nivel national au inregistrat, in luna aprilie, o scadere usoara, de 0,3%, de la 1. 200 la 1. 197 de euro pe metru patrat util, conform.

Noi curse aeriene sunt anuntate, din vara, de la Iasi. Cu cat a crescut traficul prin cea mai mare aerogara din Moldova

Oficialii aerogarii iesene au prezentat cea mai recenta analiza de trafic, prilej cu care au anuntat si noile destinatii ale unuia dintre operatorii low-cost.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )