Libnet.ro
UNICEF

17:00

Cea mai importanta companie de zarzuela din Spania, in spectacol la Sibiu

Adevărul Adevărul,
Cea mai importanta companie de zarzuela din Spania, in spectacol la Sibiu

Peste 400 de costume traditionale spaniole vor fi folosite in cel mai mare spectacol de zarzuela prezentat vreodata in Romania, joi 3 octombrie 2013, la Casa de Cultura a Sindicatelor din Sibiu, in cadrul Festivalului International al Artei Lirice. continuă pe Adevărul

Universitatea Yale a primit cea mai mare donatie din istoria sa: 250 milioane dolari

Universitatea Yale din Statele Unite a primit cea mai mare donatie din istoria sa de 312 ani dupa ce un absolvent care s-a pensionat in luna iunie i-a oferit suma de 250 milioane dolari, relateaza Reuters.

Beneficille vremii urate. Cum a devenit marti cea mai verde zi din energie

Vantul puternic a adus cea mai verde zi din energie. Eolienele au depasit reactoarele de la Cernavoda si furnizeaza, in prezent, 21% din productia totala de energie de la noi din tara. Cea mai buna.

Cea mai bogata femeie din Australia renunta la conducerea afacerilor de familie

Gina Rinehart, cea mai bogata persoana din Australia, va renunta la conducerea afacerilor de miliarde de dolari ale familiei ei pentru a face pace intre ea si copii ei. Trei dintre cei patru copii si-au dat in judecata mama si au cerut inlocuirea ei din board-ul de conducere a companiilor.

Sharp Aquos Phone Xx vine cu cea mai mica rama pe toate partile

Cu toate ca foarte multi producatori se chinuie la acest capitol, momentan Sharp a castigat titlul de a integra cea mai subtire rama in Aquos Phone Xx. Incercand sa ofere un ecran cat mai generos intr-un smartphone de dimensiuni cat mai reduse, cei de la Sharp au anuntat actualul lider de piata la acest capitol cu un nume foarte simplu, Aquos Phone Xx. Noul terminal al japonezilor, ce se va comercializa prin intermediul operatorului Softbank 4G LTE, va avea un [].

Un dar istoric. Aceasta este cea mai mare donatie pe care Universitatea a primit-o vreodata

Un absolvent al Universitatii Yale din SUA, care s-a pensionat in luna iunie, a donat institutiei de invatamant suma de 250 milioane de dolari. Aceasta este cea mai mare donatie din istoria Universitatii.

VIDEO. Bucurestiul este cea mai PERICULOASA capitala din UE. Vezi din ce cauza.

Bucurestiul este considerat cea mai periculoasa capitala din Uniunea Europeana. // Expertii spun ca din cauza cladirilor vechi si nesigure, un cutremur foarte mare ar putea fi devastator pentru locuitorii Capitalei.

Record de frig in Bucuresti. Cea mai rece zi de 1 octombrie din 1929 pana in prezent. Vremea ramane deosebit de rece si in a doua parte a saptamanii

Temperatura minima inregistrata astazi in Bucuresti, de 8 grade, n-a mai fost atinsa din 1929, anul in care in Romania s-au inceput masuratorile sistematice ale fenomenelor meteo. Florinela Georgescu, dire.

Sorin Alexandrescu: DNA mi-a refuzat in mod vadit orice drept la aparare, actionand unilateral si discretionar cu scopul de a compromite cel mai important trust media din Romania

Directorul general Antena TV Group, Sorin Alexandrescu, trimis in judecata de Directia Nationala Anticoruptie pentru santaj in dosarul privind santajarea administratorului firmei RCSRDS Ioan Bendei, sustine, intr-un comunicat transmis de Intact Media Group, ca procurorii anticoruptie i-au refuzat dreptul la aparare, actionand unilateral si discretionar cu scopul de a compromite cel mai important trust media din Romani. Alexandru a mai afirmat ca a aflat ca a fost trimis in judecata din presa, si nu de la DNA, reiterand ca dosarul ar fi fost fabricat pe declaratii mincinoase pentru a acoperi una dintre cele mai grave fapte de coruptie din fotbalul romanesc.

FOTO Spectacol de forta in Coreea de Sud: armata si-a expus arsenalul militar

Coreea de Sud a organizat marti cea mai mare parada militara din ultimul deceniu, iar Seulul a fost traversat de sute de soldati mergand la unison, tancuri si lansatoare de rachete. Autoritatile sud-coreene au folosit evenimentul pentru a-si evidentia superioritatea militara si a expus o racheta de inalta precizie ce poate fi folosita in eventualele atacuri impotriva Coreei de Nord.

Eolienele asigura o cincime din productia nationala

Energia produsa de centralele eoliene acopera 21% din productia nationala, fiind a doua cea mai importanta sursa de electricitate, dupa carbune, care are o pondere de peste 27%, informeaza Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )