Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cea mai impresionanta experienta muzicala 3D ajunge la Bucuresti: Vivaldianno - City of Mirrors

Adevărul Adevărul,
Cea mai impresionanta experienta muzicala 3D ajunge la Bucuresti: Vivaldianno - City of Mirrors

Vivaldianno - City of Mirrors, spectacol muzical 3D inspirat de viata si opera geniului baroc Antonio Vivaldi, va ajunge in premiera la Bucuresti oferind o experienta impresionanta pentru orice iubitor de muzica. O poveste vizuala tridimensionala, artisti de prestigiu de pe trei continente si o coregrafie exceptionala se impletesc cu cele mai noi tehnologii audio-video. continuă pe Adevărul

Daruieste naturii energia ta! Ora Pamantului, cea mai mare miscare de mediu, sarbatorita pe 25 martie

La 10 ani de la prima editie Earth Hour, ce a avut loc la Sydney, cea mai mare miscare de mediu din istorie, initiata de WWF, este gata sa uneasca din nou milioane de oameni din intreaga lume. Intervalul orar ramane acelasi, 20. 30, timp in care oameni si constructii emblematice vor stinge lumina, gest-simbol in lupta impotriva schimbarilor climatice.

Softistii romani cuceresc din nou medalia de AUR la World Summit Awards, cea mai importanta competitie mondiala a profesionistilor IT

Polarizand atentia elitei mondiale a profesionistilor IT, World Summit Awards WSA), cea mai prestigioasa competitie de IT, desfasurata sub egida ONU, a atras si anul acesta aplicatii din 178 de state membre ale ONU dintre care in finala au ajuns peste 450.

TOP TEN -raspuns Haute Culture. Intrebarea zilei: Traim in cea mai buna lume posibila de pana astazi?

V-ampus Intrebarea zilei:Traim in cea mai buna lume posibila de pana astazi?Raspuns HAUTE CULTURE: Da. Traim in cea mai buna dintre lumile posibile.

Euro se mentine peste 4,56 lei. Leul este moneda cu cea mai slaba evolutie din regiune

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat luni un curs de referinta de 4,5627 lei/euro, in scadere usoara, de sub 0,1%, fata de nivelul din sedinta precedenta, in conditiile in care leul continua sa fie moneda din regiune cu cea mai slaba performanta, din cauza ingrijorarilor privind politicile economice si fiscale interne.

Marius Copil, cea mai buna clasare din cariera - Locul 107 ATP

Marius Copil a urcat in aceasta saptamana pe locul 107 in ierarhia ATP, aceasta fiind cea mai buna clasare din cariera. Cu 553 de puncte acumulate, Copil se afla aproape de a patrunde in TOP 100 ATP. Lider se mentine Andy Murray, scotianul fiind urmat de Novak Djokovic si Stanislas Wawrinka. Castigator la Indian Wells, Roger Federer a urcat pana pe locul 6, devansandu-l pe Rafael Nadal.

D-ale Internetului si raspundeti la intrebarea zilei: Traim in cea mai buna dintre lumile posibile?

Urmarim retelele de socializare si va spunem ce-i trend, galceava sau implicare. De la fotbalistul ghanez la One World Romania, de la Chuck Berry la Rogozanu, de la marul Ioanei Nicolae la Ana, mon amour. Raspundeti la Intrebarea zilei: Traim in cea mai buna lume posibila? Haute Culture sustinut de HarpLoom.

FOTO Transalpina a fost deszapezita. Cum arata soseaua care ajunge la cea mai mare inaltime din tara

Transalpina, drumul care leaga Oltenia de Ardeal peste muntii Parang, a fost deszapezita. Este vorba de tronsonul dintre Ranca si Obarsia Lotrului, unde drumul ajunge la o inaltime de 2. 145 de metri, in Pasul Urdele.

Care e cea mai mare dorinta a Cristinei Neagu la revenirea in Romania. Sper din tot sufletul sa traiesc asta!

Cristina Neagu a semnat cu CSM Bucuresti, campioana Europei in acest moment, formatie la care va evolua din vara, dupa ce isi va termina contractul cu Buducnost Podgorica.

Misiune: Imposibila 6: Tom Cruise realizeaza cea mai dificila si mai spectaculoasa cascadorie din cariera sa, pentru care s-a pregatit timp de un an

Tom Cruise 54 de ani) s-a antrenat mai bine de un an pentru o scena spectaculoasa din al saselea film al seriei Misiune imposibila, care va avea premiera pe 27 iulie 2018.

Victor Avram, Gemius: Cea mai buna idee de marketing din e-commerce a avut impact de 4%

Black Friday, ceea mai mare campanie din mediul de e-commerce, a avut 126 de advertiseri si a reprezentat 4% din totalul marketing-ului din noiembrie. Din 1200 de impacturi in noiembrie, 54 le-a avut aceasta campanie, a declarat Victor Avram, country.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )